Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот milen.hristov » 03 юли 2012 13:11

terata написа:
milen.hristov написа:Не харесвам гелосани, епилирани футболисти, за това и харессвах Гонзо като играч беше биткаджия и победител.
Да Кристиано е страхотен футболисти но е метросексуален, достъчна причина да не ГО ХАРЕСВАМ и да не искам подобни играчи в Левски.
Дано сравнението с Крищиано да е само спортно техничеки качества, а не и като сбъркана сексуална ориенатация

След като на терена в Номер 1, ако ще и п...а да има в гащите ми е все едно ;) Важното е да си върши добре работата, а как изглежда вече е пожелателно

Съжалявам но не харесвам играчи тип Бекъм и Крищиано, независимо от качествата им. По-добре играчи тип Гонзо, Тр. Иванов, Гатузо.
Не го крия хомофоб съм

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 03 юли 2012 13:13

Тоя струва 1,9 мил евро... :lol:
Уилсон Едуардо за тия пари дето можем да дадем може само го вземем да се снимаме :)
Последна промяна от Theos на 03 юли 2012 13:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 юли 2012 13:13

ivaka написа:Вместо да водим безсмислени дискусии, погледнете момчето как изглежда...
В youtube има някои негови отигравания - вкарвал е на младежкия на Швеция, на Спортинг и няколко други и ще видите, че поне по външност няма нищо общо с Кристияно Роналдо.
По нисък е от представите ми за нападател, но какви шутове праска - не е истина.
Те португалците са такива, според мен е добър вариант, поне на първо четене, но пак си мисля, че за деветка на Левски по-добър е швабата.

Това и написах по горе, надяван се сравнението да е чисто спортно техническо, а не сбъркано сексуално

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 юли 2012 13:13

Theos написа:Тоя струва 1,9 мил евро... :lol:
Уилсон Едуардо можем за тия пари да го вземем само да се снимаме :)

Може под наем

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юли 2012 13:14

То и за Тасевски пише,че струва 1,7 млн. евро,ама... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 юли 2012 13:14

milen.hristov написа:
terata написа:
milen.hristov написа:Не харесвам гелосани, епилирани футболисти, за това и харессвах Гонзо като играч беше биткаджия и победител.
Да Кристиано е страхотен футболисти но е метросексуален, достъчна причина да не ГО ХАРЕСВАМ и да не искам подобни играчи в Левски.
Дано сравнението с Крищиано да е само спортно техничеки качества, а не и като сбъркана сексуална ориенатация

След като на терена в Номер 1, ако ще и п...а да има в гащите ми е все едно ;) Важното е да си върши добре работата, а как изглежда вече е пожелателно

Съжалявам но не харесвам играчи тип Бекъм и Крищиано, независимо от качествата им. По-добре играчи тип Гонзо, Тр. Иванов, Гатузо.
Не го крия хомофоб съм

Е то надали на някой се харесват, освен на тия с левите наклоностти :) но щом вършат работа на терена ще ги преживея. То и мен примерно Буфон ме отврати, като преди началото на финала с Испания го дадоха в близък план как си слага фибичките в косата :)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 03 юли 2012 13:15

milen.hristov написа:

Може под наем

Съмнявам се ,че ще иска Илиян футболист под наем, след една година ще трябва да се търси наново.

way
Контакти:

Мнениеот way » 03 юли 2012 13:16

terata написа:Е то надали на някой се харесват, освен на тия с левите наклоностти :) но щом вършат работа на терена ще ги преживея. То и мен примерно Буфон ме отврати, като преди началото на финала с Испания го дадоха в близък план как си слага фибичките в косата :)

Но Буфон не ги слага защото е травестит а да не му пречи косата :) има голяма разлика

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 03 юли 2012 13:19

milen.hristov написа:
ivaka написа:Вместо да водим безсмислени дискусии, погледнете момчето как изглежда...
В youtube има някои негови отигравания - вкарвал е на младежкия на Швеция, на Спортинг и няколко други и ще видите, че поне по външност няма нищо общо с Кристияно Роналдо.
По нисък е от представите ми за нападател, но какви шутове праска - не е истина.
Те португалците са такива, според мен е добър вариант, поне на първо четене, но пак си мисля, че за деветка на Левски по-добър е швабата.

Това и написах по горе, надяван се сравнението да е чисто спортно техническо, а не сбъркано сексуално

Едва ли ще ни се върже тоя...
От февруари цената му е 1.9 млн евро...просто няма начин да го вземем.
Все повече се надявам швабата да дойде, според мен е пушка.
Има удар, бързина и техника, висок е и мощен физически...за подготовката на германец няма какво да се коментира.
Искам го тоя в Левски!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 юли 2012 13:24

way написа:
terata написа:Е то надали на някой се харесват, освен на тия с левите наклоностти :) но щом вършат работа на терена ще ги преживея. То и мен примерно Буфон ме отврати, като преди началото на финала с Испания го дадоха в близък план как си слага фибичките в косата :)

Но Буфон не ги слага защото е травестит а да не му пречи косата :) има голяма разлика

Е то е ясно, ма си е гадно да гледаш мъж как си муши фиби и шнолички в косата. Па и кат му пречи, Прандели да го мине с машинката и аре, проблема е решен :) кат Наско Сираков някога

Върни се в “Архив”