Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bomberman64

Re: Левски-Черноморец

Мнениеот bomberman64 » 18 мар 2009 18:07

bigbonusprize написа:
bomberman64 написа:ДА НИКАКВО СРАВНЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА МЪРЬОВИТЕ МЪРЛЯЧИ ГОЛ НЕ СА ВКАРАЛИ ЗНАЧИ :D ТО И КАТО БЕШЕ ВЪВ ЛЕВСКИ МЪРЬОВИТЕ МОМЧЕТА ИМАХА ТАКИВА МОМЕНТИ ЗА ТОВА НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ ТОЯ Е ГОЛЕМ ТРЕНЬОР КЪМ СИРАКОВ ПОГЛЕДНЕТЕ ТОЙ Е ГОЛЯМ НАДЪХВА ТИМА ВЗЕМА ОТ НЕГО И НЕВЪЗМОЖНОТО НО БЪРЗО СЕ ОБИЖДА И МУ ПАДА ТОНУСА И ОТИВА НА ЛОВ ВЪВ ТАНГАНАЙКА :D

[warning]Пиши с малки,черни букви ;)[/warning]

Нищо не разбрах от коментара ти :)! Пробвай с пунктуация и правопис. Може да помогне!

какво толкова има за разбиране бе колега ? не мисля че Мъри е голям тренер,това във прав текст за такива като теб,мисля че победите във европа дойдоха щото Наско надъхваше тима,после той отиде на лов и всичко рухна
Изображение

Quentin
Контакти:

Re: АБЕ другия кръг цска на спартак ли густува?

Мнениеот Quentin » 18 мар 2009 18:07

гУстува, гУстува

вместо да висиш по форумите си виси над учебниците

а иначе ЦСКА ще сгазят Спартак (: това, че успяха да поднесат една изненада не значи, че ще поднесат и втора, все пак ЦСКА смазаха Сливен 3-0 ^ ^ а Спартак нарапвиха 0-0 с Беласица вкъщи

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 18 мар 2009 18:09

kartago написа:Иначе се вижда, че Бала е пипнал тук там, грамотно и дисциплинирано играха и затрудниха Левски!

Аз лично не забележих нещо по-различно в играта на Черноморец от играта им през есента при Херо. Даже ми се виждат малко по-слаби. Почерка на Бала все още не се личи.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

boro
Контакти:

Мнениеот boro » 18 мар 2009 18:12

Всички фенове на Левски искахме изразителна победа - за мен 3:1 си е мн. добър резултат , защото преди време имаше тема че именно чЕрноморец ще бъде един от новите грандове на България :lol: :lol: по изразителен резултат от това на къде повече -- Само ЛЕВСКИ 8-)

седемнамалко
Контакти:

Re: ВЕЛЕВ КОГА ЩЕ НАРЕДИШ ТОЗИ ОТБОР!

Мнениеот седемнамалко » 18 мар 2009 18:15

Аз веднага давам предложение, най-добрия мач на Йовов за Левски (според мен) не е този с ОМ, а този срещу Литекс (6:2), а в този мач Боримиров беше наказан, и Йовов игра на неговото място, т.е където игра Гаджев днес - десен вътрешен халф, изигра феноменален мач! Разбира се, няма да стане в двойка с Да Коща, другия вътрешен трябва да е по-дефанзивен.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 18 мар 2009 18:19

Ами трудно ще стане това. Кокала сега налага Да Коща като вътрешен халф, защото просто няма къде другаде да го пусне а все пак трябва да му видим качествата. Йовов според мен си е универсален футболист и въпреки грешките, които прави е достатъчно да метне 1-2 "бижутерски" паса или пък да вкара някой гол като днешния. Също така не е лошо да бъде сменян второто полувреме както днес. Даже следващия мач ако съм на Кокала на мястото ще започна с Зе и второто ще пусна Йовов.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 мар 2009 18:22

За мен в такива домакинства спокойно може да се излиза и с трима бранители Гаджев и ДаКоща вътрешни халфове,Йовов и Жо по крилата или дори Жо и Зе,а Йовов атакуващ халф тип плеймейкър и двама нападатели
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 18 мар 2009 18:23

През първото полувреме Левски игра доста бавно и тромаво. браво, че в края на полувремето Тасевски вкара. Студеният душ дойде в началото на вторите 45 минути, когато черноморец изравни. Сините футболисти тогава взеха да играят с повече внимание и бързи пасове. Красив гол на Ицо Йовов. При третият гол, великолепна атака на двамата бразилци, жо и зе. Радостното е, че Левски взе 3 точки и вкара повече от 1 гол.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 18 мар 2009 18:25

delpi написа:А къде да играе Йовов?
Не даваш никакво предложение....

Йовов да играе на поляната пред дома си, със сина си!!! Стига сте ги защитавали Батков, Велев и Йовов!... Отбора не играе, а мъчи топката и привържениците си!!! Това не е защото играчите са слаби, а защото некадърници водят отбора!

[offtopic]И ДА НЕ МИ ПИШЕ СЕГА НЯКОЙ ЛЕШПЕР, ЧЕ НЕ СЪМ ЛЕВСКАР, ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА ГИ ПОНАСЯМ!!! ЩЕ МУ ТЪРНИ ХАЛКАТА ДЪЛГО ВРЕМЕ!...[/offtopic]

С тази "игра" не БАТЕ, "Жилина" и "Тампере", а такива от нивото на "Пюник" и "Подгорица" ще ни скъсат в турнирите!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Мнениеот xi4o_93 » 18 мар 2009 18:27

Бате само едно,Ония мач дет бихме литекс 6:2 боримиров не беше наказан,даже вкара последните 2 гола!!!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Върни се в “Архив”