vaskonti написа:blue avalanche написа:vaskonti написа:Кажете нещо за симулацията на Бибишков - [offtopic]
http://www.novsport.com/news159644_1041.html[/offtopic]
Кажете нещо и за тупаниците, които Гаджев раздава във втори пореден мач и остават без адекватни последствия?
Кажете нещо за блокадата с ръце на Мюлдер, с която спря атака на Миньор, минута преди гола?
Наистина ли смятате, че Арс не свали на земята защитник при гола?
Всъщност...не очаквам адекватен и конкретен отговор.

1."Дали е са основателни, може да прецените от фотоматериала,
макар че от една снимка като че ли не е много редно да се съди."-Новспорт
2.Когато ми кажеш дали Василев заслужаваше втори ЖК,ще ти кажа за Гаджев.
"Наистина ли смятате, че Арс не свали на земята защитник при гола?"Нещо като надупването на Гъргоров за дузпа,нали?
1. Тъй де - аз казвам ли някакво категорично мнение? Питам вас/теб - какво се вижда на снимката? Както и да го гледам, виждам задържане за гърлото, ти не знам какво виждаш и затова питам.
2. Евентуалният втори картон на Василев няма отношение към тупаниците на Гаджев в предния мач. Всъщност и в този. Очевидно обаче на Василев не беше показан картон не за друго, а защото на Гаджев беше показан само жълт.
3. Тая глупост с надупването показва типичното....левскарско, да го наречем(но всъщност се сещаш какво имам пред вид), мислене. Блъскане в гръб си е нарушение без никакво значение дали потърпевшия се дупи или не! Но не се учудвам на лбогиката ти - вие сте свикнали удари с лакти и блъскане с ръце да го броите за "мъжка" игра.
Васконти, вместо да се отваряте много червените, виж какво написах аз, който съм левскар в червата, за нашия гол. Естествено, че не беше редовен, НО при положение, че уговаряте мача с Монтана миналия кръг, по - добре мълчете, че сте смешни много.
Което си е, го казвам, но няма да позволя на червените да приказват глупости, премълчавайки подобни неща за тях, в нашия форум.
Ние сме ужасяващо слаби с Гонзо като треньор, но и ЦСКА не е нещо особено. Хайде не се заблуждавайте!
Съдията беше перфектен. Вместо да нажежи до краен предел обстановката първото полувреме, той показа, че си е взел бележка и не изгони никого. Така прави големия съдия.
Голът беше нередовен, но после компенсира, като не пусна авантаж за втори гол, че даде и жълт картон на Младенов. А дузпата на Миньор първото полувреме я нямаше никаква.