Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levski_shampion
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот levski_shampion » 05 сеп 2013 13:45

parvanoff написа:
futbolqga написа:
parvanoff написа:
levski_shampion написа:http://www.transfermarkt.co.uk/en/ricardo-quaresma/profil/spieler_4188.html
Те ви го крилото некадърно,бездарно ръководство,кой чЕкате!!!
И ако може да не ми триете някой коментари драги ми г..золизци на Раев!

Стига се пеняви толкова. ;) Извади към 2 милиона евро и го подари на любимия си отбор, щом толкова го харесваш и настояваш. ;)

Той е свободен агент ама кой да чете - 2 милиона е стойността му, а не цената. Извади си главата от гъза на Сираков, поизмий си малко очите, за да прогледнеш и тогава говори с този тон на момчето.

Хубаво е преди да започнеш да използваш обидни думички да бе научил поне футболната игра като цяло. От два дни вероятно се интересуваш от футбол или толкова се и интересуваш, защото е малко учудващо да даваш мнения, а да не си разбрал, че много играчи нарочно не подновяват договорите си, за да могат да вземат после трансферната сума или поне част от нея за себе си и агентите си... ;) Пък да не говорим как изобщо намеси Сираков в цялата ситуация :lol: А за "гъзовете" какво да кажа-въпрос на култура и отношение към другите хора... Някои ги имат вродени, у други са ги възпитали, а на трети им липсват изначално ;)

Куарешма е само един пример генйи на футболната игра,какъвто явно си! Има 200 свободни агенти флангови футболисти с отлични качества и по джоба на всеки водещ бг отбор само не и за нас явно,а твоя идол докарва некакъв излишък играл за децата на некакви холандски сладури...на тоя майка му и баща му сигурно незнаят,че е футболист!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 05 сеп 2013 13:47

щом взимате на проби разни дечковци, без записан мач за мъжкия отбор на тим като Ден Бош, ясна е работата .. джоба на Тара е продънен безвъзвратно :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 сеп 2013 14:08

Batkoto написа: джоба на Тара е продънен безвъзвратно :lol: :lol:

И на теб това ти доставя удоволствие ли?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 05 сеп 2013 14:10

Без име написа:Що не си гледаш Раис М'боли, какъв ще го играе?!

КО РЕЧИ, КО?
Пич ти дооообре ли си?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 сеп 2013 14:27

rhaegar написа:
Илиян Йорданов взехме от там, но той е в графата дървета. Малко или много, това са 4-5 футболиста, които сме взели от там за последните 3-4 години. От кой друг отбор сме пазарували повече? Да не споменавам ония колко пъти крадяха играчи от там.

Ако твърдението, че имаме некадърни скаути, за теб е плюене по отбора, значи да, това правя. За мен е казване на истината. Ако не съм прав, кажи ми за последните 5 години колко футболисти докарахме от чуждестранни клубове и те ставаха за нещо?

Извини ме за пропуска на Илиан Йорданов. ;) Аз не съм ти репликирал думи, че имаме слаби скаути-или се бъркам? Не репликирах ли думите ти, че Локото едва ли не имали по-добри скаути от нас? Какво значение има дали сме пазарували най-много от тях. Всичко на всичко един Дембеле и Карвальо са футболистите, които ни свършиха някаква работа. И какво стана от тях? Къде са сега? Да ти припомням ли къде са Жоазиньо, Зе Суарес, Тасевски. А нима бяха слаби трансфери Вагнер, Томашич, Бардон, Тони Калво, Сьорд Арс, Гари Родригес, Грийн, Мюлдер и т.н. Някои от тези са и през последните 5 години. Има и други, но според мен проблемът е в слабите треньори. И особено последните 2 години, но това е мое мнение разбира се... А че и парите са кът, това е ясно. ;) Само не ми е ясно какво ги е еня привържениците на другите отбори за това. ;)
levski_shampion написа:Куарешма е само един пример генйи на футболната игра,какъвто явно си! Има 200 свободни агенти флангови футболисти с отлични качества и по джоба на всеки водещ бг отбор само не и за нас явно,а твоя идол докарва некакъв излишък играл за децата на некакви холандски сладури...на тоя майка му и баща му сигурно незнаят,че е футболист!

