blue lagoon написа:Истински приятно е да комуникираш с нормални фенове! Пуснах тема воден от най-добри чувства кьм феновете на Ботев! Наистина мисля ,че от силен пловдивски футбол Бьлгария има нужда! Има ли смисьл да напомням,колко велики футболисти са трьгнали от Пловдив? Едно момче от Локо се обиди, не знам от какво! Сигурен сьм,че нито едно момче или момиче не избира приятелите си само по клубна принадлежност! Всеки отбор има чудесни привьрженици и такива който са избрали другия пьт! Аз самия имам приятели,който са от Цска,Славия, имам приятели и в Пловдив,Варна! Чудесни момчета и момичета! И какво? Да ги мразя,че не са от Левски? Трябва да хвьрлиш зад гьрба си ,за да намериш пред себе си! За да имаш приятели трябва да искаш! Успех на всички в започващия шампионат!
Благодаря ти! И на мен ми е приятно, да кореспондирам с добронамерени хора. Наистина никой няма полза, да пропада футболът в България. Бях на последното, пловдивско дерби есента, между Ботев Пд и Локомотив Пд и трябва да ти кажа, че наистина има какво да се види. И хореографии, и голове, и всичко от футбола. Това скоро не съм го виждал, между Левски и ЦСКА, които (това е мое и не само мое мнение), уговарят голяма част от мачовете си . В момента Ботев и Локо Пловдив, се управляват от хора, които до голяма степен, са ги докарали до дъното. Дано феновете и на двата клуба, намерят сили и да променят това, което се случва с отборите им, защото БГ футболът губи, ако няма най-малкото, това пловдивско дерби!