levski_shampion написа:За всяка една разбита глава давам 100 лв премия![]()
Малко е.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
levski_shampion написа:За всяка една разбита глава давам 100 лв премия![]()
Foreigner написа:Много високомерно играеха. То верно, че Пирин няма как да вкарат, ако не направи Левски някоя грешка (я автогол, я асистенция, я дузпа) ама тва тяхното прекалено. Уж Илиан пуснал резервите за да пази титулярите... е за къде се пазиха резервите тогава.
Милен Василев много слаб, гледах мачове от подготовката играеше по съвсем различен начин. Твърде късно го смениха.
Най-слабият в отбора заедно с вратарчето. Пореден слаб мач за Пацо Мравката. Не знам кво трябва да направи за да го сменят. Как не мръдна от гол-линията цял мач? Един път я изрита срещу противников играч - за малко не стана гол. После изби слаба топка в краката на друг, добре че онзи слаб и не насочи топката както трябва. За 50 мача я има 5 излизания, 2-3 от които успешни. Жалко, че Здравков е в треньорския щаб на Левски.
Относно дузпата - Балонно центриране чак от Сандански, вратарчето вместо да мръдне 3 метра и да се намеси и улови, както винаги се върна на гол-линията.
А дали въобще имаше дузпа - на 100% съм сигурен, че ако беше свирена подобна дузпа в полза на Левски всички (треньори, играчи, журналисти, коментатори, форумци) щяха да реват, че съдията най-нагло ги е ощетил, като е свирил измислена дузпа.
doktora25 написа:Foreigner написа:Много високомерно играеха. То верно, че Пирин няма как да вкарат, ако не направи Левски някоя грешка (я автогол, я асистенция, я дузпа) ама тва тяхното прекалено. Уж Илиан пуснал резервите за да пази титулярите... е за къде се пазиха резервите тогава.
Милен Василев много слаб, гледах мачове от подготовката играеше по съвсем различен начин. Твърде късно го смениха.
Най-слабият в отбора заедно с вратарчето. Пореден слаб мач за Пацо Мравката. Не знам кво трябва да направи за да го сменят. Как не мръдна от гол-линията цял мач? Един път я изрита срещу противников играч - за малко не стана гол. После изби слаба топка в краката на друг, добре че онзи слаб и не насочи топката както трябва. За 50 мача я има 5 излизания, 2-3 от които успешни. Жалко, че Здравков е в треньорския щаб на Левски.
Относно дузпата - Балонно центриране чак от Сандански, вратарчето вместо да мръдне 3 метра и да се намеси и улови, както винаги се върна на гол-линията.
А дали въобще имаше дузпа - на 100% съм сигурен, че ако беше свирена подобна дузпа в полза на Левски всички (треньори, играчи, журналисти, коментатори, форумци) щяха да реват, че съдията най-нагло ги е ощетил, като е свирил измислена дузпа.
Според мен дузпата беше поне 90 процентова. А по принцип при нея не трябваше ли да има и червен картон за Старокин? Нямаше никого наоколо.
Stanislav_Ivanov написа:doktora25 написа:Foreigner написа:Много високомерно играеха. То верно, че Пирин няма как да вкарат, ако не направи Левски някоя грешка (я автогол, я асистенция, я дузпа) ама тва тяхното прекалено. Уж Илиан пуснал резервите за да пази титулярите... е за къде се пазиха резервите тогава.
Според мен дузпата беше поне 90 процентова. А по принцип при нея не трябваше ли да има и червен картон за Старокин? Нямаше никого наоколо.
Топката не отиваше към вратата,затова не даде директен червен картон.
Без име написа:[center]ТАЗИ ВЕЧЕР В 20:30 ПРЕД СЕКТОР "В" НА ГЕРЕНА![/center]
Ibrik4iq написа:Добре де, закво ревете толкова? Нали ще вземем купата ?! 3 години нищо не взехме все пак имаме напредък таз година един трофей, догодина - дубъл! Какво като сме на второ място? Във едновековната ни история най-много пъти сме били на второ място така че, няма нужда да драматизираме! Аз все още мисля че имаме сили за дубъл още този сезон, така че спокойно, гледайте довечера шампионска лига и да си подкрепяме отбора вместо да плюем и да псуваме!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта