Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Защитата на сините-мнения!

Мнениеот ЕМИЛ » 01 окт 2009 07:21

Живко-Рабех-Топузаков-Минев

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Руският съдия и руската мяфия

Мнениеот ros » 01 окт 2009 08:52

Как мислите, случайно ли руският рефер В. Иванов ще свири на Герена или пръст в това има руската мафия? Или Тодор Батков? Как така стана, че 10 дни след екскурзията до Москва има обратна визита в посока София и то на същия този отбор?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Руският съдия и руската мяфия

Мнениеот ЕМИЛ » 01 окт 2009 08:54

Според мен е абсолютно случайно.Това е съдия с авторитет и едва ли ще бута аванта на един от двата отбора.

Това е Валентин Иванов http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0% ... 0%B8%D1%8F)

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 01 окт 2009 08:56

Аз съм За налагането на Виктор Генев. Все пак е на 21 години и предвид възраста му са простими грешките, които прави. Видя се на мача с Виляреал, че играеше много стабилно, със самочувствие. Това, че в мача с Цска не беше стабилен не означава нищо (то в този мач кой ли играеше добре от нашия отбор). Не може заради грешката си при първия гол за цска да го вадят от групата и т.н. Това не е сериозно. За мен четиримата футболисти в защита трябва да бъдат:

[center]Миланов (Балтанов) Рабех Генев (Бензукан) Минев[/center]
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 окт 2009 09:00

Абсолютно! В локото играеше страхотно и не случайно бе капитан. Но при сегашното статукво на Герена няма да стане. Трябва да дойде треньор, който забелязва подобни играчи, а Ратко, а май и Гонзо не са такива. Поне Гонзо да му бе дал едно рамо. Все пак са излезли от едно място.
Офтопик, но във връзка с Милиев и Саша, искам да изразя негодувание от една порочна практика за която говорят фенове на не-софийски отбори - "кражбата" на звездите им и съответно, съсипването им. Поне напоследък. Саша беше "мотора" на Мездра. При нас играе изтеглен назад, а това не е позицията му и той не успява да се справи. А и е резерва. А Мездра са зле без него. Боби Илиев ли взе Вили от Спартак (Варна). Капитана на отбора. А като защитник, а като халф, айде на пейката. А човека имаше хъс за игра. За Еньо да не говорим какво причини липсата му на "Бончук". Но при него са проблем травмите. Пък и оня мафиот в Дупница... Милиев е същия случай. За цска не говоря понеже не следя много-много отбора, но един случай мога да спомена - Пиетробон. Какво беше за "Пирин" и какво игра за цска. Супер дразнещо е. Поне да ги използват като ги вземат, или да ги връшат, а не да обезкръвяват и без това анемичните бг клубове. Разбира се, на първо място за това са виновни президентите на съответните клубове, ама май не само. Сигурно се сещате защо повдигам въпроса с оглед на това откъде съм, макар че търновски футболист от "онова поколение", който е отишъл в София и не се е реализирал в по-добър клуб няма. Но разбира се, времената бяха доста по-различни, а и България беше на футболната европейска карта. За разлика от сега.
Последна промяна от metodito на 01 окт 2009 09:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 окт 2009 09:07

Методи ,абсолютно си прав.Понякога отборите взимат определени играчи само и само да не отидат при конкуренцията.Затова може би кариерата им тръгва стремглаво надолу.......

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 окт 2009 09:10

Този съдия е един от най - поръчковите в Европа. Не случайно е наказван от УЕФА и ФИФА почти след всяка негова изява. Ако не се лъжа на световното именно той направи най-големия гаф като показа 2 жълти картона на хърватин и не го изгони. Може и да греша, но съм сигурен че не е от най-честните рефери.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 окт 2009 09:16

Леле вие какви теории мислите не е истина.Как виждате съдята да прецака Лацио сравнение с Левски, мене малко странно ми звучи?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
evolution
Контакти:

Мнениеот evolution » 01 окт 2009 09:17

Ами не знам дали е случайно или не, но Валентин Иванов беше съдия на мача България-Италия на Евро 2004. Това е единия от двата мача, в които виждам съдия да подпира нашите и зверски да реже италиянците. Тогава ако не се лъжа Кирил Котев почти обезкости един в наказателното-съдията замълча, а после Митко Бербатов се пльосна в наказателното, а Валката свири дузпа още 5 минути преди да го е направил. Не, че нещо ни помогна де, ама беше за нас човечеца. Да се надяваме, че още ни симпатизира /или може би мрази италианците???/

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 01 окт 2009 09:20

След идването на Лацио "без 11 титуляри" най-нормалното нещо е "синьото" БФС и Батков комуниста да използват връзките си с бившото КГБ, да натиснат Платини и да уредят най-поръчковия съдия в историята на европейския футбол.
Сега сериозно, нямате срам.

Върни се в “Архив”