ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 21 юни 2015 11:51

miasanmia1900 написа:Цесекари, искам да ви попитам нещо.Не го приемайте като заяждане,а просто като дискусия.Първо по-малкото като значение...Кажете ми честно лицето Дучето като какъв е вече във вашите редици?От дни е само той по телевизийте както преди.Бяхте го изолирали,до преди няколко дни имаше и декларация против този човек,той и хора около него изгониха Божков,а сега му ближете....той подкрепяше доста видно отбора на кренвиршите по дяволите??????И сега по-важното..Иде реч за лицето Васил Божков.Кажете ми как вие както и ние се спъваме в едни и същи камъни вече толкова години.Този човек има парите не само да ви запази в А група,а и да ви вкара през парадния вход на Европа..Помислете малко.Не си казвайте ,че никой не иска да плаща стари дългове..Той не само може да плаща,той може и да разсрочва.БФС бяха готови на всичко само и само да ви оставят.Просто искаха някаква инициатива за плащане на каквото и да е.Когато нещата започнат да куцат някъде между В и Б група(защото окръжната е несериозно да коментираме) споменте си и си задайте въпроси защо този чокек реши да ви възражда по този начин.Човек отрекъл се от футбола и с право...Човек,който по характер със сигурност не е фурнаджийска лопата.Само обещания за вас и за нас.И вече толкова години така ни помагат всички,че накрая и ние и вие ще бъдем по селските групи.Запомнете го.Държат в кома грандовете нарочно и никога повече няма да позволят да пълним стадионите.Никой от политическата клика няма полза от пълни стадиони с изключение на мачовете на кренвиршите.Замислете се и спрете да се плюете,защото сме живи загинали.Претопяването е в действие и до няколко години ще е изпълнено.

Ами след като наоколо има само 2-3 камъка и нищо друго, какъв избор има? Разбирам да има опашка от милиардери, които да вземат клуба, ама не виждам такава. Реалността в България е такава, че във футбола има само мафиоти, които си перат парите. Двама-трима от тях са решили и че освен прането на пари, могат и да развиват клубовете що годе прилично, останалите не си правят тоя зор. Това е положението. Проблемът не е в това, че феновете единия ден плюят даден човек, а на другия ден се прегръщат. Това, което прилича на двуличие и проява на фурнаджийска лопата всъщност е просто желанието на тези фенове най-накрая да видят клуба си в добро състояние, да работи добре, да се развива и да постига някакви резултати. След като няма други желаещи да се занимават с футбола ни, феновете се хващат за всякакви сламки. Това се отнася и за червени, за сини, жълти, черно-бели, зелени, бели и всякакви.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 юни 2015 11:52

Много ми е интересно къде са сега " моралистите " , които бяха толкова загрижени за задълженията към НАП ? В Библията пише : " По делата ще ги познаете ! "
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2015 11:59

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/indzhov-ima-nadezhda-cska-da-igrae-v-a-grupa-no-bez-bozhkov-333872

Ето, фенчета на Литекс, дано стане и да се отървем от вас, да си подкрепяте "автентичния Литекс-ЦСКА-Ривър Плейт-Ливърпул-Орландо Пайрътс, начело с идола ви - джуджето от Микре. 8-) 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 21 юни 2015 12:01

Начина на управление тепърва ще бъде изготвян. От понеделник ще започне съставянето на план за бъдещето на отбора, в момента няма как да има нещо. Лицето дуче няма да бъде част от сектора, присъства на срещите заради поканата на Божков. Докато вариант за участие от в група в момента няма. А за да има е нужно взимането на чужд лиценз за участие.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 21 юни 2015 12:02

Avanti_Ragazzi написа:Мача с ФК Люлин ще се окаже много култов, особено ако се играе в Люлин! Хората в този клуб и много от живеещите там хора изпитват такава "любов" към ЦСКА, че нямам думи? :lol:

Но аз съм обеден, че домакинствата ви ще са на Армията а всички ви гостувания на Националния!

Направо страх ни тресе от ултрас Люлин или от техните хулигани. Очаквам да ни смачкат както на терена, така и трибуните,малииии. :(
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 юни 2015 12:04

