ЦДНА=Централен Дом на Народната Армия
Играли сте под това име 10 години, ама вместо да спамите синия форум, да си бяхте понаучили собствената история.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: АВИОКОМПАНИЯ Е НОВИЯТ СПОНСОР НА ЛЕВСКИ!
Е,не се научихте и това е-поредната доза прах в очите,а вие-КЕФ!!!Всичко е за прикриване на безумните идиотски изцепки на Батков,Баждеков.....и въобще всички,които оскубаха до такава степен великия ни отбор,че станахме за резил така както не сме били НИКОГА!!!

- love_hurts
Re: Хайде да излезем с ясно решение и становище!
SIN написа:ЦДНА=Централен Дом на Народната Армия
Играли сте под това име 10 години, ама вместо да спамите синия форум, да си бяхте понаучили собствената история.
Абе вие от ирония не разбирате ли ? Сигурно съм наясно какво значи ЦДНА ... нали всеки вчерашен пиклио пише ЦСКА като ЦДНА и цецка панчеревска и т.н. Така, че не ми казвай какво да пиша и къде и не ми се прави на много умен. Продължавайте да си пишете глупостите. Ае като толкова ревете против Батков. Дано ви продаде на някой да ви разбие базата, футболистите да ходят и да плачат, че не са поучавали заплата. Собственика ви да е следствен и т.н. Бати тъпите пикочи. Левски няма да бъде продаден скоро, ако някой не извади парите. Батков си каза колко струва Левски, ако не се лъжа 20 млн. Няма човек в България, който да извади 20 млн за футболен клуб. Видяхте ли ЦСКА за колко се продаде + дълговете като това беше с огромна остъпка, защото на Томов му стана тясно и му трябваха свежи пари.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
Re: да създадем феновете син фонд
Момчета,преди малко разбрах,че в Стара Загора ще правим подобно нещо.Ще има два варианта за участие с по 100 или по 10 лв. на месец в дружество,което да придобие минимум 10% от акциите на клуба.Аз лично се запалих да участвам и да помагам на Берое от личния си джоб

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Re: Как шепа лумпени от сектор "Б" объркаха отбора!
zlostar написа:Скрии се някъде. Че Кратко е некадърник е ясно, обаче в момента се берат плодовете и на "великата" физическа подготовка проведена от Кокала. Сигурно ти е харесала великата ни игра при Кокала примерно с/у Вихрен или Миньор на Герена. И не тези "шепа лумпени" доведоха Кратко на Герена.
Много неподготвен се изказваш и на твое място ще се извиня. Изобщо не е вярно, че берем плодовете на подготовката на Кокала, а по - скоро на супер изискванията на г-н Достанич и разбиранията на Гонзо.
И баш тази "шепа лумпени" при това добре платени, но не от Батков докараха отбора до това ниво.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
Интересна идея,но ще си остане само такава.Причини могат да се изтъкнат много,някой от тях се споменаха в предходните мнения,но като цяло пречка ще бъде манталитета на българина.Ние всички обичаме да даваме но съвети идеи и т.н.,когато се стигне до реално да се дават средства процента на даващите ще бъде нищожен.За пример мога да дам отношенията между съседите в режим на етажна собственост(всеки има дял от общите части).Ако случайно се сключи договор ,който да носи приходи на даден вход всички се нареждат на масата за баницата,а ако е необходимо да се правят ремонти на общи части всички си правят оглушки за даването на пари.
- optimistik
- Контакти:
Аз мисля,че идеята е добра,но във вид на фонд няма начин да се осъществи,защото е субект със нестопанска цел и няма нормативна основа да финансира и подпомага клуба и да им решаващ глас в управлението.Това е юридически несъстоятелно и повече прилича на фонд "ЛУПИ"
Начина според мен го показаха БЕРОЕ,а решението трябва да се вземе от собственика,който и да е той,а клубът да е АД,тогава вече става въпрос за акции,акционери,борд и т.н.Според мен това е пътя,другото са мечти и научна фантастика

Начина според мен го показаха БЕРОЕ,а решението трябва да се вземе от собственика,който и да е той,а клубът да е АД,тогава вече става въпрос за акции,акционери,борд и т.н.Според мен това е пътя,другото са мечти и научна фантастика

Re: Левски запрати Тиберканин у Дубай (разгеле!)
Много добре си играе мом4ето.. все пак от школата на Аякс, минал през 3-я отбор на Байер-Леверкузен, играл 2005 на световно първенство за младежи с Мароко.. А я ми кажете Саша Симонович с какво помога на отбора... според мен с нищо!
П.С. това са мои разсъждения и не ангажирам никого от вас
П.С. това са мои разсъждения и не ангажирам никого от вас
Re: Левски запрати Тиберканин у Дубай (разгеле!)
Сега леко-полеко да се стягат Бижуто,Хичо,Рабехчо....дениран е ясен като бял ден.Зимъска си тръгва........
Re: Как шепа лумпени от сектор "Б" объркаха отбора!
shammi написа:И баш тази "шепа лумпени" при това добре платени, но не от Батков докараха отбора до това ниво.
Браво вече е разкрит проблема за кризата в Левски - неговата публика, но не и ТБ. Казвам публика защото ако си бил на мача с андорците (много се съмнявам) ще знаеш, че по-голямата част от хората на стадиона искаха оставка. Сигруно ако въобще беше гледал мача щеше да видиш едно полувреме отражение на целия сезон под ръководството на Кокала. И сигурно пак публиката е виновна за назначението на Достанич, а от лицето ТБ нищо не зависи.
пп. Ти счетоводител ли си им на тези "шепа лумпени", та знаеш кой и колко плаща.