dreben23 написа:Дори няма да взимам сериозно отношение по темата. В края на сезона може да кажа сбогом на бг футбола, че съм се нагледал на какво ли не- като се почнеше от мачове на деца, на юноши-старша възраст, мъже, жени, хермафродити, каквито се сетиш същества. Досега се държах като патриот един вид и ги гледах, но започна да ми омръзва гледката на изгоряла гума. Не знам с къв акъл ги предават по телевизията. Ще накарат малките деца да не се занимават въобще със спорт.![]()
Думата "спорт" вече е мръсна дума, а прокуратурата не взема никакво отношение по въпроса.
Пожелавам най-безименният отбор да им се падне в евротурнирите и да видят как играят батковците грамотен футбол!
![]()
Левски е повече от жалък в момента и онзи дето пише магьосник с "и" ще го види дори. Спокойно, Лудогорец няма да им даде никаква титла, те са същите- вместо футбол играят белот и се надцакват с козовете. Да видим у кой ще се окаже валето накрая!И Берое може да се окаже голям залък за тях, понеже имат доста по-грамотен отбор и си играят футбол, не новата спортна дисциплина "съдийска топка". Ще се повеселим баш накрая. Ако всичко се решава в последния кръг, нещата ще са твърде забавни.
![]()
Толкова прозрачно е всичко, а никой не се гиба да изкорени проблема веднъж завинаги. Съд и много присъди за неотклонение ще е надеждата за спасение на българския футбол!![]()
[offtopic]Приятна вечер![/offtopic]
Може да стане като в поговорката-"Власите се давят накрая на Дунав"