Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трагичен Левски
Пичове аз немога да разбера Боримиров като беше с Батков заедно в Левски не се плуеха !!! Големи Приятели , но като Боримиров като го изгониха и какво стана ? По канал 1 днеска разправя , че Левски пропадал с такъв собственик ! И е така прав беше ! Въпроса е такъв когато беше в Левски и гълташе по 15 хилки мълчеше като " п*тка " , а сега като няма пари се репчи . Аджеба за какво става дума предполагам знаете !!!
All I Think About Is You
LoVeGeRi написа:Пичове аз немога да разбера Боримиров като беше с Батков заедно в Левски не се плуеха !!! Големи Приятели , но като Боримиров като го изгониха и какво стана ? По канал 1 днеска разправя , че Левски пропадал с такъв собственик ! И е така прав беше ! Въпроса е такъв когато беше в Левски и гълташе по 15 хилки мълчеше като " п*тка " , а сега като няма пари се репчи . Аджеба за какво става дума предполагам знаете !!!
Гонзо е същия плъх... вън мишоците от Герена
-
- Контакти:
почвам да се чудя вече дали можем да направим равен с някого ? И дали контузията на Дарко не е треньорска ? Верно че нямаме пари за селекция каквато и да е тя ама такова безхаберие и бездушие не съм гледал в Левски , а първите ми спомени са от началото на осемдесетте
Последна промяна от vladimirtsv на 27 сеп 2009 20:47, променено общо 1 път.
- omegga megadeath
- Контакти:
Успокоиха се бургазлии....сега на контра ,при тоя хаотичен натиск 

-
- Контакти:
Re: Що за идиотизъм?!?!
ЕМИЛ написа:FK_Montana написа:селянията няма граници...искам да оточня и аз едно нещо, на мача Монтана-ЦСКА накрая червените фенове скандираха "довиждане, довиждане", а поне половината от монтанските фенове бяха за ЦСКА, ама куките не ни пускаха при агитката им и това според мен беше доста непочтено
Пеше се Уточня гражданино монтанец-цесекист
"пИше". И май запетайките ги нямаш за нищо...
0:1 але,але!!!
Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа
aloha^guy написа:къде мога да видя гола на повторение ?
В спалнята с Ана ....

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа
Левски нямат удар към вратата, да не говорим за опасно положение...
Черноморец игра първото полувреме на ходом
- omegga megadeath
- Контакти:
Re: Що за идиотизъм?!?!
Присмял се хърбел.......ЕМИЛ написа:FK_Montana написа:селянията няма граници...искам да оточня и аз едно нещо, на мача Монтана-ЦСКА накрая червените фенове скандираха "довиждане, довиждане", а поне половината от монтанските фенове бяха за ЦСКА, ама куките не ни пускаха при агитката им и това според мен беше доста непочтено
Пеше се Уточня гражданино монтанец-цесекист

- Pro-European
- Контакти:
satansho написа:еуропеан ти кой мач гледапш всъщност?
мачасе играе на ходом и ни бият какво повече ,а трябваше да ги отнесем с разлика..
Прав си. Обаче отборът има старши треньор, който прави състава.
Авторът с име на дърво непрекъснато пуска нови теми и незименно нарича Гонзо "смешник" и как ли не.
Реагирах против турлю-гювеча и несвързаните му думи.
Авторът на темата: Ще спре ли..