Напълно съм съгласен с теб колега,но на тези лумпени трибуна им даваше точно Батков,
с изказвания,с разни коментари в тяхна защита след поредните им вандалски прояви, и с
близкият им до тях стил на раговор и държание. Фен съм на Левски от 25 години ,но такава
простотия не е имало,нормалните хора спряха да ходят на мачове ,и то не заради слабата игра а именно заради тези лупени. Истинските ЛЕВСКАРИ трябва да направим нещо!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
-
Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа
За съжеление, този отбор на Левски пише най срамните страници в историята ни !
Спешна промяна в спортно-техническият щаб.....а догодина нов собствевник и Левски отново ще е крокодилът който хапе лошо !
Спешна промяна в спортно-техническият щаб.....а догодина нов собствевник и Левски отново ще е крокодилът който хапе лошо !
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Боримиров по Канал 1: С този собственик Левски е обречен
Пак лъсна истината. БАТКОВ, КУРВО СПРИ С ЛЪЖИТЕ СИ!!! Обясняваше, че той бил искал Иван Стоянов, а днес Борето друго обяснява. Честно казано вярвам на Боримиров много повече отколкото на мустакатия педерунгел.
"Аз докарах Вердер Бремен за контрола за 60 000 евро. Всички си я спомняте. За тези пари гарантирах пред немската футболна лига. До моето уволняване, което беше на 23 юли, тези пари не бяха платени. Представяте ли си как се чувствам, защото много пъти разговарях с хората, които организираха проверката. Те искаха да съдят Левски, но аз се опитвах да удължа плащането във времето", заяви Боримиров пред БНТ 1, като добави:
"Думите на Батков, че спортно-техническото ръководство не е искало на "Герена" Иван Стоянов и Коста Янев от Сливен не отговарят на истината. Ние ги искахме в Левски, но той ни каза, че няма пари. Оттам ЦСКА веднага ги взе", завърши бившият шеф на сините.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Re: Как шепа лумпени от сектор "Б" объркаха отбора!
gpp1981 написа:Достанич и Гонзо са виновни защото те пускат в игра лекетата Сърмов,Йовов,Топчо и мангала Ортега не виждат ли ,че тези са пълна трагедия. И каква е тази тактика да се не бие по вратата имаме 3 удара по вратата така се не побеждава трагваите си не сте за ЛЕВСКИ а ние сме фенове именно на клуба не на вас вънка мърди мръсни .
Къв си ти за да казваш кой е леке. Топчо и Йовов не са в форма, може би предвид годините няма и да бъдат, но хора дали толкова радост и пролели толкова пот и сълзи за Левски да наричаш лекета.
От това което си написал е ясно, че леке може да бъдеш само ти. Неблагодарник!
Ще започна малко извън темата но в последствие ще се включа в нея. Понеже в няколко теми виждам как Движението Скинхедс се счита за Лумпени, искам да направа едно пояснение. Скинхедс се състои от 2 части "Националисти" и въпросните "Лумпени". Не може да поставяте всички под общ знаменател. Да аз съм твърдо против Лумпените по стадионите, които отиват с една единствена цел да направят бой, но не бива да причислявате останалата група към въпросните "Кретени". И така по темата.
Не мисля че въпросните лумпени са главния виновник за положението на Левски във момента. Казвате Кокала е сменен заради тях имали влияние. Ок. А защо Батков не е сменен като имат влияние и скандират обидни реплики към него? Също така говорите ми за някакво участие в Шампионската Лига с Кокала... Чувате ли се въобще какви глупости говорите. В Шампионска Лига без силен мач в измисленото ни първенство не можем да играем. Има ли някой който може да ми посочи един силен мач на Левски, под ръководството на Кокала? Какво искате да бъде отношението на публиката при положение че е наричана от един безмозъчен циркаджия "НАРКОМАНИ" ? Може би искате да му се поднасят цветя и закуска всяка сутрин в леглото ли? А може би и Лумпените играят на терена и не могат да уцелят вратата? Футбола се играе на голове не на Мускули както пишеше в един пост тук. Без удар няма Гол. Цялото ръководство носи вина не Лумпените (Не искам да прозвучи като защита в тяхна ползва, изказах се твърдо против тези дебили). И така глупостите, които се говорят че Левски ще излезне от тази криза в четвъртък ще се окажат поредното зацапване на положението. На всеки един нормален фен разбиращ поне малко от футбол ще му стане ясно, че ние Лацио не можем да победим дори и на Криеница...
