CapitanPuyol написа:Тоя Дани Ингс колко е зле не е истина...личи си Вила откъде са го взели. :)
Направо не знам как толкова тромав и бавен футболист с такова първо докосване може да е нападател във ВЛ. Шокиращо е, но е факт.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CapitanPuyol написа:Тоя Дани Ингс колко е зле не е истина...личи си Вила откъде са го взели. :)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:CapitanPuyol написа:Тоя Дани Ингс колко е зле не е истина...личи си Вила откъде са го взели. :)
Направо не знам как толкова тромав и бавен футболист с такова първо докосване може да е нападател във ВЛ. Шокиращо е, но е факт.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:kingofpop написа:CapitanPuyol написа:Тоя Дани Ингс колко е зле не е истина...личи си Вила откъде са го взели. :)
Еба го, за момент си помислих че 11-ят в испанското има за нападател минимум Ван Бастен, а то.... Иаго Аспас и Нолито пред пенсия.
wolf написа:Аспас е със 263 мача 134 гола в Ла Лига и 3 сезона над 20 гола във всички турнири. И това със Селта. В никакъв случай не бих казал че е абсолютно дърво
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Udoji90 написа:Аз и за Ингс не бих казал, че е абсолютно дърво, ама целта на онзи, който пръв го спомена, беше да се заяде отново с Ливърпул, щото не беше наясно, че Вила го взеха всъщност от Саутхемптън. ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Udoji90 написа:Аз и за Ингс не бих казал, че е абсолютно дърво, ама целта на онзи, който пръв го спомена, беше да се заяде отново с Ливърпул, щото не беше наясно, че Вила го взеха всъщност от Саутхемптън. ;)
Не всичко се върти около Ливърпул. Това, че Ингс е по-бавен от половината тук във форума няма общо с тях :D Гледа ли мача вчера ? ако си го гледал щеше да знаеш. Просто е некадърен и това е
Сигурен съм на 200% че не си визирал и мен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта