Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот RockSeeker » 12 сеп 2016 12:52

Mitata написа:Момчетата не бяха некадърници, но бяха лимитирани за победи във В и Б групи. Вижда се, че в А група същите тези момчета изглеждат по съвсем различен начин - липсва им класа да побеждават даже слабаци. Напусналите ЦСКА бяха приети в Нафтата, Верея, Славия, а Кикарин в Ботев, което красноречиво говори за техните футболни умения.

Говориш така все едно ще кажеш, че първите 4-5 мача са пуснали същия отбор от миналия сезон. Това, че бяха останали част от играчите не означава, че като другата половина от тима са нови момчета не им трябва време и на едните, и на другите да се сработят. Просто едните ги резнаха още преди да им дадат това време и да покажат какво могат, а другите сега ще си ги чакаме. По-склонни сме да дадем шанс на някой непознат и нов, отколкото на такъв, който си го е заслужил с труда си, макар и на по-ниско ниво. Липсва уважение и това е грозно. Или благодариш и се разделяш още в началото на сезона, или им даваш шанс. Но да ги оставиш и да ги махнеш след 4-5 мача, в които дори не са играли през повечето време, си е обидно... Жалко е, че честно казано вчера се ядосвах, че ние падаме, но не съжалявах, че Дунав бие. Някак по-истинския, по-симпатичния отбор бяха, ако оставим пристрастията... И под истински не визирам глупостите за автентичност, а това заради което цял свят се радваше на Лестър миналия сезон, колкото и нелепи да са сравненията ;) Който иска - вече е разбрал какво имам предвид.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 12 сеп 2016 12:57

1982 написа:
IND написа:
Между другото въобще никой не бе изхвърлен като боклук

Добре, бе, човек, как ще коментираш признанието на Йорданеску, че с него е направена връзката още 1 месец преди да бъде назначен ??! Та тогава даже първенството не беше почнало, да се види Янев как ще тръгне ..... те още тогава са му крояли шапката, кажи ми честно, не е ли долно това ??!

Хайде дай интервюто да го видим това за единия месец,а? да видим какво точно пише, защото вие троловете четете текстовете с най-малката подробност, а не правите обощение. Та я да видим интервюто на Йорданеску за това от 1 месец...
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 12 сеп 2016 12:58

RockSeeker написа:
vaskonti написа:Абсолютно необходима раздяла. Махнахте некадърниците, били същия този Дунав САМО с 6:0 и вдигнахте класата за да паднете с достойното 2:0.

Е, ще ме прощаваш, но това вече си е откровена провокация. За контролата на Армията въобще не беше същия Дунав. Или не го знаеш, или се правиш на луд. Което нито е оправдание за тях тогава, нито променя факта, че вчера си ни надиграха, биха заслужено, а ние бяхме много под това ниво, което трябва да бъдем, но нека да бъдем коректни без значение кой каква лична позиция има ;)

Дунав (от снощи): Луков, Джалилов, Милчев, Патев, Атанасов, Димов, Раденцов, Ненов, Огнянов, Шопов, Будинов

Дунав (паднал 6:0): Луков, Петков, Ковачев, Патев, Атанасов, Димов, Раденцов, Ненов, Огнянов, Чакълов, Будинов

Дали не е бил същият "Дунав"? Колко пък да са променени, май важното от снощния мач е, че ЦСКА не е бил същия, но както и да е.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 сеп 2016 13:02

bellamy_99 написа:
1982 написа:
IND написа:

Добре, бе, човек, как ще коментираш признанието на Йорданеску, че с него е направена връзката още 1 месец преди да бъде назначен ??! Та тогава даже първенството не беше почнало, да се види Янев как ще тръгне ..... те още тогава са му крояли шапката, кажи ми честно, не е ли долно това ??!

Хайде дай интервюто да го видим това за единия месец,а? да видим какво точно пише, защото вие троловете четете текстовете с най-малката подробност, а не правите обощение. Та я да видим интервюто на Йорданеску за това от 1 месец...

27 август 2016

http://www.sportal.bg/news.php?news=621342

- Г-н Йорданеску, как се стигна до преминаването ви в ЦСКА? Кога ви потърсиха от клуба?
- Първият контакт между мен и ЦСКА беше установен още преди месец. Тези отношения не бяха директни, а чрез няколко посредници. След това от клуба се свързаха директно с мен и намерихме допирни точки. Продължихме да дискутираме възможностите през последните седмици, но процесът не бе кратък.

http://www.livesport.bg/jordanesku-s-ljubopitno-priznanie-imam-kontakt-s-cska-ot-mesec-110599.html
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 12 сеп 2016 13:08

1982 написа:
IND написа:

Ами ако при Янев беше потръгнало никой нямаше да го сменя нали?
Нормално е ако имаш големи амбиции да си имаш някакъв бекъп... а не тепърва да търсиш алтернатива...
Последна промяна от IND на 12 сеп 2016 13:10, променено общо 1 път.

