Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот W84me » 28 юни 2013 10:58

Anton Hekimyan
19 юни чрез мобилния
Mestan, izdishash, ako imahte volq nashe da pitate nikogo, a da se obyrnete i da kajete - toi sam se otkazva i napuska.. pak zamazvate situaciqta, a horata na ulicata protestirat tochno za tova - ekzaktno kazano..

Anton Hekimyan
18 юни
Комунисти, моля ви, тръгнете си с добро.. че обикновено чакате кръв..

Ето ви един истинки дупедавец и платен журналист! За такива изказвания, ако БТВ беше нормална телевизия, тоя вече щеше да е без работа!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 28 юни 2013 11:28

Тия Босфора и Нова са баси платените подлоги :mrgreen: Няма такава дива пропаганда, даже и Барека не може да ги стигне Шланговите гъзолизци.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 юни 2013 12:09

НС освободи износа на ток, пада цената за крайния потребител

Народните представители приеха на второ четене промените в Закона за енергетиката, предаде репортер на БГНЕС.

Това означава, че се освобождава износа на ток и ще се стигне до намаляване на цената на електроенергията за крайния потребител. Заедно с това в икономиката ни ще влязат до 1.5 млрд лв. свежи пари.

С промените се цели освобождаване на износа на електроенергия, което ще доведе до приход от между 1 – 1,5 млрд. лева за българската енергийна система. Цели се намаляването на т.нар. студен резерв и пределни цени за тази разполагаемост, но не само това, заяви преди гласуването депутатът от КБ, един от вносителите на поправките, Явор Куюмджиев.

Измененията са свързани със: подобряване обективността, ефективността и прозрачността на регулаторната рамка при определянето на цените на енергията и разходите на енергийните дружества. Налага се енергията, произведена от заводски централи да се потребява първо за нуждите на предприятието, към което е и остатъкът да се изкупува от оператора.

Целта е и промени в образуването на съществуващите добавки в цената на електроенергията, постигане на по-висока сигурност на доставките и избягване на кръстосано субсидиране, доставчикът от последна инстанция ще доставя на клиентите си енергия закупена само от обществения доставчик, т.е. НЕК. Разходите, произтичащи от наложени задължения към обществото, да се разпределят само на вътрешния пазар, енергията за износ няма да съдържа в стойността си добавките за зелена и кафява енергия, както и невъзстановяемите разходи. А приходите от продажбата на квоти на парникови газове да се използват за покриване на разходи, произтичащи от задължения за изкупуване на електрическа енергия на преференциални цени по Закона за енергията от възобновяеми източници.

Промените ще влязат в сила от деня на обнародването му в Държавен вестник. Председателят на парламента Михаил Миков се обърна с молба към президента в най-къси срокове да издаде указа за обнародване на закона. /БГНЕС

http://news.bgnes.com/view/1095638

Още една добра новина!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 юни 2013 12:10

Ей,разбирачи,нали бяха частни телевизии и имат право да си казват,каквото искат бе :mrgreen: Вие сте дебилите,после чудите,защо хората ви псуват ;) Толкова да си противоречите,или сте тотално малоумни или ни мислите за такива...
Частната БТВ и Нова,могат да си предават,каквото искат,по вашата логика,по вашите глави...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 юни 2013 12:15

dunavfc написа:Ей,разбирачи,нали бяха частни телевизии и имат право да си казват,каквото искат бе :mrgreen: Вие сте дебилите,после чудите,защо хората ви псуват ;) Толкова да си противоречите,или сте тотално малоумни или ни мислите за такива...
Частната БТВ и Нова,могат да си предават,каквото искат,по вашата логика,по вашите глави...

Затова на БТВ и Нова рейтинга им се срина, защото са най-добрите! :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 юни 2013 12:16

Направо се стопил ! Я дай,някое рейтингово проучване за да потвърдиш мнението си...

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 28 юни 2013 12:18

dunavfc написа:Ей,разбирачи,нали бяха частни телевизии и имат право да си казват,каквото искат бе :mrgreen: Вие сте дебилите,после чудите,защо хората ви псуват ;) Толкова да си противоречите,или сте тотално малоумни или ни мислите за такива...

Ти що не си по протестите и да пиеш кафета бе? Цяла революция направи тук, във форума :mrgreen: И кой НИ псувал не разбрах? Кои точно сме НИЕ? За вас разбрахме, че сте герберасти с промити мозъци, ама аз след като не съм гласувал за нито една партия от 4-ката, какъв съм?
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 юни 2013 12:22

Raoul_Duke написа:

Ти що не си по протестите и да пиеш кафета бе? Цяла революция направи тук, във форума :mrgreen: И кой НИ псувал не разбрах? Кои точно сме НИЕ? За вас разбрахме, че сте герберасти с промити мозъци, ама аз след като не съм гласувал за нито една партия от 4-ката, какъв съм?

Чакай,сега аз цитирал ли съм имена ? Поставял ли съм в това "ВИЕ" ? Посланието ми е за всеки,който е обича да сменя палачинката,както му е удобно,конкретно в този случай,някой хора,нямаха никакъв проблем от изявите на ТВ 7,защото беше частна и можеше да си прави,каквото иска ;) Ти,ако си от тая групичка и подкрепяш тази теза,значи посланието е и до теб ;)

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 28 юни 2013 12:25

Raoul_Duke написа:

Винаги съм казвал, че думите не струват нищо пред действията. Може да си говориш на едро, колкото си искаш. Факт е, че ти постоянно плюваш по протестите и ГЕРБ, и Борисов и всичките ти тези действия е ясно с каква насоченост са. От тях следва само едно-искаш да останат етническата партия и ибрикчиите на власт-факт! ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 28 юни 2013 12:33

dunavfc написа:
Raoul_Duke написа:

Чакай,сега аз цитирал ли съм имена ? Поставял ли съм в това "ВИЕ" ? Посланието ми е за всеки,който е обича да сменя палачинката,както му е удобно,конкретно в този случай,някой хора,нямаха никакъв проблем от изявите на ТВ 7,защото беше частна и можеше да си прави,каквото иска ;) Ти,ако си от тая групичка и подкрепяш тази теза,значи посланието е и до теб ;)

Не си цитирал, но след като двама души преди теб споменаха за Босфора, а ти след това се обърна в множествено число с "вие", приех, че е и към мен. Аз лично никога не съм отричал, че ТВ7 направиха стабилна анти-Герб пропаганда, но е факт, че тогава всички заграчиха в един глас колко видиш ли кофти било, а сега, когато се случва същото, но с обратен знак - мълчанието на агнетата :mrgreen: И то дори сега не е една телевизия, а поне 3-4 - бтв, нова, анала, тв европа и т.н. И това на фона на глупостта, че сегашното правителство в лицето на Пеевски, контролирали 90% от медийния пазар. Глупости на търкалета, сега се видя кой колко слугинаж има.

Изображение[/offtopic]

Върни се в “Архив”