КБ Берое - ЦСКА София FT 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

svetlan28

Re: КБ Берое - ЦСКА София |06.04 - 19:15ч.|

Мнениеот svetlan28 » 06 апр 2016 22:06

svetlan28 написа:
sin4ec написа:
svetlan28 написа:
sin4ec написа:
svetlan28 написа:Викаш Берое не искат да играят на финал,ЗАЩОТО.......? :?:

Защото като ЦСКА вземе Купата, и като четвърти играят в ЕКТ. Давам ти логичен отговор, но не споделям мнението, че Берое са легнали. Не ми е особено ясно какво играха и какво искаха днес, но това си е техен проблем, а инак много дрънкащият лайна Хубчев мрънкаше одеве пред камерите като *****, каквато си е.

Чекай чекай малко!Берое отпадат от купата за да играят в ЕКТ!Ти сериозно ли?

Ти прочете ли изобщо какво съм написал? Дадох ти отговор защо евентуално Берое не биха се натягали, но изрично споменавам, че не смятам, че са легнали! Освен това има един страничен вариант-ако Монтана евентуално вземе Купата, Берое лапа патката.

Ми да де!

Що Берое да не вземат купата и да играят в ЕКТ!Или викаш през първенството-я камилата,я камиларя! :idea:

Dani Kiki
Контакти:

Re: Да, това е ЦСКА!

Мнениеот Dani Kiki » 06 апр 2016 22:06

Нали ЦСКА е с фенове милиони - хващайте се и събирайте до края на месеца сумата за покриване на задълженията, вземате лиценз и играете в Европата! Какво толкова сложно има? И без това Гришко само гледа отстрани сеир и си прави някакви тънки сметки....
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 апр 2016 22:07

Поздравления армейци!
Страхотна игра, страхотна победа!
Сладки 90 минути, но има още поне толкова на Армията.

Наздраве!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 06 апр 2016 22:09

Hrabar написа:[offtopic]С една дума, това е ЦСКА! Без значение къде си, в каква форма си, в коя дивизия си, с какви футболисти разполагаш, с колко пари разполагаш, имаш ли въобще ресурси или нямаш...ИЗЛИЗАШ И БИЕШ!

Това е формулата ЦСКА! Това е ДНК-то ЦСКА! Това ДНК-а което донесе победите срещу Аякс, Ливърпул, Байерн, Ювентус, Нотингам, Реал Сосиедат и всички останали европейски грандове.

Днес нашият ЦСКА беше също толкова далеко от Берое, колкото и онзи ЦСКА от 1982-ра спрямо Европейският шампион Ливърпул. ЦСКА ПОБЕДИ!

Ами, това е ЦСКА, уважаеми деца, юноши, младежи и млади мъже![/offtopic]

П.П. Лично благодаря на господин Гриша Ганчев, че пое отбора в най-черният период за клуба! Благодаря му, че събра този състав, този треньорски екип, че не забави и 1 лев от смешните заплати на футболистите...огромна благодарност и само ЦСКА!

Ама ти сериозно ли? Наричап "смешни" заплати от над 5-10 000 лв във В група? Че половината отбори в А група не вземат такива заплати.

Форма?- При положение, че нямаш загуба, каква да е формата?
Футболисти? - 90-% от играчите на ЦСКА са с над 5-6 сезона в А група
Пари? - Не мисля, че бюджета на ЦСКА в момента е по-малък от този на Берое...какво ми каза Иво Иванов лятото....." В ЦСКА ще вземам в пъти по-голяма заплата от тази в Локо Сф в А група)

:) А колкото до Г-н Гриша Ганчев......колко кратък е пътя от "Микренското джюдже" и "ГГ - педер*ст", педер*с" до....Господин

Иначе всеки който е смятал, че Берое има шанс в такъв мач.....явно се е водил от фенски подбуд
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 апр 2016 22:10

svetlan28 написа: Ми да де!

Именно! За мен случилото се в Заара не е особена изненада, защото Берое за 5 мача са вкарали 1 гол. На Герена излязоха да рушат-това им е стихията. Но ранният гол днес им я отне. А тия да градят игра-забрави! Дори и срещу изплезилите езици след 55 минута армейци бяха безпомощни. Голямата изненада днес определено е в Монтана-аз очаквах безпроблемна победа на Литекс, макар Кокала да е изградил сериозна защита-това се доказа в мачовете. Литекс обаче пълни умреляци. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 апр 2016 22:11

Betchualeng Arnaikem написа:
Old_death написа:Видя се разликата между аматьорите и отбор , борещ се за изява в Европа . Играхме срещу част от националния отбор на Петев , който пък не видя какво може да намери сред аматьорите . Когато го събличаха на Герена му съчувствах , но сега ме е яд , че се размина без да го оправят .

Поздравления и за теб, за 2 неща:
1. За победата (струва ми се си "армеец").
2. Защото дори след тази победа се сещаш именно за феновете на Левски.

Петев може и да не е прав да взима хора от Берое, но това не значи, че трябва да ги замества с хора от ЦСКА.
Но темата за националния е друга.

Сетих се за тях , защото точно те прогнозираха разгромна загуба за нас и след мача продължават да търсят под вола теле , говорейки за някакви договорки . Сетих се и по друга причина . Според мен един истински фен трябва да гледа отбора си , а не да гледа само в чуждото канче . Тия са с награда за цялостно творчество . Най - добрите ми приятели са левскари , но не са говеда . Разбирай го както си искаш ! :) Това ще го твърдя винаги , въпреки модераторските намеси . Не сме виновни , че в предишния мач ги наритахте качествено и излязоха с осакатен състав .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 06 апр 2016 22:11

Да идва :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Къде е столетника :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Да не си брои стотинките от спонсорите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 апр 2016 22:11

Да попитам защо си мислят отборите от "А" група, че техните аматьорчета са по-добри от нашите?Особено препечените от 18-та дивизия на народите от Африка във франсия. :mrgreen:

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 06 апр 2016 22:12

А 50-те милиона кой ще връща ?

Догодина във Висша лига и след 2-3 години пак ще натрупат милионите заеми и сценария пак ще се повтори. Без нормален стадион с милиони дългове - и искат опрощаване.
Да бяха почнали като Локо София - от А окръжна.

Томов заедно с адвокатчето и пернишките цигани - да се съдят и в затвора.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 апр 2016 22:14

„НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ“ :idea: -традициите са си традиции,Армейският дух е жив-НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ :!: Голям мач на нашите момчета поздрави и за Ицо Янев и целият треньорски екип,благодарим ви за емоциите :!: Бях казал 1:1 ,но се радвам,че ме опровергаха!Очаква ни много тежък мач в София,но ще продължиме,просто няма начин ;)Отнасям се с насмешка и пренебрежение към мишоците ,които ще умрат от мъка и завист поради тази Победа -много сте малки,същински амеби,не бих си хвърлил плюнката върху вас :twisted: Поздравления и респект за тези,които въпреки Клубните пристрастия имаха силата и мъжеството да ни поздравят :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”