Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа
Виждам че сме зле,но искам да попитам,защо когато наказаха цска да не играе на "армията" те играха на "В.Левски",а нас ни пратиха в Ловеч?
България !!!!
- Pro-European
- Контакти:
Re: Трагичен Левски (втора част)
защото темата ти е неадекватна - доста хора ти го казаха.
Авторът на темата: Ще спре ли..
- Cesc Fabregas
- Контакти:
БАТКОВ,ХОДИ СИ ДОКАТО МОЖЕШ!!!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
yasen написа:Защо модераторите изтриха темата ми?! Да не би да съм казал нещо невярно за Левски, или за Гонзо, или пък за треньора, който няма никаква дума при ръководенето на отбора?! Или пък някои фенове на Левски още живеят с мисълта, че Гонзо не трябва да бъде упрекван за нищо, защото е легенда на клуба, само, че тая легенда ни опропастява в момента, заедно с Батков. Гонзо не се опълчва на най-голямото зло за Левски - Батков, ТОВА КАКВО ОЗНАЧАВА?! ЧЕ Гонзо просто е един директор, който вижда, че нещата се влошават все повече и повече и всеки път обещава след загуба, че следващия път Левски ще е по-добър.
Аз питам защо тия малумняци дет са там не викат оставка сега. Сигурно им харесва как играят.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
Във форума на Левски си има тема за мача Ясене.Не прави спам-теми 

mrw8 написа:Виждам че сме зле,но искам да попитам,защо когато наказаха цска да не играе на "армията" те играха на "В.Левски",а нас ни пратиха в Ловеч?
какво значение има ..ние сме Левски ако трябва и на луната ще играят но да бият , а не да разхождат фанелката тия помияри !
п.п Сърмов капитан , боже боже

- Neron
- Контакти:
Искахме да махнат Кокала при който биехме макар и не с супер игра дойде ДУстанича и падаме с грозна игра.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
mrw8 написа:Виждам че сме зле,но искам да попитам,защо когато наказаха цска да не играе на "армията" те играха на "В.Левски",а нас ни пратиха в Ловеч?
Нас ако ще и на Луната да ни пратят да играеме, при това положение в клуба ще си падаме и ще ни млатят като тъпан. И после ми разправяте че тия дет са там на трибуните са левскари. Гугутки са продажни.
Последна промяна от svence на 27 сеп 2009 21:10, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
- unist_gp
- Контакти:
Какво толкова е трагичното? Че не е добре,съм съгласен,ама чак трагично... Имаха положения,но не ги вкараха.Балъков да не би да разбира по-малко от футбол от Ратко и Гонзо? Защо Байерн да може да има 2 загуби за 7 кръга,а Левски да не може да има 3? Важното е да бият в четвъртък Лацио. Черноморец са втори и може би ще направят много силен сезон
Re: Трагичен Левски
Masaba написа:Искахте равностоен шампионат,сега мрънкате,че ви бият...
Проблема не е че ни бият ,а начина по който "играят"
Последна промяна от veni__85 на 27 сеп 2009 21:10, променено общо 1 път.