ЛЕВСКИ - Черно Море - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черно Море - 1:0

Мнениеот milen.hristov » 17 апр 2011 23:53

blue magic написа:
turbogena написа:
vladitol написа:blue megic Как може да си сложиш аватар на този,който провали супер отбор

Приятел ,нека говорим по спокойно ;) За Ясен съм съгласен ,че явно е некадърник. За Гонзо съм съгласен ,че не става за ръководител. Но ''този'' ни е радвал с много голове и не веднъж е доказвал ,че е истински Левскар. Така ,че моля ви ,ограничавайте обидите към Георги Иванов - Гонзо!

Гонзо дава всичко от себе си за отбора. В момента не мога да си представя какво ще е ЛЕВСКИ без Гонзо - ще е разграден двор подвластен САМО на мениджърски интереси. Обикновено подминавам емоционални мнения за разни оставки, но ми писна куп "разбирачи" непрекъснато да плюят. Когато отстранихме 2 силни шведски отбора те друга песен пееха. Сега чета тъпотии защо бил сменен Видович - ами като увисна 5 пъти какво, да го държим докато морето ни вкара ли? Сержиньо застана от ляво и нещата заспаха! Какво толкова! Явно половината форум са с лицензи про тук~! Чак ще ме питат защо съм сложил Гонзо на аватара! Ей хора опомнете се!

Еми явно много некадърно го прави

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 17 апр 2011 23:55

Пламен Илиев е най добрия млад вратар в България , а дори и от по възрастните е по добър 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Каракочев
Контакти:

Мнениеот Каракочев » 17 апр 2011 23:55

Хората искат да гледат футбол, не квартално мачле, това е проблема. Отиваш на стадиона и даваш пари за да гледаш спектакъл. Защо да даваш пари за нещо което не те кефи, че и да се ядосваш. Може да не е много фенско, но всеки си заслужава вниманието.[/quote]
Аз също искам да гледам футбол,но такъв се играе от 3-4 отбора.Останалите практикуват окопна война.
Последна промяна от Каракочев на 17 апр 2011 23:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 апр 2011 23:55

Hernan_Crespo написа:Някой може ли да ми каже Я. Петров луд ли е или тактически неграмотен?

78 минути държи Кривия крило при положение, че той е най-бавният на терена и сигурно е играл два-три пъти в кариерата си на такава позиция. Благодарение на това всичките ни атаки през първото полувреме се развиваха от ляво - нещо, към което Черно море се пригодиха доста бързо. При влизането на Дани Младенов Кривия си остана на крилото, въпреки че очевидно там КПД-то му беше 0. Връщането на Сержиньо Грийн като ляв бек пък беше върха на сладоледа и отвори доста пролуки за атаки на Ч. море в последните 20 мин. на мача. Изобщо все ротации, които са напълно неоправдани, освен при контузия, изчерпани смени и/или изгонен играч.

За тактическата подготовка при статични положения просто не ми се говори - защитата явно само се моли никой от противника да не се възползва от поредната висока топка, която никой не чисти.

Имаме играчи, а Пламен Илиев загатва за много сериозен потенциал на вратата, дано поне треньорския щаб се научи да ги подрежда правилно. Честита победа и "Само Левски"!

Човека ти го каза в прав текст,в Момента НАЛУЧКВА състава. :shock:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 апр 2011 23:57

L_Messi написа:Слабичко, отново направихме доста пропуски, но и допуснахме доста опасни ситуации пред нашата врата. Браво на Пламен Илиев! Искам да попитам феновете на отбора къде са? Къде са онези 20 000, които ходеха на Герена и бяха големи левскари, когато побеждавахме, а сега са се покрили и само мрънкат? Разбираемо е да има отлив, но не е нормално той да е 90%.

В интерес на истината отлива е обясним... Играта е отвратителна, не се борим за нищо, мача е без заряд, билетите са поскъпнали над 100% за година и 1/2, а няма нищо по-добро.. напротив точно обратното, а на всичко отгоре някой "интелект" е сложил мача по-нощите... и като прибавим към всичко това невероятния срам да те бие някакво четирибуквие в твоя дом...

Всичко това води до минимална посещаемост...

