acmilan написа:Аз пък пожелавам на Ювентус да стигнат поне полуфиналите, да видят какво е

Due e basta, amore! :*
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
acmilan написа:Аз пък пожелавам на Ювентус да стигнат поне полуфиналите, да видят какво е
storm написа:Баси смешния Мулан..
Жалко за Фио..
Пожелавам на Милан да отпаднат още в квалификациите..
maldin1 написа:Вие сте добри колкото Лацио, Рома, Удинезе и Наполи взети заедно. Айде Наполи са леко изключение. Винаги отпадате от отбори 3-4 в страните си... Даже Удинезе не можаха да се класират за групите срещу Брага.todorakis написа:Много по-добри сме от вас, така че тихо.Ще ви видим дали групите ще минете.
Добре ще следим Лига Европа догодина и ще видим от кой ще отпаднете. Е надявам се да я спечелите, ама реалноста е такава, че италианските отбори играят с резервите в тоя турнир или изобщо не се напрягат да го спечелят.todorakis написа:Щом ни слагаш на едно ниво с тях, то си личи колко си следил Фиорентина.
storm написа:maldin1 написа:...
Смени си подписа, вече не е актуален...
maldin1 написа:storm написа:maldin1 написа:...
Смени си подписа, вече не е актуален...
Докато търсих мнението на Дюрекса за баджовете намерих едно твое: "Аз не злобея ни най-малко.. По добре Милан в Лигата от колкото Фио, ..." Сега последно, кой искаше да взеле в ШЛ?
П.с. Дюрекс, а дузпата за нас видя ли я? През второто полувреме беше.
Явно пак гледаш избирателно. Говоря за ръката в наказателното поле на защитник на Сиена, не за тая на Балотели!!!durex написа:Именно за нея говоря, че е преувеличена, но да кажем че има дузпа, но трябваше да се даде дузпа и за Сиена и резултата става 2:2 и пак не се класирате. Наистина Милан е по-добре за Италия да играе в ШЛ, но пък когато много не си заслужил...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта