Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT

Мнениеот vaskonti » 12 сеп 2011 10:32

Кажете нещо за симулацията на Бибишков - [offtopic]http://www.novsport.com/news159644_1041.html[/offtopic]

Кажете нещо и за тупаниците, които Гаджев раздава във втори пореден мач и остават без адекватни последствия?

Кажете нещо за блокадата с ръце на Мюлдер, с която спря атака на Миньор, минута преди гола?

Наистина ли смятате, че Арс не свали на земята защитник при гола?

Всъщност...не очаквам адекватен и конкретен отговор. :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 12 сеп 2011 10:41

Не мисля че Миньор продаде мача , толкова си могат . Особено ако не са им плащали отдавна както става често . Дори в този нищо и никакъв мач чернодрешкото намери поле за изява , недадена дузпа за Миньор и признат нередовен гол,спестен червен картон за Гаджев . После се чудят защо България ще ликува при следващото изтърнавяне. 8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 12 сеп 2011 10:44

vaskonti написа:Кажете нещо за симулацията на Бибишков - [offtopic]http://www.novsport.com/news159644_1041.html[/offtopic]

Кажете нещо и за тупаниците, които Гаджев раздава във втори пореден мач и остават без адекватни последствия?

Кажете нещо за блокадата с ръце на Мюлдер, с която спря атака на Миньор, минута преди гола?

За да се свири дузпа срещу Левски трябва съдията да е на заплата при Гришата.
На Василев какъв смешен картон му вдигна нищо че някои футболисти в синьо му прилагаха приоми от ръгби, а на Райков колко пъти му спести картона :shock:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 12 сеп 2011 10:47

Честита победа 8-) Даже и на точен резултат го познах ;)
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2011 10:56

vaskonti написа:Кажете нещо за симулацията на Бибишков - [offtopic]http://www.novsport.com/news159644_1041.html[/offtopic]

1."Дали е са основателни, може да прецените от фотоматериала, макар че от една снимка като че ли не е много редно да се съди."-Новспорт
2.Когато ми кажеш дали Василев заслужаваше втори ЖК,ще ти кажа за Гаджев.
"Наистина ли смятате, че Арс не свали на земята защитник при гола?"
Нещо като надупването на Гъргоров за дузпа,нали?

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 сеп 2011 10:58

ще видим дали срещу Литекс на чернодрешкото ще му стиска да свири така .. само че после ще има ревове от Бай Ганя, че пак са ги порязали, то ако не се свири грубо за Левски, все са порязани :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 сеп 2011 11:06

blue avalanche написа:

1."Дали е са основателни, може да прецените от фотоматериала, макар че от една снимка като че ли не е много редно да се съди."-Новспорт

1. Тъй де - аз казвам ли някакво категорично мнение? Питам вас/теб - какво се вижда на снимката? Както и да го гледам, виждам задържане за гърлото, ти не знам какво виждаш и затова питам.
2. Евентуалният втори картон на Василев няма отношение към тупаниците на Гаджев в предния мач. Всъщност и в този. Очевидно обаче на Василев не беше показан картон не за друго, а защото на Гаджев беше показан само жълт.
3. Тая глупост с надупването показва типичното....левскарско, да го наречем(но всъщност се сещаш какво имам пред вид), мислене. Блъскане в гръб си е нарушение без никакво значение дали потърпевшия се дупи или не! Но не се учудвам на лбогиката ти - вие сте свикнали удари с лакти и блъскане с ръце да го броите за "мъжка" игра.
[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 сеп 2011 11:11

vaskonti написа:
blue avalanche написа:

1. Тъй де - аз казвам ли някакво категорично мнение? Питам вас/теб - какво се вижда на снимката? Както и да го гледам, виждам задържане за гърлото, ти не знам какво виждаш и затова питам.
2. Евентуалният втори картон на Василев няма отношение към тупаниците на Гаджев в предния мач. Всъщност и в този. Очевидно обаче на Василев не беше показан картон не за друго, а защото на Гаджев беше показан само жълт.
3. Тая глупост с надупването показва типичното....левскарско, да го наречем(но всъщност се сещаш какво имам пред вид), мислене. Блъскане в гръб си е нарушение без никакво значение дали потърпевшия се дупи или не! Но не се учудвам на лбогиката ти - вие сте свикнали удари с лакти и блъскане с ръце да го броите за "мъжка" игра.

Васконти, вместо да се отваряте много червените, виж какво написах аз, който съм левскар в червата, за нашия гол. Естествено, че не беше редовен, НО при положение, че уговаряте мача с Монтана миналия кръг, по - добре мълчете, че сте смешни много.
Което си е, го казвам, но няма да позволя на червените да приказват глупости, премълчавайки подобни неща за тях, в нашия форум.
Ние сме ужасяващо слаби с Гонзо като треньор, но и ЦСКА не е нещо особено. Хайде не се заблуждавайте!
Съдията беше перфектен. Вместо да нажежи до краен предел обстановката първото полувреме, той показа, че си е взел бележка и не изгони никого. Така прави големия съдия.
Голът беше нередовен, но после компенсира, като не пусна авантаж за втори гол, че даде и жълт картон на Младенов. А дузпата на Миньор първото полувреме я нямаше никаква.
Последна промяна от daniel875 на 12 сеп 2011 11:14, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 сеп 2011 11:14

Ами не съм чел цялата тема, все пак е добре, че има и обективни сред вас.
Но тук коментираме неща, които се виждат реално. Мача ни с Монтана няма как да знаеш дали е уговорен. Така или иначе за вас всяка победа на ЦСКА е уговорена, така че мнението ти за този мач е толкова сериозно, колкото и всички останали от сорта.
[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 сеп 2011 11:17

vaskonti написа:Ами не съм чел цялата тема, все пак е добре, че има и обективни сред вас.
Но тук коментираме неща, които се виждат реално. Мача ни с Монтана няма как да знаеш дали е уговорен. Така или иначе за вас всяка победа на ЦСКА е уговорена, така че мнението ти за този мач е толкова сериозно, колкото и всички останали от сорта.

Това не е вярно. При Гочето и Стойчо Младенов имахте стил, с Радуканов това ако е стил, здраве му кажи. По - добре сте от нас, но разликата е минимална.
Не всяка ваша победа е уговорена, но да биете Монтана с 5:0 при положение, че няколко дни преди това бяхте разочаровани, не е сериозно. Но няма да споря с теб. Мислете си каквото искате.
"Книжните ни тигри" са слаби и в Европа пак ще се види.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”