Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev champion

Re: Разяснение за скандала Г. Славков - ДХ

Мнениеот botev champion » 20 фев 2009 18:07

Jimmy8 написа:
botev champion написа:
SHYNE написа:botev champion ти за кво се бориш бе мен ? изобщо къв си ?

Знаеш ли писна група палячовци седнали си у тях на топло пред компютъра и хулят селяка.В това няма нищо лошо,но то не е показател кой е по най като Ботевист.Нека всеки един да си помисли с какво е допринесъл в борбата срещу селю(в което не включвам битката на комп.)Кой с какво е допринесъл за доброто на клуба.Когато само лаеш от разстояние и се криеш зад анонимността си започваш да приличаш на едно не много уважавано животно.

Така,давай сега кажи ти какво вършиш срещу селския,като баща на дете което тренира в Ботев?Какви действия си предприел или ще предприемеш?Бъди конкретен.ОК ние нищо не правим,кажи ти какво си направил?

Защо пак казваш ние?Говори от собствената ти позиция.Първо:възпитал съм детето си да бъде БОТЕВИСТ и да се гордее с това.Изисквам от него,когато излезе на терена да играе всеки мач,като финал защото името Ботев Пд задължава.Също и той беше с мен на протеста пред колежа.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 20 фев 2009 18:14

botev champion гледам че скачаш на нож срещу всеки :D от какво е провокиран този гняв ?
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 20 фев 2009 18:32

Още 10 години под управлението на селяка ! Май си го заслужаваме.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 20 фев 2009 18:48

botev champion написа:Нека всеки един да си помисли с какво е допринесъл в борбата срещу селю(в което не включвам битката на комп.)Кой с какво е допринесъл за доброто на клуба.Когато само лаеш от разстояние и се криеш зад анонимността си започваш да приличаш на едно не много уважавано животно.

Допринесъл съм с това, което е по силите ми - взел съм участие във 90% от всички митинги, шествия, манифестации, бойкоти, и т.н., правени срещу Селския от оня мач в Пазарджик, до днес, обикалял съм в поне 50% от всички гостувания на отбора в А и Б групите, участвал съм в няколко от погромите по стадионите правени срещу Митьо. Готов съм и по-далеч да стигна.

Сега ти ми кажи с какво си допренесъл, освен че финансираш директно Селската гад?
Имаш ли желание да присъстваш на мероприятието другата събота в Бургас, да участваш в напълно реални действия срещу Душманина?
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 20 фев 2009 18:51

botev champion написа:Първо:възпитал съм детето си да бъде БОТЕВИСТ и да се гордее с това.Изисквам от него,когато излезе на терена да играе всеки мач,като финал защото името Ботев Пд задължава.Също и той беше с мен на протеста пред колежа.

Евала за което :!:
Искам, като БОТЕВИСТ да обясниш на детето си, че единственият виновник за сегашното състояние на Ботев е лицето, по-скоро задникът - ДХ-селският!Възпитай го също да уважава клубните легенди, независимо дали в момента са алкохолици или работят в общината!
Третото и най-важно - научи го да уважава и не напада другите БОТЕВИСТИ!!!

П.С. Относно Митко Джоров - попитах те не случайно за него, мислиш ли, че Г. Славков има вина и за неговото изгонване? Джоров, който прави всичко за собствените си юноши и им осигурява страхотни условия бе изгонен от един долен селянин, който не е направил нищо през живота си със собствени средства и усилия!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 20 фев 2009 18:55

Третото и най-важно - научи го да уважава и не напада другите БОТЕВИСТИ!!!

в този ред на мисли, botev champion сина чете ли ти творенията ? и той какво мисли ?
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 20 фев 2009 20:49

botev champion написа:
terro написа:
botev champion написа:Ако си Ботевист ще знаеш,че от край време школата на Ботев Пд тренира на едни и същи игрища и съблекални т.с. на сегашните.И на кой мач точно беше,ако не е тайна?

Оказва се, че не съм ботевист, защото видиш ли не знам къде тренират децата...и на Митко Джоров юношите ли тренираха там? А от край време ли условията са лоши или след, като общината си потърси парите изведнъж станаха лоши?Ей, явно селският яко ви е промил мозъците и отново успешно е насочил вниманието ви далече от ОСНОВНИЯ проблем.Това той го умее, не веднъж сме го виждали.Чудя се, защо все още има хора, които му се вързват?
Отговарям на въпроса ти - бях на загубения с дузпи финал с ЦСКА на стадион Пловдив.
Ти защо не отговаряш на поставените от мен въпроси?

Митко Джоров и сега тренира децата на Спартак на същото място т.с. на Ю.Гагарин.Там той си има лични взаимоотношения с ръководството на завода.Да от край време са лоши 10-15 години.Ако искаш ще ти кажа къде са зада се убедиш.И защо и ти като нямаш доводи обиждаш хората на селянисти(просто не искам да произнасям гадната фамилия).

Да те питам, Митко Джоров ли е човека, който трябваше да осигури на тогавашните си възпитаници отличните условия или селския? И понеже знам отговора, ще питам, а защо селския не прави нищо вече толкова години?
Разбирам позицията ти по отношение на отбора и най-вече децата, все пак и твоето тренира там, но с тази позиция "да помагаме на отбора", в случая само вредим. През годините много ботевисти на високи държавни постове "помагаха на отбора" и не пречеха на селяка само заради Ботев, затова сега сме на това дередже. В момента все още малка част от тях са на същата позиция и реално пречат на борбата срещу селяка, помагайки на Ботев, но радвщото е , че все повече вече минават на нашата позиция.

toni petrov
Контакти:

Убинов: Време е Христолов да продаде клуба и да се от

Мнениеот toni petrov » 21 фев 2009 01:27

Георги Убинов: Време е Христолов да продаде клуба и да се оттегли
Георги Убинов е бивш футболист на Ботев, впоследствие участвал и в управлението на клуба.Tой изложи гледната си точка относно бъдещето на клуба в създалата се кризисна ситуация.Преди години бях направил уравнение на футболния успех. То включваше елементи, които трябва да работят синхронизирано помежду си.

Don Rumen
Контакти:

Re: Убинов: Време е Христолов да продаде клуба и да се от

Мнениеот Don Rumen » 21 фев 2009 01:36

Да нека и витераните се стегнат малко и застанат срещу христолов, да остане сам гадината. Убинов, кажи и на твоя приятел Чико, че няма никаква работа в клуба и да се маха най-добре, митьо сам и в ковчег!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 21 фев 2009 02:03

Ало я се осъзнай, попитах нещо шампионе, като порасне сина ти ще играе ли още в Ботев без пари, тогава кой ще му храни семейството? Или ще постъпи, като Христов, Мушито, Минев, Киков, Домакинов, Величков и десетките др. футболисти, коитпо бягат, може да разправят, че са ботевисти, като Марков, но няма да играят при нас без значение как са възпитани.

Върни се в “Архив”