Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kikoff
Контакти:

Re: Месец Септември-Загубен!

Мнениеот kikoff » 28 сеп 2009 01:14

Обичам Батков написа:Москва на сълзи не вярва!

И на трансфери :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Имаше такова желание :) :) :)

Потребителски аватар
Ivo1982
Контакти:

Мнениеот Ivo1982 » 28 сеп 2009 01:17

Обичам Батков написа:Абе Барса що се пенявиш имате късмет тая година, иначе щяхте да забравите за титли в Европа!

Ти не гледай Барса,гледа си отбора г-н Баткофф :mrgreen: това което направи барса през тая година с 5-купи,ти толково неможеш..Айде продавам ти Лео Миси за 300 мильона евро г-н Баткофф,ако нямаш стисни си ги тия 12 мильона евро в джоба си.... :mrgreen:
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА

kikoff
Контакти:

Мнениеот kikoff » 28 сеп 2009 01:17

Обичам Батков написа:Ай лягай ве пич!

Ай продавай ве пич.объркал си трансфера ве пич :) :lol: :) :lol: :) :lol:

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 28 сеп 2009 01:20

kikoff написа:
Обичам Батков написа:Ай лягай ве пич!

Ай продавай ве пич.объркал си трансфера ве пич :) :lol: :) :lol: :) :lol:

ей от вчера ти четеме малоумщините...няма ли да се спрещ най накрая !!!

fenx
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот fenx » 28 сеп 2009 01:21

Чета за дългосрочни промени... кой не иска това? Пропиляхме толкова много загуби, а промените ги няма! Промени определено ще има, но сега няма как да стане! Промени, след нова година! Май сега е по-важно до тогава, какво ще се прави! Разбира се за сегашното психическо състояние на футболистите е виновен главно клубът, но и доста червени журналисти, и не само, спомогнаха много за още по-голямото им рухване! Наричаха ги какви ли не- Туристи, мечки и тн. А всъщност футболистите, които бяха в Москва, нямат ама грам вина за това, което стана! Имам чувството, че някои искаха да постигнат съвсем целенасочено отражението на този гаф и нагнетяване на напрежението у футболистите, за да рухнат! Еми постигнаха своето кой с каквото може, отмъстиха за отнетият лиценз(макар и много да бъркат относно това кой наистина бе виновен за това с лиценза)! Всичко това обаче не трябва по никакъв начин да ни е оправдание, да ни примирява и да си ближем раните в някой ъгъл! НЕ, това не е присъщо за Левски! Левски ще излезе от това блато, просто трябва и ние с тази криза, както бе и в цска, да преминем през чистилището и след това да започнем на чисто отново само нагоре, за да видим наистина отбора, който винаги сме искали да виждаме, дано и целият ни футбол, тогава да се е очистил от негативите, които го дърпат надолу! Само Левски, стискам палци това да стане колкото се може по-скоро!

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 28 сеп 2009 01:22

Да не ме молите някой ден да ви платя дълговете бе Меси!

Потребителски аватар
Ivo1982
Контакти:

Re: За първи път в живота ми не се ядосах от загуба на Левски !

Мнениеот Ivo1982 » 28 сеп 2009 01:26

slavi_1914 написа:Днес научих един факт :

Левски струва 20 млн. НО защо никой не го купува ?

Защото всички пари който Батков е дал в Левски са заведени като заеми от другите му фирми !
Или т.е. ако някой му даде 20 млн. то после ще се окаже че Левски има много заеми към фирмите на Батков !

Гарантирам за този факт на 95 % достоверност !

Защо в България нямат толково голями бизнезмени с толково голям капитал,ай да има на кого ли нужно да си хаби нервите с клубове...
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 28 сеп 2009 01:28

1) Бихте ли гласували доверие на отбор само от млади футболисти и 2-3-ма стари и ако да кои от опитните да останат според вас?

2) Бихте ли простили някога тези загуби на това ръководство на Левски ?

3) Кои футболисти бихте предложили за трансфер В Левски през зимата ?

4) Срам ли ви е от този вариант на Левски и вярвате ли в този отбор ?
slavi_1914 написа:

От сегашните футболисти в Левски място няма никой! Георги Христов е първия който трябва да си отиде! Всмисъл...аз лично нямам повече търпение да го чакам най-накрая да вкара! Той този сезон има само гол срещу Баку! А във всички останали мачове е нула...значи чао! Тасевски - да, може и да става за нещо, но и той е бая време вече в отбора, а няма някакъв кой знае къв прогрес в играта му - чао! Йовов! Всички го плюят, но дор исега само той вкарва чат пат! Не става за основен играч. но би могъл да остане! Поне знаеш, че може и да вкара, а за Рок звездата знаеш,че няма да вкара! Бардон, Саша Симонович и Лусио трябва да си ходят! Лусио днес беше най-добрия за Левски и то с много! Даде супер пасове, но вече е на 32, а когато такъв играч ти е най-добрия в даден мач...смятайте?!?! Бардон...и той е на години...така и така това първенство можем да го отпишем вече! Следователно защо ще са ни тези играчи ако ще градим нов отбор?!?!Сърмов и хичо също ги няма никви! Особено последния! Задължително да го махат! Ако някога е имало действителни оферти за хичо и не сме ги приели каквито и да са били значи е било голяма грешка! Бразилците...в един изграден отбор (имам предвид като колектив) биха били страшни остриета! Не им се получава всеки път, но поне не ги е страх да преминат съперник с топката! И двамата са не феноменални, но съвсем прилични крила за Левски! Проблемът е, че не са те хората върху които трябва да пада тежестта на отбора, а за съжаление се получава точно така! И стигаме до младите!...не трябва да се заблуждаваме! Ако Мариян Огнянов беше примерно наистина толкова добър щеше отдавна да се е доказал в Левски! Поне така мисля, може и да греша! Лъчо има некви наченки както и Генев! Да не забравяме Милиев...който Ратко го е отсвирил, а момчето е много кадърно според мен! Колкото и да са ни зле т.нар. млади нямаше да ги упреквам ако паднат с 0-1 от черноморец...но сега...Аз не си спомням Левски да е имал някога 3 поредни загуби в първенството...Това е много близо до пълната трагедия..Дано не видим крайния стадии... Пък понеже гледам и чорбари из форума сега много се надуват...пичове ще ви мине ;) САМО ЛЕВСКИ!

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 28 сеп 2009 01:30

Защо в България нямат толково голями бизнезмени с толково голям капитал,ай да има на кого ли нужно да си хаби нервите с клубове...[/quote]

май си от тия хора разположени на юго изток от границата на България ...а !

Върни се в “Архив”