Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот milen.hristov » 04 яну 2013 17:21

Някои явно искат дефанзивният халф да блести, все пак това е пост на който играчите са черноработници.
Успех на Ст. Велев, все пак Илиан вече е работил с него

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 яну 2013 17:29

milen.hristov написа:Някои явно искат дефанзивният халф да блести, все пак това е пост на който играчите са черноработници.
Успех на Ст. Велев, все пак Илиан вече е работил с него

Сержиньо в първия си сезон блестеше когато играеше на тази позиция . Силно се съмнявам , че беройчето ще свърши работа, не е нищо повече от Прохазка и Ангелов ..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 яну 2013 17:33

Викам първо да видим момчето как играе, защото и Везалов много се плюеше, а дори след 3,4 изиграни мача показа качества и сега си го искаме, и ще е титуляр. А наистина тези, които са фенове на Берое да казват мнението си за футболиста, не ни интересува кой колко взема и колко ще взема. Лично аз ще изчакам да го видя и тогава ще му давам определения като "издънка" и "недоразумение" , ако се налага.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 яну 2013 17:37

ralka_levskarka написа:Викам първо да видим момчето как играе, защото и Везалов много се плюеше, а дори след 3,4 изиграни мача показа качества и сега си го искаме, и ще е титуляр. А наистина тези, които са фенове на Берое да казват мнението си за футболиста, не ни интересува кой колко взема и колко ще взема. Лично аз ще изчакам да го видя и тогава ще му давам определения като "издънка" и "недоразумение" ,

Ралке , писна ми от набедени звезди като Иво Главата ,Жоро Метъла , в които вярвах до последно , а те тотално се провалиха . Ако ще е е Велев по-добре да налагат някой от братя Цоневи . Ако искат да гонят успехи в Европа ще търсят класни чужденци , които да доведат в НАЧАЛОТО на подготовка , за да не се повтаря ситуацията с Жоао , ако нямаме такива амбиции да развиваме юноши ..
ПП: Везалов не съм му гледал един мач , ти къде си го гледала :?:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 яну 2013 17:41

bilyaletdinov написа:
ralka_levskarka написа:Викам първо да видим момчето как играе, защото и Везалов много се плюеше, а дори след 3,4 изиграни мача показа качества и сега си го искаме, и ще е титуляр. А наистина тези, които са фенове на Берое да казват мнението си за футболиста, не ни интересува кой колко взема и колко ще взема. Лично аз ще изчакам да го видя и тогава ще му давам определения като "издънка" и "недоразумение" ,

Ралке , писна ми от набедени звезди като Иво Главата ,Жоро Метъла , в които вярвах до последно , а те тотално се провалиха . Ако ще е е Велев по-добре да налагат някой от братя Цоневи . Ако искат да гонят успехи в Европа ще търсят класни чужденци , които да доведат в НАЧАЛОТО на подготовка , за да не се повтаря ситуацията с Жоао , ако нямаме такива амбиции да развиваме юноши ..

Иво "главата" наистина беше добър, това, че нашите разбирачи го докараха до такова състояние той не е виновен, да от части и той, но не чак толкова. Като беше в Берое нападателите на ЦСКА се чудеха кво да правят срещу него. За Везалов ей така случайно преди контузията има мачове за нас.
Съжалявам, но не съм като някои други хора, които не са гледали и един негов мач и да тръгна да го плюя. Момчето не го е заслужило с нищо. Първо ще го видя, тогава ще коментира, да го плюят тези, които са го виждали как играе.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 яну 2013 17:43

bilyaletdinov написа:

Везалов изигра няколко мача и се представи наистина на ниво.Освен това не мисля, че има някой, който да забрави как направи Платини за смях още докато играеше в Свиленград (ако искаш, мога да потърся видео), когато биха чорбато за купата :)

Иначе Велев няма да е проблема, няма той да "изяжда" мястото на Цоневи и Вутов.Според мен проблема е в разни Пелета, Бижутери и всякакви други дървеняци.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 яну 2013 17:47

ralka_levskarka написа:Иво "главата" наистина беше добър, това, че нашите разбирачи го докараха до такова състояние той не е виновен, да от части и той, но не чак толкова. Като беше в Берое нападателите на ЦСКА се чудеха кво да правят срещу него. За Везалов ей така случайно преди контузията има мачове за нас.
Съжалявам, но не съм като някои други хора, които не са гледали и един негов мач и да тръгна да го плюя. Момчето не го е заслужило с нищо. Първо ще го видя, тогава ще коментира, да го плюят тези, които са го виждали как играе.

Той мачове има , но от тези мачове съм слушал само коментар ;) Ивчо и аз вярвах , че е играч но след като някакъв босненец с наднормено тегло го направи смешен ми падна в очите .
ПП: Гледал съм му няколко мача срещу "червените" и в единия го изгониха . :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 яну 2013 17:50

bilyaletdinov написа:
ralka_levskarka написа:Иво "главата" наистина беше добър, това, че нашите разбирачи го докараха до такова състояние той не е виновен, да от части и той, но не чак толкова. Като беше в Берое нападателите на ЦСКА се чудеха кво да правят срещу него. За Везалов ей така случайно преди контузията има мачове за нас.

Той мачове има , но от тези мачове съм слушал само коментар ;) Ивчо и аз вярвах , че е играч но след като някакъв босненец с наднормено тегло го направи смешен ми падна в очите .
ПП: Гледал съм му няколко мача срещу "червените" и в единия го изгониха . :lol:

Още след мача с Лил не беше същия, а и един интелигентен треньор го закотви на пейката. Оттогава тръгна надолу.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 яну 2013 17:53

futbolqga написа:
bilyaletdinov написа:

Везалов изигра няколко мача и се представи наистина на ниво.Освен това не мисля, че има някой, който да забрави как направи Платини за смях още докато играеше в Свиленград (ако искаш, мога да потърся видео), когато биха чорбато за купата :)

Иначе Велев няма да е проблема, няма той да "изяжда" мястото на Цоневи и Вутов.Според мен проблема е в разни Пелета, Бижутери и всякакви други дървеняци.

http://vbox7.com/play:dcd11b4d&al=2&vid=13659734

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 04 яну 2013 18:01

ralka_levskarka написа:http://vbox7.com/play:dcd11b4d&al=2&vid=13659734
Това не бях го гледал и определено ми хареса страшно много. браво на Везалов. Дано да играе с такова самочувствие и при нас... :!:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Върни се в “Архив”