Къде пък реши, че се смятам за гений. :lol: Все пак си има елементарни неща, които всеки, който поне малко се интересува от футбол би трябвало да ги знае. А е ясно, че футболни интернет специалисти, водещи си бележки от "трансфермаркет" и подобни има много, но не е хубаво прекалено много да си вярват. ;) Както съм казвал много пъти-ако бе толкова лесно да си скаут, половината от форума сигурно щяха да я работят тази професия, но истината е, че сега стоят тук и пускат разни линкове от някакви сайтове и по някакви неустановени причини нареждат легенди на клуба. :lol: А аз идол нямам, но пък винаги бих защитил легенди на любимия си отбор-въпрос на принципи. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 сеп 2013 14:36

rhaegar написа:
blue avalanche написа:
tirion написа:Направо да взимаме Коко Динев за скаут :) Не мога да ги разбера нашите ръководители малоумни ли са,хем виждат че от нашите скаути чеп за зеле не става и още ги държат.За мен един Лусио Вагнер може да намери достатъчно добри за България бразилски играчи,дори ако трябва да му се дава някъв процент, но да се знае че се върши сериозна работа.

Айде стига с тоя Коко Динев вече.Взехме един Дембеле от него и го изкарахте големия разбирач.А знаете ли колко некадърници минаха през Локо Пд по негово време?А помните ли като напълни Вихрен с португалски и гръцки боклуци?Щото е големия "скаут" затуй сигурно взе разни електрички и мотриси...

Те затова и ни качват на влака вече доста пъти.

"Качват" ни единствено поради нашата неспособност да ги спукаме от бой,а не защото са стойностен отбор.Не може с 80% владеене на топката,с 50 корнера и с 30 удара да падаш насред София.ЕДИНСТВЕНАТА причина за това сме САМИТЕ НИЕ!!!И никакъв Коко!!!
Ако ги бяхме били с 6-0(както се полагаше) сега нямаше да охкате и ахкате какви "перли" е открил "мегаскаута" Коко...

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 05 сеп 2013 16:44

Blue avalanche живееш в някакъв филм май :lol: С тези играчи и това треньорче капацитета ни стига до там, че да се надиграваме с Любимец и Гоцето :lol:

Тоньо нали щеше да се маха ? С Тоньо и Доньо толкова... Сирака и той не е по-различен засега, но поне разкара някои ментета. Ще го видим зимата каква селекция ще прави.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 сеп 2013 16:46

Levskar_90 написа:Blue avalanche живееш в някакъв филм май :lol: С тези играчи и това треньорче капацитета ни стига до там, че да се надиграваме с Любимец и Гоцето :lol:

Тоньо нали щеше да се маха ? С Тоньо и Доньо толкова... Сирака и той не е по-различен засега, но поне разкара някои ментета. Ще го видим зимата каква селекция ще прави.

Погледни статистиката от последния ни мач с Локо Пд.После ще говорим.
ПП.Нали оревахте орталъка за Сираков???Е,и?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 сеп 2013 16:49

и аз да се включа в Локо-Левски сагата и Коко Пайнера.
Имат един черничък халф Ндиае-този тича колкото Гаджев и Бру заедно а и пасовете му не са зле,а отгоре на това и 2-3 гола има.И
този дойде в Локото без пари.-просто факти не наливам масло в огъня.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 05 сеп 2013 16:51

blue avalanche написа:
Levskar_90 написа:Blue avalanche живееш в някакъв филм май :lol: С тези играчи и това треньорче капацитета ни стига до там, че да се надиграваме с Любимец и Гоцето :lol:

Погледни статистиката от последния ни мач с Локо Пд.После ще говорим.
ПП.Нали оревахте орталъка за Сираков???Е,и?

Не ме интересува статистиката те и Барса владееха повече топката от Байерн ама им набутаха 7 гола. Нормално е хората да са чакали Сирака като месия, все пак сменя човека който докара Левски до това дередже онова локомотивско гов.о Тоньо, на който ти се скъса да правиш шпалири. Той разби Левски. ФАКТ!

Сирака ще го изчакам поне до зимата, макар че и той е доста съмнителен, но няма как постоянно да сменяме директори. Задължително обаче Тоньо и Доньо не бива да стъпват на Герена.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Архив”