Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Shark
Контакти:

Re: АБЕ другия кръг цска на спартак ли густува?

Мнениеот Shark » 18 мар 2009 18:40

Мда червените са гУст на Спартак :)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Левски-Черноморец

Мнениеот Blue_Lion » 18 мар 2009 18:45

стичо написа:Честито сини лъвове! Радвам се на победата :) Не плюйте по кокала, все пак отбора върви добре.Вярно че защитата допуска повече голове но пък нападателите съумяват да компенсират.Дано се запази тенденцията да вкарват по често и повече от 1 гол.Заради подходящия час не можах да гледам и този мач. :evil: Имам чувството че нарочно се опитват да скрият мачовете от феновете.Навсякъде по света футбол се играе заради зрителите.В България за какво се провеждат въобще? :shock: Цяла зима чакам да започне първенството и к'во стана? Предлагам мачовете да се играят в 4:30 "сабале" :lol: :lol: :lol: Тогава е почти сигурно че няма да има зрители. :roll:

хахахахахах Айде от 5 "сабале" да се играят,че да мога да стана :D Прав си за това,и Сектор "Б" вдигна трансперант по тоя случай,който гласеше "ФУТБОЛЪТ Е ЗА ФЕНОВЕТЕ" :!: И аз поради тази причина не можах да отида на мач,иначе Честита Победа !
Изображение

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 18 мар 2009 18:51

Как може да гледате БГ първенство ве...
GGMU

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 мар 2009 18:57

Lord of memories написа:Как може да гледате БГ първенство ве...

А,де ? Кво да направя,че Левски ми е страстта ! :roll:
Изображение

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 18 мар 2009 19:03

Аз им го разправям,ама те ми заключиха темата.Но с това няма да променят следващите такива резултати.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

kroko1914
Контакти:

Мнениеот kroko1914 » 18 мар 2009 19:09

стичо написа:Честито сини лъвове! Радвам се на победата :) Не плюйте по кокала, все пак отбора върви добре.Вярно че защитата допуска повече голове но пък нападателите съумяват да компенсират.Дано се запази тенденцията да вкарват по често и повече от 1 гол.Заради подходящия час не можах да гледам и този мач. :evil: Имам чувството че нарочно се опитват да скрият мачовете от феновете.Навсякъде по света футбол се играе заради зрителите.В България за какво се провеждат въобще? :shock: Цяла зима чакам да започне първенството и к'во стана? Предлагам мачовете да се играят в 4:30 "сабале" :lol: :lol: :lol: Тогава е почти сигурно че няма да има зрители. :roll:

Съгласен съм с всичко казано по-горе. Бях на мача и умрях от студ, освен това и вятъра беше ужасен. Та се питам защо отложиха старта на първенството, когато времето беше супер, а трябваше да играем днес в 15:30?! Иначе днес не играхме много добре, но според мен, се вижда , че отбора върви напред!

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 18 мар 2009 19:14

Трябваше темата да е в друг форум ама като ви харесва да дискутирате шампиона ЦСКА във форума на Левски няма проблем - разбираемо е донякъде.. :|
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Re: ВЕЛЕВ КОГА ЩЕ НАРЕДИШ ТОЗИ ОТБОР!

Мнениеот berbatov » 18 мар 2009 19:21

Никога.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

itelim
Контакти:

Re: ВЕЛЕВ КОГА ЩЕ НАРЕДИШ ТОЗИ ОТБОР!

Мнениеот itelim » 18 мар 2009 19:24

На Йовов му липсва игрова практика, а и кондиционно не е добре. Майката му е време и повече игрови минути. За президента - delpi го е казал много точно. Колкото до предложението Божков - за мен не е реално, дори от морална гледна точка. Как го виждаш президента, респективно собственика на Барса, Милан или Лацио в Реал, Интер или Рома?

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Дарко Тасевски

Мнениеот palante » 18 мар 2009 19:28

Какво мислите за това момче? От началото на пролетния полусезон е вкарал 3 гола от 3 мача в който е играл и 1ния носи победата срещу Ботев? Превръща ли се в скрития коз на Велев това момче? Като го гледам се раздава максимално стараесе и за сега му върви играта....
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Върни се в “Архив”