Преспах една вечер и тогава реших да си напиша коментара,за мен това решение на феновете/защото това е било тяхно решение,Божков им е предложил и други варианти/ е неправилно и популистко.Всички тръбят как е било морално това решение,аз също държа на морала,ама извинявайте тези дето сега потриват доволно ръце,защото един голям конкурент вече няма да им мъти водата поне за три години те дали са морални.В единия клуб премиерът прати един от най-доверените си хора да се занимава с управлението му,ангажира се да му търси спонсори,заяви че това било отбора на народа,за подарените бази вече е казано много.Собственикът на другия отбор показва изключително близки връзки с властта,подариха му много печеливш бизнес,опростиха му 53 мил.лв. които беше длъжен да инвестира в БМФ/да не Ви напомням как същите тези гледат под лупа дали от ЦСКА влагат по 1,5мил.лв. на година в базите си/дариха му 6мил.лв. за трибуна,под строй почти цялото правителство барабар с премиера отидоха на крака при Домусчиев да му открият трибуната.Спомена се и от някои журналисти че забраната ЦСКА да е в Агрупа идвала от "най-горе".И феновете решиха че ние,които 23 години единствени от всички отбори плащаме наем на държавата за базите си трябва да показваме морал,виновниците за състоянието на ЦСКА имат имена и съответните органи трябва да ги разследват и им търсят отговорност,какво са виновни клуба и феновете,че разни безхаберници които станаха известни с ЦСКА го затриха.Пред кого да показваме морал пред тези форумни герои които вече цял месец ни заливат с помия и ни наричаха уроди,Франкенщайн и др.идиотщини,с вчерашното решение им сбъднахме мечтите,сега ще Ви кажа какво ще последва,ще почнат да плачат как заради задълженията на ЦСКА към НАП държавата е в криза,не заради Ковачки и Домусчиев и опростените им близо 100мил.лв.от данъци и инвестиции,не заради опростените наеми и подаряването на ст.Г.Аспарухов на ФК Левски.Не знам дали си помислихте реално какво се случи вчера,двадесетина фена решиха че най-малко 1100 дни ЦСКА няма да е там където е бил винаги и с класата си е доказал че заслужава да е сред първите в българския футбол,ако беше отпаднал защото е загубил на терена няма проблем.Не знам дали сте наясно че три години са много дълъг период от време,през това време всичко може да стане и агонията на ЦСКА да продължи ,една година в Бгрупа бих я разбрал,но да си запратиш отбора в А окръжна група не може да е желание на фен на ЦСКА,ами Вие сбъднахте мечтите на феновете на Левски,знаете ли колко възрастни цесекари ще си заминат от този свят без да видят любимия си отбор в елита на българския футбол.Идва въпроса ,а сега какво следва, ще Ви кажа аз какво ще направя,продължавам да си подкрепям ЦСКА,дано доживея да видя отново големи мачове на отбора в Европа,от днес спирам да коментирам във форумите на Гонг до тогава докато ЦСКА не влезе в професионалния футбол,нямам намерение да доставям удоволствие на разни форумни малоумници,нека си коментират сами,нямам и намерение да вдигам рейтинга на Т.Русев и В.Грънчаров,нали искаха ЦСКА в А окръжна,нека сега си търсят слушатели за Гонг и зрители за Пред банята,призовавам всички цесекари да игнорираме тези медии които бяха най-дейни в охулването на ЦСКА,да не забравим Крум Савов и компания.Да се прехвърлим да коментираме в по-умерени медии и във фейсбук.Благодаря на тези във форума с които съм спорил толкова години,извинявам се ако съм обидил някой,живи и здрави,АЗ БЯХ ДОТУК.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 юни 2015 12:08

Blue1914 написа:Това е абсолютно най-достойният начин за изграждане на ново футболно дружество. Още повече, че ще може бюджетът да се концентрира върху дългосрочни инвестиции като школа и база, които да спомогнат за по-голяма финансова самостоятелност, когато отборът влезе в професионалния футбол.

Въпрос: Върти ми се в главата, че право за участие във В-група може да бъде предоставяно от един отбор на друг, без да има нужда от сливане. Има ли такова нещо?

Има да.Във В група няма лицензи.Има право на участие.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 юни 2015 12:11

Мислех да спра с писанията във форума и да се отдам на почивка, НО Минджуците се опитват всячески да преебат ЦСКА!!??!!
Тия Боклуци от първия си ден в ЦСКА тровят атмосферата! Тоя дребния ДПС-ар Инджов не знам още какъв го играе, но се изявява като пресаташе на клуба.
Не мога да му гледам скапаната физиономия, другите двама пък - баща и син неандерталци, богати неандерталци, заебаха ЦСКА в тинята сега ми говорят и мътят водата на Божков - натискат се за А група.
И какво искат - искат Литекс в Борисовата градина.
Натиска е сериозен, защото очевидно някой е готов да отдава базите и да се строи.
Дано Божков успее!
Вън БОКЛУЦИТЕ от ЦСКА! Вън Инджови, Минджови и всякаква друга утайка! Оставете ЦСКА да започне на ново и по европейски!
Мама ви мръсна!

А на всички глупанари от "официалния форум", които не могат да преглътнат ЦСКА да бъде извън А група - яжте ми хуя - очевидно вие никога не сте били и няма да бъдете критерии за развитието на ЦСКА! Вие сте просто едни форумни фенове на Гриша Ганчев - човекът с мъртвата хватка! Литекс да станел ЦСКА, щото имало и без тва малко фенове?! Да ве еба в глупанарите долни!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 юни 2015 12:11

От "говедото" Божков много бързо минахте пак на г-н.Божков :lol: Няма ли пак да го питате къде е титлата? :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2015 12:12

Кировец, гледай сега феновете на Литекс, които до онзи ден плюеха Манджуков и Инджов, сега ще ги прегърнат, само и само да стане тая врътка с Литекс. :lol: :lol:

Не е истина колко са жалки някои хорица ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”