Jimmy8 написа:botev champion написа:SHYNE написа:botev champion ти за кво се бориш бе мен ? изобщо къв си ?
Знаеш ли писна група палячовци седнали си у тях на топло пред компютъра и хулят селяка.В това няма нищо лошо,но то не е показател кой е по най като Ботевист.Нека всеки един да си помисли с какво е допринесъл в борбата срещу селю(в което не включвам битката на комп.)Кой с какво е допринесъл за доброто на клуба.Когато само лаеш от разстояние и се криеш зад анонимността си започваш да приличаш на едно не много уважавано животно.
Така,давай сега кажи ти какво вършиш срещу селския,като баща на дете което тренира в Ботев?Какви действия си предприел или ще предприемеш?Бъди конкретен.ОК ние нищо не правим,кажи ти какво си направил?
Защо пак казваш ние?Говори от собствената ти позиция.Първо:възпитал съм детето си да бъде БОТЕВИСТ и да се гордее с това.Изисквам от него,когато излезе на терена да играе всеки мач,като финал защото името Ботев Пд задължава.Също и той беше с мен на протеста пред колежа.