blue magic написа:turbogena написа:vladitol написа:blue megic Как може да си сложиш аватар на този,който провали супер отбор
Приятел ,нека говорим по спокойноЗа Ясен съм съгласен ,че явно е некадърник. За Гонзо съм съгласен ,че не става за ръководител. Но ''този'' ни е радвал с много голове и не веднъж е доказвал ,че е истински Левскар. Така ,че моля ви ,ограничавайте обидите към Георги Иванов - Гонзо!
Гонзо дава всичко от себе си за отбора. В момента не мога да си представя какво ще е ЛЕВСКИ без Гонзо - ще е разграден двор подвластен САМО на мениджърски интереси. Обикновено подминавам емоционални мнения за разни оставки, но ми писна куп "разбирачи" непрекъснато да плюят. Когато отстранихме 2 силни шведски отбора те друга песен пееха. Сега чета тъпотии защо бил сменен Видович - ами като увисна 5 пъти какво, да го държим докато морето ни вкара ли? Сержиньо застана от ляво и нещата заспаха! Какво толкова! Явно половината форум са с лицензи про тук~! Чак ще ме питат защо съм сложил Гонзо на аватара! Ей хора опомнете се!
Еми явно много некадърно го прави

за справка тази вечер на стадиона имаше над 2000 човека, а снощи пак в столицата между 2 столични клуба имаше не повече от 1000 души! Освен ако ме обориш и кажеш че е имало 1500 варненци на Герена
  за справка тази вечер на стадиона имаше над 2000 човека, а снощи пак в столицата между 2 столични клуба имаше не повече от 1000 души! Освен ако ме обориш и кажеш че е имало 1500 варненци на Герена