Отговор:
1) Няма значение кой играе, важно е как. И кой е треньор също е важно. Ще дам за пример Виляреал. Гледахте ли мача им с Реал. "Големите батковци" от глактическия цирк. Ми на теория, Жълтата подводница нямаше шанс. Състава беше почти същия като преди три години. Нямаше го Пелегрини и Рикелме. Общо взето това е. Но пък на терена беше Нилмар, който най-вероятно един ден ще е голяма работа. Червен картон и дузпа за Реал и въпреки това жълтите не спряха да търчат и да се опитват да променят статуквото. Нещо да ти говори? Същият отбор. Отсреща - техния треньор, който с големите звезди, мен поне не ми показа, че Реал са супер по-силни от Подводницата.
2) На Гонзо, може би. Както на Наско съм прощавал разни неща, единствено защото това е Наско, с най-главното "Н". Да се разсърдиш на такъв човек ... все едно да се разсърдиш на човек, с когото се познавате от 22 години. Почти невъзможно е. На Батов - какво да се сърдя. Вижда се, че нехае за отбора и за нас феновете. На Ратко - за какво? Защото е некадърен треньор, комплексар, който веднъж дошъл в "Левски", няма да си тръгне. Който каквото иска да разправя, синия клуб от доста време е на светлинни години от "Звезда" като организация, ниво на подготовка на играчите и европейско самочувствие.
3) Би ми се искало отбора да не се бута, а в състава да влязат веднага юноши на мястото на Сърмов, Симонович, Йовов, Лусио, Ортега и Хичо. Може да се помисли и за резерва на Топчо, понеже той не е вечен.
4) На тези футболисти, които споменах по-горе не вярвам. Те не стават за този клуб. Иначе вярвам на отбора донесъл шампионската титла. Но от него важни едини ци не са на терена.
РАТКО, ВЪН ГНИДО ПРОКЛЕТА!!! НЕ СЕ ЛИ НАПИ С КРЪВТА НА ФЕНОВЕТЕ!!! БАТКОВ, БЯГАЙ, ТВОЙТА ..., ДЕБЕЛ!!!!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как шепа лумпени от сектор "Б" объркаха отбора!
Ами знам само че при Кокала си взехме важни мачове с чорбата и литекс.Станахме и шампиони.Сега при Ратко нито сме взели важен мач за шампиони да ставаме да не говорим.Не може никой да ме убеди че тези играчи не могат..............мин година те биха цска и те станаха 1-ви.
-
Re: Хайде да излезем с ясно решение и становище!
Хубава идея ще е да поискате първо среща с него и учтиво да помолите бай ганьо да сни вдига дисагите и парцалите,ако и това не помага трябва да организирате портест,но според мен все още нещата не са като в Ботев както бяха или са,и аз незнам,и на този етап са виновни двамата некадърници на скамейката,единият от които незнам изобщо какво още парви на Герена.

juventinec +1 от мен
Именно заради това и аз спрях да ходя по мачове
Сега ще отида с Лацио тъй като ми е любимият отбор и си продължавам по програмата само с ЦСКА

Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".
НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.
Но "СкинХед" не значит "злодей".
НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.
Стига глупости. Левски стана шампион с Кокала напълно случайнло. Та преди онова 2:0 над ЦСКА отборът беше толкова зле, колкото е и сега. Кокала може и да е левскар, ама не е треньор.
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа
gorg написа:ehh написа:Това че смяната на Кокала беше грешка е едно на ръка.
Но сега, след като начело вече е Ратко, нека остане и поработи по-дълго време. Не може през няколко месеца да се вика "Оставка".
Кой от вас може да се адаптира толкова бързо на ново място, да ръководи толкова много хора и в същото време от него да се изисква да дава само добри и връхни резултати?
Щях да се съглася с теб ако не бяха изявленията при назначаването на Радко и Гонзо. Имаше изцепки от рода на "...отбора е готов за ШЛ...", "... треньорът е запознат с играта на отбора, гледал е всички срещи от пролетния полусезон, знае плюсовете и минусите на всички играчи...", "... играчите са добре подготвени, основното, което трябва да се подобри е дисциплината и мотивацията..." и още много други изказвания в този тон. След първия мач с Дебрецен, отзивите на спортно - техническото ръководство бяха от сорта на: "... играчите нищо не са тренирани, нямат физичека и тактическа подготовка...", ...ще градим нов отбор, който да отговаря на схемата на новия треньор..." и т.н. А всъщност моята истина е съвсем друга: Батков махна Кокала. защото е човек на Чорни, а явно нещата между двата не вървят, Батков си го каза ясно след случката с Рубин. Назначи сърбина просто, за да има треньор отбора ( иначе няма никаква логика да назначиш треньор, който само е завличал отборите, които е водил и за 11 години стаж е минал през 14 отбора, просто нямаше как в ЛЕВСКИ да му потръгне). Това е моето мнение и си мисля, че нещата ще отиват на още по - зле, поне до акто Батков е начело на отбора. Лошото е, че ако го продаде, не се знае какъв ще е новият собственик, ако е нещо то сорта на Лупи и Митал жална ни майка!:(
И аз съм си ги мислил тези неща, но смяната на Кокала беше дело на Гонзо и сектор Б (или ако не е Гонзо, то някой друг футболист) Левски в момента е неузнаваем. Та ние с Кокала щяхме да си вземем половината от тези мачове... Направо не знам. И оная мустаката ***** дето само лъже... Всички го разкриха що за стока е... Дано ни продаде престъпника долен!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Аз мисля, че в тази кризисна ситуация само Сираков може да стабилизира положението в Левски. Така, че Батков да не уволнява треньора, защото от него май нищо зависи, А ДА ВЪРНЕ НЕЗАБАВНО СИРАКОВ В ЛЕВСКИ. Другият вариант е Батков да продаде светкавично клуба и да ни оттърве от присъствието си.
NOMER14 написа:Кокалът е левскар и затова БСП(БКП) го наказа доживот да не играе футбол,защото като футболист се бори докрай за Левски дори и в предрешен от Партията мач преди 24 години.Като треньор Кокалът вкара два гола и то от игра на чорбата.Той и като футболист, и като треньор не проповядваше "красивия"или "правилния" футбол.Негово верую е истинския - всеотдаен футбол,затова през пролетта взехме доста мачове на мускули...
Така, за физическата подготовка не отгаваря Велев има си кондиционен треньор,който е изработил програма по време на подготовката!Велев отговаря за тактика и селекция на отбора!Научете го това нещо !Сигурно не знаете кой беше и кондиционен треньор!Ама кво ви е.е!Миналата година се бихме в гърдите!каква победа с/у ЦСКА,а реално погледнато те имаха повече положения от нас!Имахме 1 и полувина и го реализирахме!Сега берем плодовете(доста изгнили) на политиката и вмешателството на Паткофф,заради вмешателството му в спортно-технически план!Феновете сме най-големият виновник за положението на Левски,тъй като позволихме да бъдем лъгани години наред!Аз не изключвам себе си!Много ми е болно!Но ще подкрепям тия футболисти защото обичам Левски!Трябва да сме единни и да принудим тоя овчар да си ходи !!!!
Последна промяна от gedsby на 28 сеп 2009 11:21, променено общо 1 път.
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай
верен на отбора си докрай
- Cesc Fabregas
- Контакти:
E нали видяхме, на срещата как нищо не се случи! То там са били 90% хора от фенклубовете! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:E нали видяхме, на срещата как нищо не се случи! То там са били 90% хора от фенклубовете!
Да, 50-ина на брой послушници.