Със здраве и САМО ЛЕВСКИ и ЛАЦИО!
Не мисля че въпросните лумпени са главния виновник за положението на Левски във момента. Казвате Кокала е сменен заради тях имали влияние. Ок. А защо Батков не е сменен като имат влияние и скандират обидни реплики към него? Също така говорите ми за някакво участие в Шампионската Лига с Кокала... Чувате ли се въобще какви глупости говорите. В Шампионска Лига без силен мач в измисленото ни първенство не можем да играем. Има ли някой който може да ми посочи един силен мач на Левски, под ръководството на Кокала? Какво искате да бъде отношението на публиката при положение че е наричана от един безмозъчен циркаджия "НАРКОМАНИ" ? Може би искате да му се поднасят цветя и закуска всяка сутрин в леглото ли? А може би и Лумпените играят на терена и не могат да уцелят вратата? Футбола се играе на голове не на Мускули както пишеше в един пост тук. Без удар няма Гол. Цялото ръководство носи вина не Лумпените (Не искам да прозвучи като защита в тяхна ползва, изказах се твърдо против тези дебили). И така глупостите, които се говорят че Левски ще излезне от тази криза в четвъртък ще се окажат поредното зацапване на положението. На всеки един нормален фен разбиращ поне малко от футбол ще му стане ясно, че ние Лацио не можем да победим дори и на Криеница...
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".
НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.
Но "СкинХед" не значит "злодей".
НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Хайде да излезем с ясно решение и становище!
Момчета, дайте да измислим някакъв протест, само ние си, не фенклубове и подобни щуротии! Видя се,че са явно платени, и само лижат гъза на Батков!
Това би трябвало да е темата, в която да решим какво конкретно можем да направим! Обсади на кантората, на стадиона, наказания за Батков,или каквото и дае,само и само да го разкараме от клуба!
от нас зависи да си спасим отбора!
Чакам предложения!
Това би трябвало да е темата, в която да решим какво конкретно можем да направим! Обсади на кантората, на стадиона, наказания за Батков,или каквото и дае,само и само да го разкараме от клуба!
от нас зависи да си спасим отбора!
Чакам предложения!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
zlostar написа:Скрии се някъде. Че Кратко е некадърник е ясно, обаче в момента се берат плодовете и на "великата" физическа подготовка проведена от Кокала. Сигурно ти е харесала великата ни игра при Кокала примерно с/у Вихрен или Миньор на Герена. И не тези "шепа лумпени" доведоха Кратко на Герена.
Левски имаше 10 дена за подготовка преди първия мач, какво точно трябваше да прави Велев? Да ги тъпче с анаболи ли?
PS: извинявам се на zlostar, рано сутрин човек трябва да си мери думите вместо да си излива яда.
Последна промяна от restless на 28 сеп 2009 12:39, променено общо 1 път.
juventinec76 написа:Напълно съм съгласен с теб колега,но на тези лумпени трибуна им даваше точно Батков,
с изказвания,с разни коментари в тяхна защита след поредните им вандалски прояви, и с
близкият им до тях стил на раговор и държание. Фен съм на Левски от 25 години ,но такава
простотия не е имало,нормалните хора спряха да ходят на мачове ,и то не заради слабата игра а именно заради тези лупени. Истинските ЛЕВСКАРИ трябва да направим нещо!
Гледай си юве истински левскарЮ.
Re: Хайде да излезем с ясно решение и становище!
Неможе да се делим на левскари от фенклубовете и останалите които нечленуват никъде.Предложението е в четвъртък пълен стадион и мощно ОСТАВКА към Мустачко.
Di Canio написа:Ок. А защо Батков не е сменен като имат влияние и скандират обидни реплики към него? Също така говорите ми за някакво участие в Шампионската Лига с Кокала... Чувате ли се въобще какви глупости говорите.
Глупостите ги пишеш ти. Ти можеш ли да си уволниш работодателя?