Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Плачковци,или сте от Левски,или изпушвайте!

Мнениеот SAMP » 28 сеп 2009 23:00

niki87 написа:И аз ще отида, но ще си кажа мнението за Батков.Ти ако си мазохист, аз не съм ;)

Мазохист не съм!Но не може по време на мач да се занимаваме с Батков,вместо да подкрепяме отбора ;)[/quote]

А кога и къде да си изразя мнението?!?!?У нас ли, най-много да ме изгонят от блока и да разберат съседите и тва е :?
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

smashing pumpkins

Мнениеот smashing pumpkins » 28 сеп 2009 23:01

Плачковци,или сте от Левски,или изпушвайте!

не бих освирквал отбора, тренера, Гонзо, но бих казал: бАТКОФФ ВЪН!
прави разлика между Отбора и бАткофф! :x
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/new/uploads/news/2009_38/images/00195415.jpg[/wrapimg]

моля модераторатора да прати едно лично съобщение, преди отново да махнете снимката по долу от подписа ми!

[wrapimg=]http://www.sportline.bg/data/gallery/2009/10/p2_28534.JPG[/wrapimg]

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 28 сеп 2009 23:02

Незнам какво го храните, като за повечето неща е прав, като изключим това за боя - с него нищо няма да се постигне освен да се изгонят хора от сектора.. Повечето от тук съм забелязал, че са супер-мега-ултра фенове и върли ултраси като Левски бие, ама дойде ли ред на загуба "Това не е моят Левски!" Всеки е фен пред телевизора, ама съм 100% сигурен, че тук има хора (изключвам тези от другите градове), че ходят на мачове само срещу ЦСКА и мачове от Евротурнири. На мач срещу Ботев никой не може да отиде? Ще видим сега и срещу Монтана и Своге и т.н колко ще дойдат.. Ако не подкрепяте отбора - то поне подкрепяйте идеята Левски! Това кой притежава клуба хич не ме интересува! Важното е да дава пари за него! А не като тая ламя Баткоф!
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 сеп 2009 23:03

SAMP написа:
niki87 написа:И аз ще отида, но ще си кажа мнението за Батков.Ти ако си мазохист, аз не съм ;)

Мазохист не съм!Но не може по време на мач да се занимаваме с Батков,вместо да подкрепяме отбора ;)

А кога и къде да си изразя мнението?!?!?У нас ли, най-много да ме изгонят от блока и да разберат съседите и тва е :?[/quote]
Виж мнението можем да го изразяваме и преди и след мач,но по време на самия мач трябва да сме със отбора!Това си е лично мое мнение,другите да правят каквото искат!

smashing pumpkins

Мнениеот smashing pumpkins » 28 сеп 2009 23:08

Ако не подкрепяте отбора - то поне подкрепяйте идеята Левски!

винаги ще подкрепяме Левски, но не и бАткофф! май и ти не правиш разлика или си на заплата?!
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/new/uploads/news/2009_38/images/00195415.jpg[/wrapimg]

моля модераторатора да прати едно лично съобщение, преди отново да махнете снимката по долу от подписа ми!

[wrapimg=]http://www.sportline.bg/data/gallery/2009/10/p2_28534.JPG[/wrapimg]

Потребителски аватар
nedev30
Контакти:

Мнениеот nedev30 » 28 сеп 2009 23:18

UltraBlue. написа:За подкрепянето съм съгласен.. ако в четвъртък не подкрепим отбора сме най смешните!!!

Каквото и да правите ви е сте си най-смешните!!!
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 сеп 2009 23:20

nedev30 написа:
UltraBlue. написа:За подкрепянето съм съгласен.. ако в четвъртък не подкрепим отбора сме най смешните!!!

Каквото и да правите ви е сте си най-смешните!!!

браво бе недев.1 пост имаш в темата и той е пълен с гениални мисли.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 29 сеп 2009 00:02

За някои неща си прав.Но трябва да се предприемат действия против Батков.Иначе европейските мачове от догодина ще ги гледаме по ТВ-то.И ще си спомняме хубавите ни мачове.Дано не стане така.За да не стане трябват действия против Батков.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Левски ако има някой свестен в клуба ще вземе Кривия.

Мнениеот love_hurts » 29 сеп 2009 00:27

Очаквам го с интерес заедно с Гонзо. Екстра ще сте вече няма да сте Реал Мадрид на Балканите, а Милан ! Вече няма да мачакате като БарцИлона, а като Интер. Това очакваме, ако е въжможно направо за мачовете с Локо Пл.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Време е за Наско Сираков

Мнениеот milen.hristov » 29 сеп 2009 00:29

Легендата този път ще се върне не като победител, а като Спасител
Автор: Жаклин Михайлов

Децата се наиграха с куклите и играчките, направиха са на големи и вече е време да се завърне Наско Сираков за да сложи ред на „Герена". Преди 6 години, поетично метафорирах Сираков в образа на Уайат Ърп с неговите култови слова „ Кажи им, че се връщам и водя след себе си ада". Сега дори не може да става дума за някакъв ад за противниците на Левски, Сираков трябва да спасява и да вдига отбора от под дъното.

Пред Левски, пред собственика Тодор Батков друг ход просто не остана. Мечтата му сам да ръководи Левски, да печели в Европа, да прави велики трансфери, да остане в историята като най- признатия президент се оказа мисия невъзможна. Оказа се също, че без Наско и неговата решителна помощ не може да се мине. Защото става фатално. Преди 5 години Батков го проумя и премина триумфално с легендата напреки на стадиона, сега просто трябва да го повтори. Даде му властта, макар че тя бе доста относителна защото си остави за себе си кадровата политика, и Наско се справи блестящо. Защо при Наско се получава, а при другите не? Много просто, Сираков единствен сред синята камарила има представа какво иска и как да го постигне. Думите му имат покритие с дела. Каза че не иска титли, а иска Европа и докара Европа на „Герена". Е междувременно спечели още 5 купи в България, и не даде ръка на ЦСКА. И демонстрира европейски манталитет и поведение. Той и никога повече да не се върне в Подуене, ще си остане най-успешния футболист и ръководител на Левски за всички времена. Никой не може да му отнеме постиженията.

Ще лиша читателите от дългата визитка с успехи на синята легенда. Те се знаят, както се знае и уникалната му страст към победите. Може да е съдба, но тя не си избира случайно своите любимци. При „сините" друг като Наско няма. Ако имаше за тези 15 месеца щеще да си проличи. Левски просто вече няма лимит от време да чака как Гонзо ще достигне Сираков. Вероятно Гладиатора има качества, но в тая обстановка е обречен и по добре да предаде палката на своя стар куратор. Един истински левскар би го направил без да се замисли.

Всяко забавяне на връщането на Сираков вече е фатално. Този път няма време за стискане на ръце, за натиск от страна на феновете, за мислене. Легендата трябва да се завърне на Герена. Веднага! И да не си тръгва, защото се видя какво представлява Левски без него. Затова на мача с Лацио стадиона ясно и категорично трябва да поиска Легендата да се завърне. С „Левски, обичаме те" се видя че не става. Трябва роден Победител.

Върни се в “Архив”