Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: да създадем феновете син фонд
Смешно и наивно
- alexveselinov
- Контакти:
Re: Хайде да излезем с ясно решение и становище!
ситуацията преди и след мача с цска ми промени мнението за Батков ....а колкото до продажбата на Левски ни остава само да се надяваме да се появи поне един левскар с много пари и да поиска да купи отбора
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Re: За първи път в живота ми не се ядосах от загуба на Левски !
NOMER14 написа:topchaki написа:NOMER14 написа:И така....последните години само при Кокала им вкарахме на чорбата два гола,защото заради тази чорба БСП(БКП) изключи доживот Кокала от футболното движение.Трябват ни левскари.Шпайделът беше такъв....
Защо не Емо Спасов???
Сещам се,че на същия мач преди 24 години и другия Емо бе изхвърлен от червените от футболното движение (така му викаха едно време)...
ама тогава Пламен Николов как си вкара бутоните в крака на Здравков ... оттогава не сме имали такъв биткаджия за десен защитник.
Re: АВИОКОМПАНИЯ Е НОВИЯТ СПОНСОР НА ЛЕВСКИ!
Поне ще им е летенето без пари
Re: Левски запрати Тиберканин у Дубай (разгеле!)
Е браво. Ама на ЦСКА им трябваха две тренировки да го разкрият, а на Левски година и половина 

Re: Хайде да излезем с ясно решение и становище!
love_hurts написа: Стига ревахте против Батков сеедно той ви е единственият проблем ... да не говорим, че е пълно с некадърници и за това не е виновен само Батков.
Пак леееееееееко си се пообъркал. Това не е подраздел на ЦДНА. Или вие вече си оправихте заемите и всичко ви е наред, та си дошъл тук наще проблеми да решаваш.
И да, ТБ е главния проблем- с действията си/бездействията си. Да не мислиш, Мъри, Вуцов, Кокала или Ратко са поискали всички тези играчи или че не им е отказван такъв щото "струва пари". Че един Дарко го чакахме 1 година да му изтече договора за да го вземем без пари и после още 1 за да влезне в форма след като не беше тренирал 1/2 година, че неискаше да си поднови договора.
clavdius77 написа:Здравейте приятели,моята идея е да се създаде т.н Син фонд,едно юридическо лице с нестопанска цел,чрез който ние феновете да подпомагаме нашия любим клуб и да имаме решаващ глас в неговото управление и политика.Така всеки от нас ще може да даде нещо от нас за клуба и ще има правото да иска сметка от ръководството.
По неофициални данни феновете на Левски в страната и чужбина са окола 1 милион.Да предположим,че само половината от тях месечно вкарват във фонда минимум 2 лева.Това означава,че месечно фонда ще набира сума от 1 милион лева,а годишно от минимум 12 милиона лева.Това е една страхотна сума за българските стандарти и би била в голяма услуга на нашия отбор.
Как ще действа Фонда? Ще се регистрира в съда като юридическо лице с нестопанска дейност.Ще му се определят органи на управление-управител,изпълнителен съвет,председател на изпълнителния съвет.Те ще бъдат избрани от нас феновете според обективни критерии.
Събраните средсва ще се разходват,за подпомагане на издръжката на футболния клуб,за подпомагане на селекцията,като феновете ще имат важен глас в осъществяването и,за изкупуване от наша страна на акции и участие в ръководството на клуба,спонсориране на инициативи на феновете,подпомагане на лечение на фенове с тежки заболявания и др.
ХАХА а аз бих станал касиер:)Поне ЦЕСЕКАР да ви краде

Re: Авиокомпания е новият спонсор на Левски
bigbonusprize написа:SAMP написа:Значи ТИМ ще ни купува
И заради това сега са зарязали Морето...
зарязали са го защото покрай тези финансови проверки не могат да си перат паричките...
Fichango написа:Смешно и наивно
Наистина наивно. Какви акции ще купуваш като не се продават на дребно. Каква селекция ще подпомагаш, кой ще те допусне? Много се размечтахте.
.[/quote]
[/quote]
ХАХА и поредната мишка в затвора
! И без тва са препълнени,ше си излишен

ХАХА и поредната мишка в затвора

Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай
верен на отбора си докрай