Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АБЕ другия кръг цска на спартак ли густува?
Мда червените са гУст на Спартак 

Re: Левски-Черноморец
стичо написа:Честито сини лъвове! Радвам се на победатаНе плюйте по кокала, все пак отбора върви добре.Вярно че защитата допуска повече голове но пък нападателите съумяват да компенсират.Дано се запази тенденцията да вкарват по често и повече от 1 гол.Заради подходящия час не можах да гледам и този мач.
Имам чувството че нарочно се опитват да скрият мачовете от феновете.Навсякъде по света футбол се играе заради зрителите.В България за какво се провеждат въобще?
Цяла зима чакам да започне първенството и к'во стана? Предлагам мачовете да се играят в 4:30 "сабале"
![]()
![]()
Тогава е почти сигурно че няма да има зрители.
хахахахахах Айде от 5 "сабале" да се играят,че да мога да стана

- Lord of memories
- Контакти:
Lord of memories написа:Как може да гледате БГ първенство ве...
А,де ? Кво да направя,че Левски ми е страстта !

Аз им го разправям,ама те ми заключиха темата.Но с това няма да променят следващите такива резултати.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
стичо написа:Честито сини лъвове! Радвам се на победатаНе плюйте по кокала, все пак отбора върви добре.Вярно че защитата допуска повече голове но пък нападателите съумяват да компенсират.Дано се запази тенденцията да вкарват по често и повече от 1 гол.Заради подходящия час не можах да гледам и този мач.
Имам чувството че нарочно се опитват да скрият мачовете от феновете.Навсякъде по света футбол се играе заради зрителите.В България за какво се провеждат въобще?
Цяла зима чакам да започне първенството и к'во стана? Предлагам мачовете да се играят в 4:30 "сабале"
![]()
![]()
Тогава е почти сигурно че няма да има зрители.
Съгласен съм с всичко казано по-горе. Бях на мача и умрях от студ, освен това и вятъра беше ужасен. Та се питам защо отложиха старта на първенството, когато времето беше супер, а трябваше да играем днес в 15:30?! Иначе днес не играхме много добре, но според мен, се вижда , че отбора върви напред!
Трябваше темата да е в друг форум ама като ви харесва да дискутирате шампиона ЦСКА във форума на Левски няма проблем - разбираемо е донякъде.. 

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Re: ВЕЛЕВ КОГА ЩЕ НАРЕДИШ ТОЗИ ОТБОР!
На Йовов му липсва игрова практика, а и кондиционно не е добре. Майката му е време и повече игрови минути. За президента - delpi го е казал много точно. Колкото до предложението Божков - за мен не е реално, дори от морална гледна точка. Как го виждаш президента, респективно собственика на Барса, Милан или Лацио в Реал, Интер или Рома?
Дарко Тасевски
Какво мислите за това момче? От началото на пролетния полусезон е вкарал 3 гола от 3 мача в който е играл и 1ния носи победата срещу Ботев? Превръща ли се в скрития коз на Велев това момче? Като го гледам се раздава максимално стараесе и за сега му върви играта....
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"