Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- asenkolev
- Контакти:
Re: "Кривия тренира следобед с Левски"
Ха-ха, ако това е истина светло бъдеще ви чака! Левски тази година ми доставя едно такова особенно удоволствие! Действително, от нова година Гонзо се връща, идва и Кривия. Ще мачкате! Ако договорите и Цанко Цветанов и Кременлиев да подсигурят отзад малко положението, мисля че догодина не само групи на ШЛ, но дори може и да излезете от тях на пролет!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
asenkolev написа:Ха-ха, ако това е истина светло бъдеще ви чака! Левски тази година ми доставя едно такова особенно удоволствие! Действително, от нова година Гонзо се връща, идва и Кривия. Ще мачкате! Ако договорите и Цанко Цветанов и Кременлиев да подсигурят отзад малко положението, мисля че догодина не само групи на ШЛ, но дори може и да излезете от тях на пролет!
ХАХАХА точно така подкрепям те напълно,даже викам и Наско Сираков да го картотекират така ще имат взривоопасно нападение

ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
твърдо да за Кривия,в момента сме направо скопени откъм футболисти с мисъл че даже и Сираков ще е по добър от някои манекенчета в Левски.
Все ми е тая дали ще подсили или отслаби Левски, но като нищо да се появи на Георги Аспарухов. Нали сега "България Еър" е спонсор, а тя си е част от ТИМ. По нашите географски ширини много малко неща стават случайно. Нищо чудно скоро да се окаже, че половината зелено-бял отбор барабар със собствениците реши, че чистата изворна вода от софийския герен им понася по-добре от солената черноморска и отплува натам.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Re: Прокуратурата разпитва Батков
Levski 1914 написа:Дай повече инфо, че съм пропуснал новините.
Главният прокурор на София Николай Кокинов призна пред БНТ, че собственикът на Левски Тодор Батков е бил разпитван около случая с провалените трансфери на Зе Соареш, Дарко Тасевски, Юсеф Рабех и Живко Миланов в руския Рубин Казан. Основните версии са хазартни интереси и международни схеми за измами.
"Самосезирахме се след изявленията на господин Батков. Разпитахме както самият него, така и други участници в "преговорите". Потърсихме съдействие и от международни полицейски служби, за да се достигне до посредниците от руска страна. Все още обаче нямаме никакви конкретни резултати в разследването", заяви Николай Кокинов пред БНТ.
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“
"България Еър" просто става спонсор на новата туристическа фирма,която откри Батков за екскурзии в чужбина./условия : записване минимум 4 човека/ 

Sole написа:"България Еър" просто става спонсор на новата туристическа фирма,която откри Батков за екскурзии в чужбина./условия : записване минимум 4 човека/
Колко оригинално. Ти си първият, който се сети за това. Толкова остроумен човек няма освен теб във форума. Браво!
Re: Време е за Наско Сираков
Милене, остави ги тези комплексари чорбари и левскари с кратка памет. Явно бързо се забравя хубавото, но пък са запомнили негативното. Като видя някой да ми обяснява за 16 т. пасив, за това, че играл в Славия, че крадял от клуба и ми става лошо. ЗАЩО БЪЛГАРИНА ВСЕ ГЛЕДА НЕГАТИВНОТО! ЗАЩО НЕ КАЗВАТ, ЧЕ СИРАКОВ ИЗГРАДИ ЯСНО РАЗВИТИЕ ЗА КЛУБА, ЯСНА ПОЛИТИКА С ЯСНИ ЦЕЛИ И ЯСНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ. КЛУБА БЕШЕ КАТО ГОЛЕМИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБОВЕ. СЕГА БАТКОВ РАЗРУШИ ВСИЧКО.
СИРАКОВ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ В ЛЕВСКИ. Той е един от малкото интелигентни хора в българския футбол.
СИРАКОВ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ В ЛЕВСКИ. Той е един от малкото интелигентни хора в българския футбол.
Re: Прокуратурата разпитва Батков
rembrant написа:Levski 1914 написа:Дай повече инфо, че съм пропуснал новините.
Главният прокурор на София Николай Кокинов призна пред БНТ, че собственикът на Левски Тодор Батков е бил разпитван около случая с провалените трансфери на Зе Соареш, Дарко Тасевски, Юсеф Рабех и Живко Миланов в руския Рубин Казан. Основните версии са хазартни интереси и международни схеми за измами.
"Самосезирахме се след изявленията на господин Батков. Разпитахме както самият него, така и други участници в "преговорите". Потърсихме съдействие и от международни полицейски служби, за да се достигне до посредниците от руска страна. Все още обаче нямаме никакви конкретни резултати в разследването", заяви Николай Кокинов пред БНТ.
Чудя се защо прокуратурата се занимава с простотиите на Ганя. И без това си имат доста работа, та с неговите машинации да се занимават. Ясно е, че дори да се установи, че е знаел за цялата схема това никога няма да излезе.
Sole написа:"България Еър" просто става спонсор на новата туристическа фирма,която откри Батков за екскурзии в чужбина./условия : записване минимум 4 човека/