ХХ кръг Ботев-ЦСКА 05.12.2013 14:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ХХ кръг Ботев-ЦСКА 05.12.2013 14:00 часа

Мнениеот Tommi » 05 дек 2013 22:05

DarkPsy написа:
Tommi написа:
DarkPsy написа:Второ , няма как да даде червен картон , не е последен в защитата.

Не е задължително да е последен в защитата, за да се покаже червен картон. И също не е задължително да се покаже червен картон ако е последен в защитата.

А защо трябва да е червен картон според теб?

Според мен не трябва да се отсъжда фаул, а да се даде картон за симулация на Цветков. :)
Щом съдията е видял нарушение, то трябва да покаже червен картон за спиране на очевидна голова възможност.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 дек 2013 22:08

CSKA69 написа:
Tommi написа:Жълт картон за симулация на Иван Цветков като по учебник.
А щом даде нарушение, трябваше да изгони червения.

Чудех се вече дали най-накрая някой ще го каже... Дали има или няма дузпа няма да споря, но по всички правила след като я свири съдията беше длъжен да даде директен червен картон на французина... Фактът, че не го направи, ме кара да смятам че нарушение нямаше :idea:

Ако се ползва казуса " Рабех ", Поре трябваше да получи там директен чк. А в случая с дузпата е борба в пеналта, нарушение и жк.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 05 дек 2013 22:12

sin4ec написа:
CSKA69 написа:

Чудех се вече дали най-накрая някой ще го каже... Дали има или няма дузпа няма да споря, но по всички правила след като я свири съдията беше длъжен да даде директен червен картон на французина... Фактът, че не го направи, ме кара да смятам че нарушение нямаше :idea:

Ако се ползва казуса " Рабех ", Поре трябваше да получи там директен чк. А в случая с дузпата е борба в пеналта, нарушение и жк.

Ако се ползва казусът "Карвальо", който се мяташе още преди да види крак на противник в наказателното-картон за симулация.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 05 дек 2013 22:13

sin4ec написа:
CSKA69 написа:

Tommi го е написал едно мнение по-нагоре - директна голова ситуация е това - щом съдията е свирил дузпа, то виновникът се наказва с директен червен картон, поне доколкото съм запознат..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 дек 2013 22:15

mistreated написа:
minchev_1951 написа:На този съдия /Ивайло Стоянов/ явно му е внушено, че втори жълт картон / в случая на Жереми Фо-Поре/ не трябва да се дава. Освен ако нападащия вече не е в линейката на път за хирургията. Но Тройчо нищо не каза за това.

А ти що не казваш за какво беше даден първия жълт?

А ти що не кажеш за какво нещо не му даде картон още в началото на мача?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 дек 2013 22:20

sin4ec написа:
CSKA69 написа:

Вече един син фен, който по принцип доколкото знам е съдия, ти отговори достатъчно кратко, точно и ясно, че дузпа няма. Всички други твои бръщолевения ги оставям без коментар. Само ще допълня относно победите ни, като гости над отбори от първата седмица - ако четеш моите мнения преди всяко гостуване щеше да забележиш, че винаги съм казвал, че не играем добре навън. И това съм го подчертавал дори преди гостувания, като това на Нефтохимик. За мачът в Пловдив няколко пъти казах, че е троен и днес развитието му показа, че съм бил напълно прав.
Да, загубихме от Ботев със смешна дузпа. Да, вие загубихте в Стара Загора със смешна дузпа. Разликата е, че ние създадохме положения и то никак не малко, върнахме гола и натискахме да вкараме втори. Вие във Варна и срещу Берое нямахте никаква идея какво да правите на терена, след като ви поведоха
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 дек 2013 22:22

W84me написа:
mistreated написа:
minchev_1951 написа:На този съдия /Ивайло Стоянов/ явно му е внушено, че втори жълт картон / в случая на Жереми Фо-Поре/ не трябва да се дава. Освен ако нападащия вече не е в линейката на път за хирургията. Но Тройчо нищо не каза за това.

А ти що не казваш за какво беше даден първия жълт?

А ти що не кажеш за какво нещо не му даде картон още в началото на мача?

Спестени картони имаше и за двата отбора. Работата е там, че първия жълт картон е показан неправомерно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 дек 2013 22:25

От два-три кръга забелязвам как главните съдии бягат от отговорност при спорните ситуации и прехвърлят отговорността на съдиите зад вратата.Това е много лошо за футбола,защото по този начин главните съдии или мушмороци все тая,си казват и да е грешно отсъждането вината няма да е в мен и наказания ще е друг.За това не се учудвайте че в България няма добри съдии,как да свирят мачове от ШЛ като там асистент-съдиите са двама, а нашите са свикнали на четирима,за това твърдя че думите мишки и мушмороци напълно характеризират хората на Джугански,мишки ,защото са доказани страхливци и мушмороци,защото винаги са се съобразявали не с правилата на играта, а с това в кой клуб има пари и кой собственик е с позиции в БФС и във властта.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 05 дек 2013 22:38

Да си кажа и аз каквото имам да казвам.

1. Първо да честитя победата на папагалите. Много харесвам Тошко Неделев и му пожелавам успех занапред. Днес сам изработи втория гол.
2. Иван Цветков още при центрирането почна да подкосява коленете с единствената цел да проси дузпа. За мен не му прави чест, но Фо поре е идиот и го изиграха.
3. Има няколко футболиста, които не мога да се обясня защо играят, а някои и са титуляри. Фо Поре е пълен малоумник, Сидибе става само за завиване на пурите, Хауърд за участие в гей-филми, Карачанаков не е същия футболист от преди.
4. Томас Черни - 4-то поредно гостуване с основна вина за головете. Гола на Локо Пд е вратарски, грешка при гола на Морето, Нафтата му вкараха гола на сезона, а днес при единствената му намеса второто се осра. Мисълта ми е, че не се сещам мач, в който да ни извади със спасявания. Да, горе-долу е стабилен, но Мболи седи на пейката заради него.
5. Не знам вече колко греди уцелихме този сезон, но мисля, че са над 10. За съжаление в наша полза никога не помогнаха. Освен срещу Лудогорец...
6. Много хора само за Долапчиев говорят. Почваме малко по инерция да си говорим, без да видим фактите - леко казано е слаб, да не кажа смешен понякога.
7. Гледам много плюят по Косоко. Смея да твърдя, че това ни е един от най-добрите футболисти, който го преследваха 3 контузии. В него има много футбол. Казах!
8. Мислех, че Ботев ще играят малко по-смело днес. Шансът ги покри второто полувреме, но е хубаво да вземат мерки, защото като изключим ощетения им от съдията треньор са симпатични :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 05 дек 2013 22:46

bastuna2003 написа:7. Гледам много плюят по Косоко. Смея да твърдя, че това ни е един от най-добрите футболисти, който го преследваха 3 контузии. В него има много футбол. Казах!

Между другото, забелязал съм че тва момче създава или яко глупости или яко опасности като пробива през фланга, аз не знам какво не му харесвате,за мен е повече от приличен и никво сравнение със Сидибе не може да има...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Архив”