Егати трагедиата! По слаб ЛЕВСКИ няма!
Ма, те пас не могат да си подадът, горките, а как се подреждат, ма как се разгръщат - СМЕХ и сълзи!
Яд ме е , че се класираха тия боклуци! и наглеца И.И. ми чупи стойки, бе ходи се пери, бе джудже некадърно!
А тоя И.Т. , като го удари влака ще черпя за 100 бона с бира и цигари!
Само ЛЕВСКИ!
Вън буферите и джуджетата от любимия отбор!
Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)
MagicMoments съгласен съм че мача който изиграхме е слаб Велев първото полувреме беше глътнал бастуна но второто показа че може да играе Михелич се движи много и пасове раздаваше в защита многозле ама като се има в предвид че пак играеха хора в нея който на са типични ЦЗ и още един път видяхме Илиянчо пак беше напълнил гащите 

tevez написа:Ghost Rider написа:tevez написа:Илиан: Ако не спечеля титлата и купата, няма да остана! Точка!
Обещава ли?
Да
като с оставката?Да?

[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]
sin4ec написа:Пътят на Олег Романцев е открит.
ако е вярно би било чудесно. макар че според мен и Валерий Непомняшчи не е никак лош вариант.
Иначе за мача- днес нашите поне се опитаха и се бориха ,но в защита сме много зле и вратаря според мен трябва да седне на пейката, за мен М.Иванов е по-добър. За малко да загубят по идиотски начин един чисто спечелен мач. днес крилата никакви ги нямаше. Иначе на мен днес поне Михелич, Велев и Димов ми харесаха и Дъстли Мюлдер разбира се. Пл.Илиев направи няколко много сериозни грешки,а Н.Пинто май беше объркал цвета на фленелките- май игра за Литекс днес.
honda написа:sin4ec написа:Пътят на Олег Романцев е открит.
ако е вярно би било чудесно. макар че според мен и Валерий Непомняшчи не е никак лош вариант.
Иначе за мача- днес нашите поне се опитаха и се бориха ,но в защита сме много зле и вратаря според мен трябва да седне на пейката, за мен М.Иванов е по-добър. За малко да загубят по идиотски начин един чисто спечелен мач. днес крилата никакви ги нямаше. Иначе на мен днес поне Михелич, Велев и Димов ми харесаха и Дъстли Мюлдер разбира се. Пл.Илиев направи няколко много сериозни грешки,а Н.Пинто май беше объркал цвета на фленелките- май игра за Литекс днес.
само не знаеш колко си прав!И не само за това де.

[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]
гледайте разумно, безмислено е да напуска в този момент Илиан, трябва да довърши сезона, по-лошо от това не може да стане, читав треньор няма да дойде пожарен вариант за месец и половина...
тези треньорски смени вредят на Левски вече 5 години, разберете го!!!
след края на сезона ще правим равносметка, по-вероятно е Илиан да напусне, но нека изчакаме ...
след края на сезона ще правим равносметка, по-вероятно е Илиан да напусне, но нека изчакаме ...
Отбора имаше нужда от такава победа, за да се свали напрежението!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Отбора имаше нужда от такава победа, за да се свали напрежението!
И къде е тая победа

yasen написа:гледайте разумно, безмислено е да напуска в този момент Илиан, трябва да довърши сезона, по-лошо от това не може да стане, читав треньор няма да дойде пожарен вариант за месец и половина...
Читав треньор няма да дойде и не на "пожарен" вариант.Най много да ни натресат пак нещо като сърбина, гоньо ,или недай Боже като радуканов или йешич, или тройчо.

kambata написа:W84me написа:Отбора имаше нужда от такава победа, за да се свали напрежението!
И къде е тая победа
А какво е напрежението?
Главоболие от препиване по клубове?