Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Re: Хайде да излезем с ясно решение и становище!

Мнениеот Phoenix_ » 28 сеп 2009 11:23

ЕМИЛ написа:
Cesc Fabregas написа:До тука никакво предложение :roll: кажете кого и какво, но според мен на първо време трябва да се мине без идиотски изцепки! :|

Дадах ти го в моят първи пост по темата.Пълен стадион ,даже препълнен и мощно ОСТАВКА.

Пич пълен стадион срещу лацио... голем си гъзар.... аре аз викам пълен стадион срещу Берое и мощно оставка, а? К'во ще кажеш... май е невъзможно...
Последна промяна от Phoenix_ на 28 сеп 2009 11:24, променено общо 1 път.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 28 сеп 2009 11:24

metodito написа:Ако Наско се върне, аз си оставам левскар и винаги ще съм, но спирам да ги гледам! Това ще значи, че шепа малоумници със свастики по телата управляват клуба.

Какво против Сираков имаш?! Той изгради ясна визия за развитието на Левски. Сегашните ни най-добри футболисти са доведени от него. Тревното покритие е изградено по изрично негово настояване. Всичко добро в управлението на Батков е направено от Сираков. Не ме интересува какъв е характера му и какви комисионни взима. Той правеше неща за Левски, каквито се правят само е големите клубове.

SIN

Мнениеот SIN » 28 сеп 2009 11:24

Най-важното е никой да не се поддава на свинските провокации за бомби свастики и други простотии.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 сеп 2009 11:25

Phoenix_ написа:
ЕМИЛ написа:
Cesc Fabregas написа:До тука никакво предложение :roll: кажете кого и какво, но според мен на първо време трябва да се мине без идиотски изцепки! :|

Дадах ти го в моят първи пост по темата.Пълен стадион ,даже препълнен и мощно ОСТАВКА.

Пич пълен стадион срещу лацио... голем си гъзар.... аре аз викам пълен стадион срещу пирин и мощно оставка, а? К'во ще кажеш... май е невъзможно...

Срещу Пирин е невъзможно.Да.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 28 сеп 2009 11:25

yasen написа:
metodito написа:Ако Наско се върне, аз си оставам левскар и винаги ще съм, но спирам да ги гледам! Това ще значи, че шепа малоумници със свастики по телата управляват клуба.

Какво против Сираков имаш?! Той изгради ясна визия за развитието на Левски. Сегашните ни най-добри футболисти са доведени от него. Тревното покритие е изградено по изрично негово настояване. Всичко добро в управлението на Батков е направено от Сираков. Не ме интересува какъв е характера му и какви комисионни взима. Той правеше неща за Левски, каквито се правят само е големите клубове.

да де а 16те точки пасив?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 сеп 2009 11:26

SIN написа:Най-важното е никой да не се поддава на свинските провокации за бомби свастики и други простотии.

Но ми се струва ,че в сряда ще е пълно с такива работи.

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 28 сеп 2009 11:26

yasen написа:

Не те интересува какви комсионни взима.. щото си лумпен... Хора които взимат комисионни.. нямат място в ЛЕВСКИ...

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Мнениеот Di Canio » 28 сеп 2009 11:27

Ха Ха Ха Аплодисменти за момчето което не си е изяло закуската... Ако срещу Лацио не е пълен не знам срещу кой ще е :) 90 % от агитката на Левски симпатизира на Лацио. Аз лично отивам за да видя Лацио защото следващата ми възможност ще е на Лацио - Рома април месец. Така че не ми говори за Пълни Стадиони срещу пирин и че не можело срещу Лацио да се напълни :). Ще видим колко ще е празен като е невъзможно.
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".

НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 28 сеп 2009 11:28

темата не е дали да се върне Наско а какво става с Левски
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 сеп 2009 11:29

ЕМИЛ написа:

Не съм хич съгласен! Така нито подкрепяш отбора, още повече им смазваш и без тва женствената психика, а и пълниш джоба на Батков!
Нито стотинка за боклука от мен, докато е в Левски! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”