Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Re: И Предраг иска в Левски!

Мнениеот Обичам Батков » 30 сеп 2009 22:18

Да питат бат Бойко, той най добре знае формата на ветераните.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 сеп 2009 22:54

Обичам Батков написа:Да питат бат Бойко, той най добре знае формата на ветераните.

Няма какво да го питат,а директно да го картотекират.Бат Бойко оня ден игра,вкара два гола и е във форма.Освен това си поддържа формата с Витоша(Бистрица) :P :P :P
Само Черно море.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 30 сеп 2009 23:15

Хубаво е, че след всичко ставащо с отбора ви намирате сили да се забавлявате! ;) Евала!
А колкото до Пажин... убийте го с камъни, тоя е антифутболист!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 30 сеп 2009 23:57

Lord VOODOO написа:Хубаво е, че след всичко ставащо с отбора ви намирате сили да се забавлявате! ;) Евала!

На същото мнение съм. Това вече се нарича истински форум на феновете. Подкрепям всички левскари, ненавиждам говедата. Прасетата - също. А що се отнася да Пажин - задават му въпрос журналята и той отговаря. И наистина - ако стане, ще му е екстра. Но силно се съмнявам.

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Защитата на сините-мнения!

Мнениеот abiati » 01 окт 2009 00:00

Не е ли време някои от сините треньори да заложи на Данчо Милиев,лично мое мнение е ,че това момче има огромен потенциал и възможности.В двойка с Топчо или Рабех би израстнал много.Трябва да се дава шанс на всички по равно,а и мисля че грешките на Генев ни идват малко в повече (нищо,че си е наша юнуша).
И само ЛЕВСКИ оле!

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 01 окт 2009 00:08

Левски Пролет 2010 :
1.Петков 2.Топузаков 3.Пажин 4.Лусио Вагнер 5.Мъри Стоилов 6.Бардон 7.Дани Боримиров 8.Йовов 9.Гонзо 10.Кривия 11.Симонович
Обща възраст - 370 години (+-10) Нов рекорд за Гинес ;)

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Re: Защитата на сините-мнения!

Мнениеот forzajuve » 01 окт 2009 00:36

Според мен най добрия вариант е:

Балтанов Рабех Бензукан Минев

Стига експерименти.Милиев няма нито един мач.Риска е голям.Радко е виновен,защото не му даде шанс.Сега не е време за експерименти.Защото атаката на Лацио е убийствена,а не както дирижират,че е резервна.Нападението от Роки,Фоджа и Сарате е направо смъртоностна.Дай боже да имаме късмет.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 01 окт 2009 01:15

Само тоз Топчо да не играе ,че ште минават покраи него както пътен знак.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 01 окт 2009 01:34

abiati написа:Не е ли време някои от сините треньори да заложи на Данчо Милиев,лично мое мнение е ,че това момче има огромен потенциал и възможности.В двойка с Топчо или Рабех би израстнал много.Трябва да се дава шанс на всички по равно,а и мисля че грешките на Генев ни идват малко в повече (нищо,че си е наша юнуша).
И само ЛЕВСКИ оле!

Брат пише се "юнОша" , извини за поправката ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 окт 2009 01:44

Аз като страничен наблюдател казвам,че за мен Рабех е много класен защитник,има перфектно пласиране,заставане,пазене на топката,научен футболист.Топузаков си беше стабилен преди,много сърцат играч,в двойка с Рабех са най-добрият вариант.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Архив”