Да си кажа и аз каквото имам да казвам.
1. Първо да честитя победата на папагалите. Много харесвам Тошко Неделев и му пожелавам успех занапред. Днес сам изработи втория гол.
2. Иван Цветков още при центрирането почна да подкосява коленете с единствената цел да проси дузпа. За мен не му прави чест, но Фо поре е идиот и го изиграха.
3. Има няколко футболиста, които не мога да се обясня защо играят, а някои и са титуляри. Фо Поре е пълен малоумник, Сидибе става само за завиване на пурите, Хауърд за участие в гей-филми, Карачанаков не е същия футболист от преди.
4. Томас Черни - 4-то поредно гостуване с основна вина за головете. Гола на Локо Пд е вратарски, грешка при гола на Морето, Нафтата му вкараха гола на сезона, а днес при единствената му намеса второто се осра. Мисълта ми е, че не се сещам мач, в който да ни извади със спасявания. Да, горе-долу е стабилен, но Мболи седи на пейката заради него.
5. Не знам вече колко греди уцелихме този сезон, но мисля, че са над 10. За съжаление в наша полза никога не помогнаха. Освен срещу Лудогорец...
6. Много хора само за Долапчиев говорят. Почваме малко по инерция да си говорим, без да видим фактите - леко казано е слаб, да не кажа смешен понякога.
7. Гледам много плюят по Косоко. Смея да твърдя, че това ни е един от най-добрите футболисти, който го преследваха 3 контузии. В него има много футбол. Казах!
8. Мислех, че Ботев ще играят малко по-смело днес. Шансът ги покри второто полувреме, но е хубаво да вземат мерки, защото като изключим ощетения им от съдията треньор са симпатични