Lyubaka01 написа:Леле! Ма вярно ли така е било? Сигурно сме гледали различни мачове... Интересно защо мнението че в оня мач съдиите порязаха тотално Байерн се поддържа от ВСИЧКИ, с изключение на феновете на Реал. И като казвам всички, имам предвид наистина всички, включително хора които нямат грам причина да са положително настроени към Байерн... Ма ти си вярвай че съдиите не помагат на Реал...
Дали се поддържа от всички, няма никакво значение, има значение ситуациите на терена.
Първият мач - дузпа за Байерн за игра с рамо на Карвахал, при забележи 1:0 за Байерн! Това е огромна съдийска грешка в полза на Байерн, защото резултата става 2:0. Така ли е ? Това, че не я вкараха, въобще не ме интересува. Съдията свири ли я ? Свири я!
Втори мач - заслужен червен на Видал, който трябваше да го получи по-рано.
Грешка в полза на Реал е неизгонването на Каземиро, който впоследствие прави дузпа.
И идва най-решаващият момент - неотсъдената засада на Байерн, а ако я бяха дали, нямаше да стане 1:2, а при това положение, ти няма как да ми гарантираш, че щеше да се стигне до продължения и засади на Роналдо, защото резултатът от 1:1 в 80мин. класираше Реал.
Има ли дузпа срещу Ювентус според теб ? Да или не ? Ако е не, имаше ли дузпа за Байерн срещу Реал в мача, за който пишем ? Ако да, каква е разликата между двете дузпи ?
И след всичко това, всеки обективен човек, ще разбере, че най-големите съдийски грешки са в полза на Байерн и визирам конкретните ситуации - дузпата при 1:0 за Байерн в Германия и несправедливо зачетеният им гол на Бернабеу при 1:1. Обориме ако можеш, но не можеш. Както виждаш, пиша с факти и конкретни ситуации!