Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За първи път в живота ми не се ядосах от загуба на Левски !
Май не разбираш какво ти говорим,казвам ти че кой от тая страна ще даде 20 мильона,е ако се намери някой куповач от чужбина,да съглан съм...
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА
Вижте сега няма как да станат промени във отбора! Тези играчи могат повече, дано не позволят гаврите с Левски да продължат до Нова Година, не дай си боже! А за Чорбарите, те, както и ние, не можем без тях и те без нас! Това е самата истина, колкото и да се псуваме! Ако миналата година ги бяха извадили в Б група, каква щеше да е тази титла без да сме играли стях и да сме ги били! Въобще това, че тях ги няма, щеше да ни весели сигурно в началото, но бързо щеше да ни писне и да ни стане скука! То и без това нашето първенство е на доста ниско ниво! Просто публиката на двата отбора е най-големият мотив, да ги има!
Ivo1982 написа:Май не разбираш какво ти говорим,казвам ти че кой от тая страна ще даде 20 мильона,е ако се намери някой куповач от чужбина,да съглан съм...
не , много добре разбирам , ама неми се чете ...учителя по Бъларски да не е още лятна ваканция ,
1. Младите ни таланти явно не струват и ще си останат селянчета ходещи из чалготеките. Ако беха много добри, никой уважаващ себе си треньор нямаше да ги пренебрегва баш толко. От опитните: 2мата мароканеца, Живко(въпреки, че му е време за трансфер. Нека поиграе в чужбина момчето), Митрев(ако изобщо го водим за опитен) и май това е. Всичко друго е трагедия.
2. Ръководството на Левски трябва да бъде осъдено и разстреляно. Всичките боклуци от вишите етажи да се махат.
3. И да предложа, пари в Левски няма. Най-много Кривия да се върне и той, и да стане гротеската пълна. Иначе Цачев договора му е за 1 година, а малоумника Батков го е направил без клауза за "незабавно" привикване. Ма то тва е ясно, все пак е "адвокат". Той тия въпроси не ги разбира.
4. То да беше само срам. Къде се обърнеш, грозни пъпчиви чурбари седят и те псуват. Не помнят кво им беше миналата година.
2. Ръководството на Левски трябва да бъде осъдено и разстреляно. Всичките боклуци от вишите етажи да се махат.
3. И да предложа, пари в Левски няма. Най-много Кривия да се върне и той, и да стане гротеската пълна. Иначе Цачев договора му е за 1 година, а малоумника Батков го е направил без клауза за "незабавно" привикване. Ма то тва е ясно, все пак е "адвокат". Той тия въпроси не ги разбира.
4. То да беше само срам. Къде се обърнеш, грозни пъпчиви чурбари седят и те псуват. Не помнят кво им беше миналата година.
BoB0 написа:1. Младите ни таланти явно не струват и ще си останат селянчета ходещи из чалготеките. Ако беха много добри, никой уважаващ себе си треньор нямаше да ги пренебрегва баш толко. От опитните: 2мата мароканеца, Живко(въпреки, че му е време за трансфер. Нека поиграе в чужбина момчето), Митрев(ако изобщо го водим за опитен) и май това е. Всичко друго е трагедия.
клаузата на Иван е 6 + 6 така ,че на поусезона си го връщаме, но не е това рещението на нещата ,незнам от каде да почна сериозно ..всичко е пълен бъркоч ...
hegemon написа:Обичам Батков написа:Много сте навътре в нрщата на Батков.От къде ли ги знаете?
не ,не сме навътре много искаме Лафчис да се върне , много ми липсва това как извади отбора срещу Славия , ама можеби тогава си бил на 8 и не помнищ!!!!
Абе, пич, аз го помня много добре тоя мач. Помня и ролята на Сираков, комуто после на Стадион Славия му направиха барелеф от СИК. Бяхме трагични.
Този жест на Лафчис беше повече от отчаян. Не искам да гледам Левски в такива крайности. Чувствах се тогава по-зле, отколкото сега с тези благотворителни загуби.
mitko_r написа:Достанич НАПУСНИИИИИИИИ.............
При това ВЕДНАГАААААААА !!!!!!
Re: Месец Септември-Загубен!
БАТ ГОЙКО написа:АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СИ ОТ ЛЕВСКИ ЦЕЛИЯ ТИ ЖИВОТ ЩЕ БЪДЕ ЗАГУБЕН
Глупаво мнение.Незабравяй ,че след дъжд идва слънце.
Re: Месец Септември-Загубен!
Достанич донесе най-гоелмия срам в историята ви. Не е виновен Батков. Точно Ратко е винивника.
И тук не става дума за Ратко