Blue Mind написа:Брилянтно изпълнение на Балтанов![]()
личи си че е израстнал след престоя в Калиакра

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
percival написа:THE G.A.M.E написа:percival написа:Около мъжете в черно .Не е ли достатъчно ? Все пак сте ведомствен отбор.
На нас ни е позволено ...
Ние сме най-големият български клуб и нещата трябва да се случват само в наша полза !
Така е редно ...
Колко са ви успехите ?Колко ви е публиката че сте най-големите ?
Храненика на всички власти сте.Как да ви уважават хората ,нали знаеш едно нещо колкото повече ти се натрапва толкова по-противно ти става.
Моралните шампиони.
percival написа:Колко са ви успехите ?Колко ви е публиката че сте най-големите ?
Храненика на всички власти сте.Как да ви уважават хората ,нали знаеш едно нещо колкото повече ти се натрапва толкова по-противно ти става.
Моралните шампиони.
SANSIRO7 написа:Blue Mind написа:Брилянтно изпълнение на Балтанов![]()
Балтанов и Огнянов кога ли ще станат футболисти, че вече 10 години са надежди!
percival написа:THE G.A.M.E написа:percival написа:Около мъжете в черно .Не е ли достатъчно ? Все пак сте ведомствен отбор.
На нас ни е позволено ...
Ние сме най-големият български клуб и нещата трябва да се случват само в наша полза !
Така е редно ...
Колко са ви успехите ?Колко ви е публиката че сте най-големите ?
Моралните шампиони.
Avanti_Ragazzi написа:И двете дузпи за които говорите за мен ги нямаше.Футбола е мъжки спорт, не е балет.Когато падаш спънат е едно.Друго е да те закачат и ти да се строполиш като чувал с картофи вместо да продължиш да играеш. Това се отнася и за Йовов и за тоя от Светкавица, за мен дузпи нямаше...не може всяко леко бутане,докосване или леко задържане да е дузпа!!!Ако е така, то всеки мач ще има поне по 2 или 3 дузпи!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта