Висша лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига (2021/2022)
Челси би трябвало да вземат ФА къп. Поне логиката това подсказва. Пул са изморени, а и мисля, че този пък късмета ще е на тяхна страна, след като във финала на Карабао беше на страната на Мърсисайдци. Поне, ако има баланс, така трябвало да бъде. Но нещо коефициентът за Челси е много нисък и няма как да ги играя :( букитата явно леко са предусетили
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Ponko написа:За кво ви режат? За това, че има засади при головете ли? Значи и гола на Матип е несправедливо отменен тогава... какво беше там.. някакво въображаемо нарушение на ВВД.
Припомни ми в кой финал за ФА Къп сме играли срещу вас, че намесваш гола на Матип?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

kingofpop написа:Челси би трябвало да вземат ФА къп. Поне логиката това подсказва. Пул са изморени
Ко са изморени, ние имаме същия брой мачове като тях, та да не са и повече. Отделно че сме с ден по-малко в конкретната седмица.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:kingofpop написа:Челси би трябвало да вземат ФА къп. Поне логиката това подсказва. Пул са изморени
Ко са изморени, ние имаме същия брой мачове като тях, та да не са и повече. Отделно че сме с ден по-малко в конкретната седмица.
мъчителни им бяха последните мачове, със сигурност не са като преди месец два :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Днес един Х и сме в ШЛ
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Конте-тата днес ще наказват.
-
Леле как ще дадеш втори жк за препречване, нямам думи... Развалиха хубавия мач.
На това му се казва поръчково съдийство
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Udoji90
- Контакти:
За дузпата ОК. За втория жълт - не видях дали Холдинг не му вкара един лакът. Ако да, ОК. Ако не, пресилено решение. Втори пореден мач ни вкарват от корнер, а преди това имахме само един допуснат по този начин. Връщане от това положение на практика е невъзможно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...