Черно Море - Левски 30.11.2013 13:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Черно Море - Левски 30.11.2013 13:00

Мнениеот Red joker » 01 дек 2013 10:48

Laetitia написа:
Кировец написа:Мда, за разлика от форум ЦСКА, където е рая на обективните мнения и нулевата провокация...

Red joker написа:Първо ,виж някои от другите теми във вашия форум ,дали съм писал провокации и второ, смешното е ,посочените от някои от твоите колеги резултати преди мача на фона на това ,което се получи на практика,а ако съдията ви беше свирил като нас отивахте на разходка с трамвай №5 :o
Аз лично във вашия форум не съм стъпвала, нямам и желание. Всеки отговаря за себе си и действията си.
А вие нали знаете - не правете това, което не искате да ви се прави. Не сте цъфнали и вързали, ама хич. ;)

Права сте мадам,извинявайте,ако съм ви наранил :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 01 дек 2013 10:53

Все още съм мадмоазел и не, не си ме наранил, ама са доста инфантилни всички тия провокации. И нямам предвид само вас. ;)
Сякаш само се чакаме някой да се издъни и следва сочене с пръст и присмех.
Ако мислите, че реално това топли и помага и на едните, и на другите, сте в голяма заблуда.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 дек 2013 10:59

Ако някой е изненадан от от резултата значи не разбира от футбол. Но явно и на този треньор нивото е Ботев Враца. Да имаш в състава си Блажевич и срещу тези здрави блъснитопковци да пуснеш в игра това късокрако севлиевско недоразумение и после да ревеш срещу вратарски грешки...Не го разбирам...И за капак на върха на атаката вместо Макриев който се бори, подава, ангажира противникови футболисти (вярно, голово ялов, но в миналия мач се видя, че има кой да вкарва.) за пореден път да гласуваш доверие на онази безподобна мърда Генков? Ниско ниво- и на треньори и на играчи. Почвам да се съмнянам, че ще успеем да влезем в първата седмица

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 дек 2013 11:04

daniel875 написа:Тео, кажи го това на Берлускони, но той е така омотан, че няма изход, ако иска да си спаси собствения живот.
Футбол се прави с много пари. Инвестициите се изплащат, но не е възможно те да бъдат върнати напълно. Разходите излизат повече от приходите. Важното е да са в някаква приемлива мярка.

Не може само с пари-трябва и акъл.Лудогорец го показаха.ЦСКА и Левски похарчиха повече пари за футболисти
но резултата се видя.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 дек 2013 11:13

Laetitia написа:Все още съм мадмоазел и не, не си ме наранил, ама са доста инфантилни всички тия провокации. И нямам предвид само вас. ;)
Сякаш само се чакаме някой да се издъни и следва сочене с пръст и присмех.
Ако мислите, че реално това топли и помага и на едните, и на другите, сте в голяма заблуда.

Още веднъж- извинявайте,мадмоазел,но за съжаление такъв ни е манталитета,а и като си нямаме нещо положително,другото излиза на показ :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 дек 2013 11:26

Laetitia написа:На първо място бих искала да изразя възхищението си към Гонзо, който успя да превърне един посредствен отбор в силен колектив и препъни-камък на всички грандове и фаворити. Бях убедена, че няма да се даде, така и стана.
Дузпа нямаше, така че напълно справедливо решение за отмяната ѝ.
Иначе поредно слабо представяне на нашия отбор, липса на всякаква идея в креативен план, накъсана игра и предвидими грешки, както и безспорна вина на рожденика Пацо при втория гол.

Какво толкова страшно е станало? Черно море си победи поредния отбор от първата седмица.Всичко е в рамките
на нормалното.Левски с какво е повече от Лудогорец да не загуби.Кога да очакваме поредна статия на Ст. Стоянов сипеща огън и жупел върху отбора? С победа в другата крайност-хвалепствия.После пак от начало.
Последна промяна от petko.h.markov на 01 дек 2013 12:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 01 дек 2013 11:27

ralka_levskarka написа:
angelco77 написа:
bastuna2003 написа:
forever bluet написа:1-3! Похода към Титлата продължава!

Черният козел написа:1-2, може даже да си пусна фишче на точен...

georgi levski написа:0:2! Ние сме ЛЕВСКИИИИ СОФИЯЯЯ

blue atak написа:2:1 за ОТБОРА НА НАРОДА И НАПРЕД КЪМ ВТОРОТО МЯСТО ;) ;)

kolino написа:Мача е твърда 2ка ...1:3 :-D

Без име написа:Громим ги.

oldcapital написа:Казах,че бием Литекс и тръгваме нагоре...така че сега продължаваме-1:3

blue atak написа:мачкаме утре 1:2 ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:shock: :mrgreen:

Ти след Литекс къде беше? Такива като теб най много ги обичам. Завъртай.

Права си,не отричам.Но мисля че закачките са нормално нещо. ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 дек 2013 13:16

wilge написа: Почвам да се съмнянам, че ще успеем да влезем в първата седмица

Няма, кой да ви измести от първата седмица.
Изображение

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 01 дек 2013 14:17

ralka_levskarka написа:Ти след Литекс къде беше? Такива като теб най много ги обичам. Завъртай.

Ралке "срам ме е от вас", резултатът с Литекс нямаше нищо общо със силите на терена. До 20 мин водехте с 2:0, като бяхте по-слабия отбор.
Но когато печелите не може да гледате реално на нещата ;)
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 01 дек 2013 14:18

petko.h.markov написа:
daniel875 написа:Тео, кажи го това на Берлускони, но той е така омотан, че няма изход, ако иска да си спаси собствения живот.
Футбол се прави с много пари. Инвестициите се изплащат, но не е възможно те да бъдат върнати напълно. Разходите излизат повече от приходите. Важното е да са в някаква приемлива мярка.

Не може само с пари-трябва и акъл.Лудогорец го показаха.ЦСКА и Левски похарчиха повече пари за футболисти
но резултата се видя.

Парите бяха инвестирани от господина Тоньо и Ганя за собственото им благо , всъщност се взеха свободни агенти , а в медиите беше афиширано , че са похарчили 650 000 евра . Някой вярва ли , че са платени 150 000 евро за играч , като Прохазка ? Наивници!
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Архив”