Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Кьде сте Пловдивски мьже?

Мнениеот slavia_forever » 22 фев 2009 23:07

blue lagoon написа:Аз знам ,че пишеш за Левски! Това не ме учудва и обижда! Напьлно нормално е! Ти си обичаш Славия и това е правилното! Аз обичам Левски и не мразя никой отбор! Мразят слабите! Уважение за всички нормални фенове и отборите им,които за тях са институций!

Към човек като теб, мога да изпитвам само уважение! Одавна не бях засичал, толкова добронамерен субект тук! Радвам се, че са останали такива, истински фенове като теб! :idea: :!:

П.П. Обяснявах на фена от Локо Пд, кои буквички и къде да чете. :geek:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 22 фев 2009 23:23

Истински приятно е да комуникираш с нормални фенове! Пуснах тема воден от най-добри чувства кьм феновете на Ботев! Наистина мисля ,че от силен пловдивски футбол Бьлгария има нужда! Има ли смисьл да напомням,колко велики футболисти са трьгнали от Пловдив? Едно момче от Локо се обиди, не знам от какво! Сигурен сьм,че нито едно момче или момиче не избира приятелите си само по клубна принадлежност! Всеки отбор има чудесни привьрженици и такива който са избрали другия пьт! Аз самия имам приятели,който са от Цска,Славия, имам приятели и в Пловдив,Варна! Чудесни момчета и момичета! И какво? Да ги мразя,че не са от Левски? Трябва да хвьрлиш зад гьрба си ,за да намериш пред себе си! За да имаш приятели трябва да искаш! Успех на всички в започващия шампионат!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 фев 2009 23:31

blue lagoon написа:Истински приятно е да комуникираш с нормални фенове! Пуснах тема воден от най-добри чувства кьм феновете на Ботев! Наистина мисля ,че от силен пловдивски футбол Бьлгария има нужда! Има ли смисьл да напомням,колко велики футболисти са трьгнали от Пловдив? Едно момче от Локо се обиди, не знам от какво! Сигурен сьм,че нито едно момче или момиче не избира приятелите си само по клубна принадлежност! Всеки отбор има чудесни привьрженици и такива който са избрали другия пьт! Аз самия имам приятели,който са от Цска,Славия, имам приятели и в Пловдив,Варна! Чудесни момчета и момичета! И какво? Да ги мразя,че не са от Левски? Трябва да хвьрлиш зад гьрба си ,за да намериш пред себе си! За да имаш приятели трябва да искаш! Успех на всички в започващия шампионат!

Добре дошъл във форума на Ботев(и не само)!НАЗДРАВЕ!

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 22 фев 2009 23:33

Наздраве пичове!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 фев 2009 23:35

blue lagoon написа:Истински приятно е да комуникираш с нормални фенове! Пуснах тема воден от най-добри чувства кьм феновете на Ботев! Наистина мисля ,че от силен пловдивски футбол Бьлгария има нужда! Има ли смисьл да напомням,колко велики футболисти са трьгнали от Пловдив? Едно момче от Локо се обиди, не знам от какво! Сигурен сьм,че нито едно момче или момиче не избира приятелите си само по клубна принадлежност! Всеки отбор има чудесни привьрженици и такива който са избрали другия пьт! Аз самия имам приятели,който са от Цска,Славия, имам приятели и в Пловдив,Варна! Чудесни момчета и момичета! И какво? Да ги мразя,че не са от Левски? Трябва да хвьрлиш зад гьрба си ,за да намериш пред себе си! За да имаш приятели трябва да искаш! Успех на всички в започващия шампионат!

Благодаря ти! И на мен ми е приятно, да кореспондирам с добронамерени хора. Наистина никой няма полза, да пропада футболът в България. Бях на последното, пловдивско дерби есента, между Ботев Пд и Локомотив Пд и трябва да ти кажа, че наистина има какво да се види. И хореографии, и голове, и всичко от футбола. Това скоро не съм го виждал, между Левски и ЦСКА, които (това е мое и не само мое мнение), уговарят голяма част от мачовете си . В момента Ботев и Локо Пловдив, се управляват от хора, които до голяма степен, са ги докарали до дъното. Дано феновете и на двата клуба, намерят сили и да променят това, което се случва с отборите им, защото БГ футболът губи, ако няма най-малкото, това пловдивско дерби! :idea: :!:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 фев 2009 23:36

blue lagoon написа:Наздраве пичове!

Има също, тема Наздраве! Заповядай и в нея! :idea: :!:

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 22 фев 2009 23:46

За дербито на Пловдив си напьлно прав! От доста години е по-истинско от Софийското ! В Пловдив по принцип се играе един тип много привлекателен футбол,бих го нарекьл романтичен! Много техничен и с много феьрплей! Това може би е и причината когато Пловдивските отбори не са в добро сьстояние и гостуват в София , понякога да падат с голям резултат! На тях някакси не им отива подобно на други отбори да играят отзад за 0:0 , а отпред за каквото стане! Те винаги излизат,за да играят! По тази причина от доста години дербито на Пловдив е по-качествено и с повече голове! Обратното, Левски и Цска излизат сковани от страх да не паднат! И футбол няма! Затова и ми се иска да има силен и честен футбол! Защото да си призная,като се сетя за европодвизите на любимия ми Левски и ме свива стомаха още! Затова мисля че Бьлгария и в частност Левски има нужда от силни Ботев,Локо,Славия,Цска и кой ли още не,защото няма по-сладка победа от тази извоювана в честен мач,с добра игра и футболни средства над достоен противник!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 23 фев 2009 08:37

Дано някой съдия да прочете това което си написъл. ;) ;) ;) :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 23 фев 2009 09:32

То бива бива четкания, ама вашето край няма :D .Всички виждаме, че форумчето на Ботев е доста посещавано, но дайте по нормално без толкова много четки, че чак става съмнително :mrgreen:
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

toni petrov
Контакти:

Христолов нахалства за бързи 700 000 лева от Цска

Мнениеот toni petrov » 23 фев 2009 11:19

Президентът на Ботев (Пд) Димитър Христолов ще се срещне в понеделник със силния човек в ЦСКА Венцислав Живков.

Върни се в “Архив”