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 12 сеп 2016 13:09

1982 написа:
bellamy_99 написа:
1982 написа:
IND написа:

27 август 2016

- Г-н Йорданеску, как се стигна до преминаването ви в ЦСКА? Кога ви потърсиха от клуба?
- Първият контакт между мен и ЦСКА беше установен още преди месец. Тези отношения не бяха директни, а чрез няколко посредници. След това от клуба се свързаха директно с мен и намерихме допирни точки. Продължихме да дискутираме възможностите през последните седмици, но процесът не бе кратък.

http://www.livesport.bg/jordanesku-s-ljubopitno-priznanie-imam-kontakt-s-cska-ot-mesec-110599.html

И аз мога да вляза в разговор с Льов и след това да го предложа на ЦСКА :) :mrgreen:
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 12 сеп 2016 13:10

bellamy_99 написа:
1982 написа:
bellamy_99 написа:
1982 написа:
IND написа:

27 август 2016

И аз мога да вляза в разговор с Льов и след това да го предложа на ЦСКА :) :mrgreen:

Но аджабе аз от ръководството на ЦСКА ли съм?

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 12 сеп 2016 13:11

eMs1 написа:Дунав (от снощи): Луков, Джалилов, Милчев, Патев, Атанасов, Димов, Раденцов, Ненов, Огнянов, Шопов, Будинов

Дунав (паднал 6:0): Луков, Петков, Ковачев, Патев, Атанасов, Димов, Раденцов, Ненов, Огнянов, Чакълов, Будинов

Дали не е бил същият "Дунав"? Колко пък да са променени, май важното от снощния мач е, че ЦСКА не е бил същия, но както и да е.

Факт, това е важното. Пък който както ще да го разбира, защото предполагам, че влагаме различен смисъл в което. А за това, че не бяха същия Дунав не визирам само някакви промени в състава, но явно не си чел/слушал изявления по повода от русенска страна. Нормално, но все пак е хубаво и тези неща да се отчетат... Не помня конкретно с кой беше интервюто и не ми се търси, може някой фен на Русе да сподели, ако случайно чете, но ставаше въпрос, че са имали уговорка за една дата, но ние сме поискали да се изтегли мача. Имаше някаква причина, но не помня конкретно каква беше. Треньорите и играчите им не са искали да се играе при това положение, заради умората от предишен мач и дългия път, но президентът бил цесекар, искал много да се състои този мач на Армията и настоял. При това положение нали се сещаш колко са били мотивирани да си дават зор, предвид че е просто контрола и нищо не зависи от този мач. Да, това са си техни вътрешни неща и не са оправдание, за да паднат толкова тежко, но все пак нека сме коректни ;)

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 12 сеп 2016 13:13

1982 написа:То и треньорът по същата причина бе държан няколко мача - визирам Янев. За залъгалка на феновете и да мине по-гладко припознаването. А зад гърба му са преговаряли с Йорданеску. Грозна история отвсякъде, но аз съм ви казал отдавна - ГГ обича да използва хората и после да ги захвърля като боклуци. Христо Янев и момчетата от миналата година вече го усетиха на гърба си. Един ден ще го усетите и вие, помни ми думата. ;)

Така де, същото говоря и аз. Просто в случая визирах само играчите. Иначе аз няма какво да усещам след време - виждам го и сега, имам някакви впечатления и от преди, не ме изненадва нищо... Просто е грозно, дори да е наистина в името на успеха на клуба, погледнато през неговата призма...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 сеп 2016 13:14

IND написа:
Ами ако при Янев беше потръгнало никой нямаше да го сменя нали?
Нормално е ако имаш големи амбиции да си имаш някакъв бекъп...

Първо, аз не виждам Янев да е записал някакви трагични резултати - 2 победи, 1 равен и 1 загуба. Ако не се лъжа, и Лудогорец стартираха с такъв актив първите си 4 мача даже.

Второ, фактът, че зад гърба му, още преди да са видяли как се справя, вече са търсили контакти с друг треньор говори, че съдбата му е била предначертана. Дори Йорданеску си признава, че през тези седмици с ръководството са "дискутирали възможностите", което явно си говори, че си е имало директни преговори зад гърба на Христо Янев.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”