Гарата е добър играч,ма на мен лично некви църни не ми допадат да играят в Левски за сметка на нашите юноши ! Както и да е,дано поне част от имената който се споменават да акостират в Левски !
Ганьо,махай се !
Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на Левски-нови играчи
Нали се сещате,че за Дембеле ще трябва Батков да даде пари ? Нали се сещате,че Батков няма да даде пари ? По-вероятно е да вземат Камбуров,защото ще стане свободен агент.
Ако вземем Дембеле, Тодоров и Иванов, селекцията ще надхвърли в пъти очакванията ми.
-
Levski Daniel
- Контакти:
Гара Дембеле в ЛЕВСКИ
Гара Дембеле е подписал с Левски, това е информация от сайта на Бареков. Какво мислите това вярно ли е. Моето мнение е, че ако е вярно е много добре - защото това е един изграден нападател и чудесно ще пасне на схемата на ЛЕВСКИ
Re: Гара Дембеле в ЛЕВСКИ
Добър играч е спор няма. Като тръгне с голямата си крачка... 
-
THE G.A.M.E
Докато не го видя да се снима със синия екип ..... не вярвам !
Не знам точно на коя схема ще пасне, най-малкото не знаем имаме ли схема, и каква е тя. Но докато Батков е машиниста, все тая кой ще вземем.
Levski Daniel написа:Гара Дембеле е подписал с Левски, това е информация от сайта на Бареков. Какво мислите това вярно ли е. Моето мнение е, че ако е вярно е много добре - защото това е един изграден нападател и чудесно ще пасне на схемата на ЛЕВСКИ![]()
Под кое разбираш подписал? ''Гонзо спазарил Гара Дембеле'' това е заглавието което го има във всички медии, а мисля, че много добре Наско Узунов си го каза ''От Локо Пловдив: Левски да забрави за Дембеле и Кики''.
Не мога да разбера как смятате, че Локомотив ще продава добри играчи като целите на отбора са от първо до трето място вчера Зума си го каза в интервюто за Sportabg.com такаче спрете вече със спекулациите, може да вземете само Данчо Тодоров.
-
THE G.A.M.E
drvasko98 написа:Ако вземем Дембеле, Тодоров и Иванов, селекцията ще надхвърли в пъти очакванията ми.
Само Гара да вземем .... ни стига !
На останалите постове има играчи.
П.п.
Това, че Данчо Тодоров направи силен сезон в Локо Пд. не означава, че ще играе така силно и за Левски !
Той е на такива години .... че неможе да се очакват чудеса от него.
За това смятам, че не ни е нужен
Иво Иванов ...... май ще ходи в Гърция.
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Страхотно попълнение, но според нека изчакаме "Гонг" да пуснат тази новина. На тях може да им се вярва. 
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !