Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: Левски ако има някой свестен в клуба ще вземе Кривия.
Да вземе да напрайм отбор само с ветерани а? Тей на по 30-35г. добра идея.... 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
- london_hools
- Контакти:
Kriviq vinagi ima mqsto v Levski.4oveka moje i da e na godini,no pone ima na kakvo da nau4i po-mladite.pak i moje da ni vurje igrata pone do lqtoto 

Кривия отива в Ботев до колкото знам, в Левски трябва да се замислят за трансферната си политика..
-
- Контакти:
сега по ринг каза,че ако Левски го викнат задължително ще върне.Аз лично съм за кривия в Лввски.satyr_666 написа:Кривия отива в Ботев до колкото знам, в Левски трябва да се замислят за трансферната си политика..
-
- Контакти:
london_hools написа:Kriviq vinagi ima mqsto v Levski.4oveka moje i da e na godini,no pone ima na kakvo da nau4i po-mladite.pak i moje da ni vurje igrata pone do lqtoto
Има място я, ще смени Гонзо като директор, защото много се задържа
нали ще го подмладявате отбора
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
london_hools написа:Kriviq vinagi ima mqsto v Levski.4oveka moje i da e na godini,no pone ima na kakvo da nau4i po-mladite.pak i moje da ni vurje igrata pone do lqtoto
ЧЕ НА КАКВО ГИ НАУЧИ ГОНЗО ИЛИ ЙОВОВ
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА
.
Последна промяна от PFC Litex на 03 окт 2009 23:01, променено общо 1 път.

- ndrangheta
- Контакти:
Твърдо "за" Кривия в Левски.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Как да помогнем на любимия клуб
pens написа:bigbonusprize и ivo1964, сългасен съм и с двама ви, но няма функциониращ футбол без фенска помощ. Да сте чули за силен клуб, който не печели от феновете си? Няма такъв? А за натрупването... За това написах и варианта с билета. Купете си билет за 4 лева, но не ходете на мача. Този билет отива в коша. Какво лошо има в това. Едно Марлборо е 4 лева, аз давам по 5 за Парламент... има ли значение?!?
OmeggaMegadeath - реагирах малко остро. Обаче въпросът ти беше тъп. Ако клубът има пари, тогава няма да има играчи като Сърмов и ко. и влаченето по терена ще бъде сведено до минимум. Аз силен Левски не съм виждал от мача с Удинезе, а преди това от мача с Рейнджърс.
Ако видя, че мустакатия кюрд да дава на Левски ще му давам и аз. Ама като започна само да взима от Левски и да ни прави за смях и 3лв в годината са му много! Последните сезони все ги почвам с надежда и вяра, че нещатата ще са наред или ще се оправят,а пък то какво се получава... Направо се измъчвам да ги гледам...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!