Да си кажа честно аз и днес отидох повече за да не си развалям серията от 10 г без пропуснат мач на Герена отколкото защото ми се ходеше... Последно време не изпитвам никакво удоволствие от посещението на Георги Аспарухов и не чакам с нетърпение следващия мач както беше преди...

edmon_dantes написа:Между другото във всички мачове досега, в които е взел участие Пламен Илиев са му отбелязали само 1 гол и то от дузпа. Уникален вратар! Ако продължава така, Ники Михайлов може да му "изстине" титулярното място в националния.

на ники ако ще да има за съперник смесица между ВДС и Дзоф пак ще е титуляр :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 апр 2011 23:57

BLUE CHAMPIONS написа:
milen.hristov написа:да онея 250 човека, са прав си.А защо аз не съм на стадиона казах преди мача на няколко пъти, то няма нищо общо с това как играе отбора,кой му е ръководител,на кое място е

"онея 250 човека" :o за справка тази вечер на стадиона имаше над 2000 човека, а снощи пак в столицата между 2 столични клуба имаше не повече от 1000 души! Освен ако ме обориш и кажеш че е имало 1500 варненци на Герена

колкооооооооооо,случайно да си банкер.Айде поне на черното да не викаме бяло,не е сериозно.къде ги преброи,или си броил и около стадиона :geek:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 18 апр 2011 00:00

vvessel написа:
L_Messi написа:Слабичко, отново направихме доста пропуски, но и допуснахме доста опасни ситуации пред нашата врата. Браво на Пламен Илиев! Искам да попитам феновете на отбора къде са? Къде са онези 20 000, които ходеха на Герена и бяха големи левскари, когато побеждавахме, а сега са се покрили и само мрънкат? Разбираемо е да има отлив, но не е нормално той да е 90%.

Хората искат да гледат футбол, не квартално мачле, това е проблема. Отиваш на стадиона и даваш пари за да гледаш спектакъл. Защо да даваш пари за нещо което не те кефи, че и да се ядосваш. Може да не е много фенско, но всеки си заслужава вниманието.

Въпросът ми беше по-скоро риторичен ;)
Като не искаш или не можеш да отделиш от времето и средствата си за да подкрепиш любимия си отбор, няма да предявяваш претенции. Стой си мирно и кротко, вместо да досаждаш на тези, които искат да си подкрепят отбора. Разбирам, че всеки има право на мнение, но мисля, че вече е достатъчно ясно изразено недоволството на феновете към Ясен, Гонзо, Батков и.т.н., няма смисъл след всеки мач да се повтарят едни и същи неща и да се дразним помежду си. А постоянното мрънкане наистина е дразнещо. На мен не ми е приятно състоянието на отбора, но още по-неприятно ми е да слушам колко много хора "милеят" за Левски и настояват за промени, а в същото време стадионът е празен.
Последна промяна от L_Messi на 18 апр 2011 00:01, променено общо 1 път.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 18 апр 2011 00:00

Само резултата ми хареса.А за пловдивските величия ,смените и ръководенето на мача вече се е казало много.И тук Гонзо бил легенда нека тогава да се постарае да остане такава,но по начина по,който ръководи отбора се е запътил по пътя към забравата.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 апр 2011 00:02

Според мен този мач Левски игра без крила. Изобщо хаоса беше пълен,но няка сработи. Те самите моряци като че ли бяха изненадани от това което игра Левски. В други мачове поне е ясно - пази се Гара. Сега не можаха да се ориентират в обстановката, както и самите играчи на Левски, струва ми се и затова Иво беше голмайстора. С тия точки мисля че си осигурихме поне евротурнирите, което е със съмнителна стойност, като гледам играта. Шансовете да влезем в групите са минимални.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 апр 2011 00:02

milen.hristov написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
milen.hristov написа:да онея 250 човека, са прав си.А защо аз не съм на стадиона казах преди мача на няколко пъти, то няма нищо общо с това как играе отбора,кой му е ръководител,на кое място е

"онея 250 човека" :o за справка тази вечер на стадиона имаше над 2000 човека, а снощи пак в столицата между 2 столични клуба имаше не повече от 1000 души! Освен ако ме обориш и кажеш че е имало 1500 варненци на Герена

колкооооооооооо,случайно да си банкер.Айде поне на черното да не викаме бяло,не е сериозно.къде ги преброи,или си броил и около стадиона :geek:

явно е че не си Левскар!, не ми се спори с теб,утре си купи "тема спорт" ,там ще прочетеш коко човека са били на Герена
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”