Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Мнениеот Rivaldo10 » 20 мар 2011 18:19

БИМ написа:модератори да го туре на майките ви курвенски

:lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 18:21

Rivaldo10 написа:

Добре, това мнение няма ли да бъде изтрито?! :shock: (Първото от двете, имам предвид.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 18:22

Udoji90 написа:
Rivaldo10 написа:

Добре, това мнение няма ли да бъде изтрито?! :shock: (Първото от двете, имам предвид.)

а сега се е регнал...всякакви луди има
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 20 мар 2011 18:25

Yoda написа:Признавам, терена е виновен за загубата на отбора от с.Панчарево. През целия мач се виждаше, как Делев и Гъргоров имаха проблеми с тревата .... гъделичкаше ги под мишниците, и те се смееха и не можеха да играят .... :) :) :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Срам на стадион Тича

Мнениеот nikivarna » 20 мар 2011 18:28

Днес бях на мача на Ч.море с ЦСКА и видях нещо което мисля е срам за отбора ,срам за всички ръководители и Бог знае кой още. На касата пред мен бе мой съсед ,който по стечение на обстоятелствата е един от най-обичаните бивши футболисти на Ч.море. Става дума за Илиян Илиев.... Толкова ли не е заслужил пропуск ,абонаментна карта или там каквото е необходимо?
Едва ли има другаде по света това да се случва ...
Иначе поздравявам моряците за победата ,но това тяхното не е стадион наистина (левскар съм) ,но такава нива няма ...
Изображение

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 20 мар 2011 18:29

vaskonti написа:
Sole написа:Преди мача прогнозирах 1:0 за Моряците с оглед възможностите на двата отбора.Единствено което можеше да попречи на победата на Ч.море,както обикновено става в мачовете със ЦСКА/или Левски/ е съдията.В този мач сватбарчето Стоянов подпираше тънко ЦСКА и не отсъди дузпа за Ч.море през първото полувреме.НО явно този път съдията не посмя да рискува повече и в крайна сметка неговите усилия не бяха достатъчни,за да наклони везните към ЦСКА 8-)

Каква дузпа бе, не ставай смешен. А какво трябваше да се отсъди за гмуркането на Пиргов? То бива симулация, ама това неговото беше просто смехотворно. Само че съдията свири нарушение на Шеридън...

Ами червен картон трябваше да му даде.Абе като е против Вас -ставаме смешни.Как може да сравняваш двете ситуации??????Лаик

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 20 мар 2011 18:29

edmon_dantes написа:
Yoda написа:Признавам, терена е виновен за загубата на отбора от с.Панчарево. През целия мач се виждаше, как Делев и Гъргоров имаха проблеми с тревата .... гъделичкаше ги под мишниците, и те се смееха и не можеха да играят .... :) :) :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кефи ме :lol: Просто Цска бяха слаби. Морето си играха тяхната си игра и ги изклатиха. Опитвам да се сетя за поне едно положение за Цска,ама не мога. И за мен имаше дузпа!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 20 мар 2011 18:31

Айде служебните да не коментират отбора който играе. На нас не ни подаряват точки. Я си припомнете какво стана на 26-ти за да се кротнете.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 20 мар 2011 18:32

Udoji90 написа:
Sole написа:Преди мача прогнозирах 1:0 за Моряците с оглед възможностите на двата отбора.Единствено което можеше да попречи на победата на Ч.море,както обикновено става в мачовете със ЦСКА/или Левски/ е съдията.В този мач сватбарчето Стоянов подпираше тънко ЦСКА и не отсъди дузпа за Ч.море през първото полувреме.НО явно този път съдията не посмя да рискува повече и в крайна сметка неговите усилия не бяха достатъчни,за да наклони везните към ЦСКА 8-)

Май трябва да идеш на психиатър.
Къде точно я видя тази дузпа? Лястовичката на Даниел Георгиев ли визираш? Няма дузпа поради 3 причини:

1. Колкото Попов държи Георгиев, толкова и обратното. Виж им ръцете на повторението.
2. Георгиев беше решил да пада още преди контакта. И това се вижда на повторението.
3. Георгиев се подхлъзна на лошия терен и това беше причината да падне, а не намесата на Попов. И това се вижда на повторението.

Съдията ощети повече нас, отколкото тях. Първото полувреме пропусна една засада при тяхна атака. През второто пък спести чист жълт картон за влизане на Адемар с бутоните в бедрото на Делев. Тогава съдията дори не даде фаул. :shock:

Безумно е да твърдиш, че е подпирал нас, защото това си е чиста лъжа.

С други думи, ти явно си решил да се заяждаш, въодушевен от загубата ни.

Може да е за психиатър,ама ти си за очен,или така ти отърва-от къде на къде ще свирят дузпа против ЦСКА-недопустимо

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 18:33

И на всичкото отгоре имат наглостта някои хора да ми говорят, че имало дузпа?! :shock: Като сте толкова загрижени за съдиите, що не споменете и влизането на Адемар срещу Делев и спестения чист картон за бразилеца?!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”