Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Re: Томиславе! Вальо! А сега играта красива ли е?

Мнениеот jindo » 01 окт 2009 22:35

Боли ги "журналистите" от Гонг и не само за отборите - важното е пара да пада.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 01 окт 2009 22:37

Чудно ми е сега защо тъпаците и ще го повторя тъпаците, които изгониха Велев защо не викат оставка за Ратко и не го псуват и не го убиждат и въобще всичко, което правеха срещу Емо?!!! Наркоманчета това са те, ама истината наистина боли, когато ти я кажат в очите!! Достанич какво направи-нищо до сега 5 поредни загуби, играта им е под всякаква критика, а с Велев имаще стил и начин на игра!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 01 окт 2009 22:49

Не съм съгласен. И с Велев "бардакът" беше същият. Левски вкарваше адски мъчително гол. Помните ли как за малко щяхме да загубим спечелена титла при мача с Миньоро. Кой вкара изравнителния гол тогава? Гаджев! Него го няма сега нали?
Кой вкара гол в следващия по важност мач - суперкупата с Литекс - Седрик, при това късметлийски от рикушет. Кой вкара на Баку ? Пак Седрик и Йовов.
Сега Седрик е дефанзивен фалф. Неясно защо. А Йовов не може да вкарва повече от два гола на месец - два, още от младини. Гошо Христов нещо са го смазали психически. Още една провалена, обещаваща кариера на млад човек в Левски.
Еми кой да вкара гол?

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 01 окт 2009 22:51

стига сте ревали велев мъри и двамата не стават за ЛЕВСКИ а достанич какво той ли е правил тази селекция или да излезе да играе вместо рабехи топчо ужас

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 01 окт 2009 22:56

anton1oli написа:стига сте ревали велев мъри и двамата не стават за ЛЕВСКИ а достанич какво той ли е правил тази селекция или да излезе да играе вместо рабехи топчо ужас

И аз това казвам. Достанич не ми харесва. Обаче в случая проблемът е най-вече в играчите. Този отбор се мъчи да вкара при всички треньори - Мъри, Овчи, Кокала и сега Ратко. Изпълнителите са едни и същи. Евала на Табаков, поне се опита нещо да направи. Бъдещето ще е на тези - на младите момчета. Аз вярвам в тях!!!

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 01 окт 2009 22:58

Абе всичко е под всякаква критика в момента, тоз виновен, оня виновен направо незнам вечеее.......
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
nerak
Контакти:

Re: Скандални Разкрития!!!!

Мнениеот nerak » 01 окт 2009 22:59

Хм ами ако е истина това което говори този Артур,сещате ли се на къде отиват Левски ??

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 01 окт 2009 23:00

честито на всички левскари ама иначе щяхте да ги биите де но както и да е аз пргнзирах 0:6 ма уви не познах 0:4 пак добър резултат

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 01 окт 2009 23:00

vesodoc написа:
anton1oli написа:стига сте ревали велев мъри и двамата не стават за ЛЕВСКИ а достанич какво той ли е правил тази селекция или да излезе да играе вместо рабехи топчо ужас

И аз това казвам. Достанич не ми харесва. Обаче в случая проблемът е най-вече в играчите. Този отбор се мъчи да вкара при всички треньори - Мъри, Овчи, Кокала и сега Ратко. Изпълнителите са едни и същи. Евала на Табаков, поне се опита нещо да направи. Бъдещето ще е на тези - на младите момчета. Аз вярвам в тях!!!

И аз вярвам в тях. Кефя се на такива като Боян, защото макар и в 93мин. той опита удар и не беше лош, просто като видиш подхода на един футболист си личи, що за стока е....талант е заедно с Цачев щеше да е идеално!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 01 окт 2009 23:03

zkn написа:Това са същите играчи, с които Велев стана шампион на пук на всички критики от свои и най-вече свои. Едва ли са станали накадърни за няколко месеца.
Сега няма ли да спретнете едно студио, да обясните как освен красива игра искате и точки и да си признаете грешката?!?

И не излизайте с номера за лоша подготовка! Нали същите тези играчи тичаха цяла пролет?!

Играта не беше хубава, поне мен не ми хареса.
Проблема е че играчите са същите , станахме с късмет 1ви с тази купа сено, всички направиха някаква селекция (особено българските отбори), а ние си стояхме с "шампионатният състав" и това е резулта, Ратко е прост, това е вярно , но не той е виновен, че единственият му избор в атака например е Гошо Христов, които е адски некадърен АМА АДСКИ и един Юнуша на отбора, които незнам дали това не му беше дебюта...

В халфовата линия трябва да пуска Сърмата,които и той няма какво да се коментира.
В защита на всеки се случва да сбърка, а на Рабех като гледам му е през кура и го разбирам , защото това не е отбор а сметище и аз да бях в Мароко да играех в подобен отбор и на мен щеше да ми е се тая и да се напвиам всяка нощ!

Вобще примери до безкрай.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Архив”