mistreated написа:Пак ще повторя, като за малоумни. Пиша по тема, по която съм компетентен! Не мога да коментирам нито баскетбол, нито художествена гимнастика, нито борба. Тези спортове мога само да ги гледам и то само, когато участват български отбори или спортисти. Не съм тръгнал да разяснявам защо Станка Златева не е спечелила олимпийска титла, просто защото нямам какво да кажа. Тази тема е за волейбол, пиша тук, защото съм компетентен в този спорт. Гледам много волейбол, не само на национално, но и на клубно ниво. Ако ти нямаш компетенцията да кажеш нещо за този спорт, просто не пиши. Продължаваш да затвърждаваш мнението ми, че не си наред нещо с главата.
Не се искат специални знания по волейбол,за да разбере някой,че нашите "легионери" с един куп мачове от шампионати,Световни лиги,олимпиади зад гърба си(само Вл.Николов има повече мачове от всички кубинци,взети заедно) бяха победени от едни момчета(на по 17,18,19г.) от Куба,която НЕ Е по-развита икономически от България.И за това няма никакво оправдание!Гледах как играха кубинците при мачбол за България и как играхме ние при техния мачбол.Разликата беше очевидна и за НЕспециалисти.И не ние виновен шанса(говорите за него сякаш е някакъв одушевен предмет),нито Бразилия,нито съдията,нито психиката(тя не е ли част от качествата на един спортист),нито пропуска на Алексиев(мача не се състои от едно разиграване).Всички тук потривахте ръчички,как Куба щели да бъдат изморени,пък ние с един ден почивка повече и глей кво става...Ти,компетентния,разбрали кой от двата отбора беше почивал ден повече?Щото аз,НЕкомпетентния,не схванах.Ама какво ти разбирам аз...