Трансфери!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Re: Трансфери!!!

Мнениеот redrOck » 13 авг 2010 15:26

ЦСКА се обвърза за 3 години с Шеридън, отпада за Севлиево

ЦСКА и ирландският национал Килиън Шеридън всеки момент ще подпишат тригодишен договор. Медицинските тестове на нападателя очаквано са преминали без всякакви проблеми.

Той обаче няма да вземе участие в утрешната среща от 3-и кръг на „А” група срещу Видима в Севлиево.

Очаква се дебютът на последното „армейско” чуждестранно попълнение да бъде в двубоя от Лига Европа срещу ТНС Уелс следващия четвъртък.

Сагата по привличането на играча на Селтик в ЦСКА продължи близо два месеца, но в крайна сметка, макар и след старта на официалния сезон, игралият онзи ден срещу Аржентина национал вече ще бъде част от българското футболно първенство.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=151669

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 13 авг 2010 19:05

Добре!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 13 авг 2010 20:27

http://cska.gol.bg/2010/08/13/gregyri-n ... pion.84047

Аз пък прочетох това интервю на единия от новите ни нападатели....
Чакам това момче в игра в сериозен мач, та да видя какви възможности има...
Може да влезе на смяна срещу видима, виждам че дочев го е взел в групата, старшията каза че е доволен от неговото представяне в мача срещу Ботев Враца...

Според мен може да бъде един добър нападател от задна позиция ( зад Шеридън например ).
Дано се адаптира по-бързо а когато понаучи езика - ще му е още по - лесно...

Пожелавам на отбора да няма тежки контузии през настоящия сезон и до 2-3 мача да се избистри титулярния състав за да започне машината да гази наред :evil:
След 2-3 победи нещата ще се успокоят...

САМО ЦСКА :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 14 авг 2010 20:55

Yasso написа:http://cska.gol.bg/2010/08/13/gregyri-nelsyn-doidoh-v-cska-da-stana-shampion.84047

Аз пък прочетох това интервю на единия от новите ни нападатели....
Чакам това момче в игра в сериозен мач, та да видя какви възможности има...
Може да влезе на смяна срещу видима, виждам че дочев го е взел в групата, старшията каза че е доволен от неговото представяне в мача срещу Ботев Враца...

Според мен може да бъде един добър нападател от задна позиция ( зад Шеридън например ).
Дано се адаптира по-бързо а когато понаучи езика - ще му е още по - лесно...

Пожелавам на отбора да няма тежки контузии през настоящия сезон и до 2-3 мача да се избистри титулярния състав за да започне машината да гази наред :evil:
След 2-3 победи нещата ще се успокоят...

САМО ЦСКА :!:

Човек, този днес ден ли нямаше или толкова си може?

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 14 авг 2010 22:02

TheClub написа:

Може много повече, гледал съм му 2-3 мача в Розендаал....Сега ме хана яд, че особено през първото полувреме изглеждаше, че не искат да ираят с него - все търсеха Спас, с когото хубаво си сменяха местата но атаките бяха все през Делев, който пък игра много добре за разлика от други мачове...

Ако имаш запис на мача просто прегледай първото полувреме и ще видиш, че съм прав - останалите просто не го търсеха с пасове и така изглеждаше че се губи по терена, затова по едно време започна да се връща за да взема и изнася топката през него....

Вярно е, че на Нелсън на 2-3 пъти не му бяха добри отиграванията и провали развитието на атаки, но като за първи мач ми хареса че се бореше и покриваше голяма зона зад Мигел и Маркиньос....
Трябва му време според мен - аз съм си казал мнението за трансферите :!:

За мен има само 3-ма играчи, които могат да помогнат на отбора - това са Нелсън, Тиеро и Акуаро ( и евентуално Шеридън и Грило, които не съм гледал още как играят - затова не ги включвам в това число ).
Първите двама до скоро бяха контузени, а сега пък се вижда че не са още в добра форма ( затова пък недоумявам как може Дочев да ги пуска, при положение че има играчи като Томи Костадинов, които показват постоянни и добри игри ).
Не може от 1 официален мач игра ( На Тиеро даже нямаше и едно полувреме игра и то в зоната, в която става ясно че никога не е играл ) да се казва че не стават и че толкова си могат....

Виж, на Еспозито, Тибони, Мигелчо и Димитър Илиев могат да им купуват еднопосочни билети за колкото се може по-далеч от ЦСКА :evil:

Може и да не съм прав, но аз така мисля!

Само ЦСКА
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 авг 2010 10:01

Томи Костадинов влиза втори мач резерва и няма и едно правилно отиграване. Не говоря за удар към вратата, говоря за елементарен пас, отнемане на топката, участие в някакво разиграване... Нищо не му се получава. Вкара един гол срещу Клифтън и това е. Според мен малко го надценяваме на този етап. Има талант, но нека не го хвърляме в облаците след едно добро отиграване.
Що се отнася до Еспозито, не смятам, че е провал, напротив. За два мача може да бъде винен донякъде само за гола на Черноморец, но там вината беше първо на Виданов, после отборна и чак след това негова. Като цяло си е стабилен, имайте пред вид, че за пръв път играе с нашите "юнаци" в защита и говорят различни езици. Той и Акуаро трябва да ни е защитната двойка в центъра.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 авг 2010 12:06

По принцип всички юноши изиграли една среща и вкарали гол не малко, а много се надценява и го превръщат в едва ли не в новия Стоичков или Гунди
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 16 авг 2010 22:54

цялата ни защита се контузи,не виждам как ще играем с ТНС.Младоците се съмнявам че са арзумен избор
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 22 авг 2010 23:11

Yasso написа:
TheClub написа:

Може много повече, гледал съм му 2-3 мача в Розендаал....Сега ме хана яд, че особено през първото полувреме изглеждаше, че не искат да ираят с него - все търсеха Спас, с когото хубаво си сменяха местата но атаките бяха все през Делев, който пък игра много добре за разлика от други мачове...

Ако имаш запис на мача просто прегледай първото полувреме и ще видиш, че съм прав - останалите просто не го търсеха с пасове и така изглеждаше че се губи по терена, затова по едно време започна да се връща за да взема и изнася топката през него....

Вярно е, че на Нелсън на 2-3 пъти не му бяха добри отиграванията и провали развитието на атаки, но като за първи мач ми хареса че се бореше и покриваше голяма зона зад Мигел и Маркиньос....
Трябва му време според мен - аз съм си казал мнението за трансферите :!:

За мен има само 3-ма играчи, които могат да помогнат на отбора - това са Нелсън, Тиеро и Акуаро ( и евентуално Шеридън и Грило, които не съм гледал още как играят - затова не ги включвам в това число ).
Първите двама до скоро бяха контузени, а сега пък се вижда че не са още в добра форма ( затова пък недоумявам как може Дочев да ги пуска, при положение че има играчи като Томи Костадинов, които показват постоянни и добри игри ).
Не може от 1 официален мач игра ( На Тиеро даже нямаше и едно полувреме игра и то в зоната, в която става ясно че никога не е играл ) да се казва че не стават и че толкова си могат....

Виж, на Еспозито, Тибони, Мигелчо и Димитър Илиев могат да им купуват еднопосочни билети за колкото се може по-далеч от ЦСКА :evil:

Може и да не съм прав, но аз така мисля!

Само ЦСКА

Нелсън е КЛАСА!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 22 авг 2010 23:12

naiki написа:цялата ни защита се контузи,не виждам как ще играем с ТНС.Младоците се съмнявам че са арзумен избор

Успяхме и срещу Морето !

Върни се в “Архив”