Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fraport
Контакти:

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 19:43

Captain Stottlemeyer написа:
fraport написа:....Абе човек стига си давал примери с часни инвестиции .Срам е за София да няма еди ''Софиянец дето да извади няколко милиона за зала,че трябва ние селяните да ви я строим . Искам държавна инвестиция в зала за 50 -60 000 милиона в Пловдив , Варна , Бургас , Русе .......както стана и в София ,която зала още дълго ще я плаща цяла България - 150 000 000 !!!!!!!! Колко малки дечица щяха да спасят с тези пари чакащи ред за животоспасяващи операции за по 50 000 . ХИЛЯДИ ДЕЦА !!!Ама не то шопа трябва зала да има. Ами Данчето Фандъкова от бюджето що не ви построи а ?? Знаеш ли колко е той 1 500 000 000 лева за София бюджет . На Пловдив е 180 000 000 - 8 пъти по малко !!!!

Недей да пишеш глупости, като не си наясно, за какво иде реч. При население 15-16% от общото население на България София създава около една трета от брутния вътрешен продукт на страната. Преди да седнеш да ми отговаряш, обаче, най-напред прочети, какво значи БВП, гларусче... :lol: Имай предвид и това, че както голяма част от произведеното в София се разпределя по други общини (иначе хората ще умрат от глад там), така и много българи (особено от Северозападна България) си изкарват хляба тук (пак по същата причина). ;)
П.П. Това за залеза, морето и лунната пътека, дето си го написал на друго място, направо кърти мивки.:lol: Разбирам розовите ти мечти и сънища, при положение, че във вашия град живеят едни от най-грозните жени в България. Нищо чудно, след като голяма част от варненци имат гръцки корени.... :mrgreen:

Приятел смени си дилъра. Взел си некачествена стока ...Прочети това ...
http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2012 ... adovete_s/

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 юли 2012 20:10

Семкарите от Арена Армеец готови ли сте за поредното кино ?

hijacker
Контакти:

Мнениеот hijacker » 07 юли 2012 20:32

Eminem написа:Семкарите от Арена Армеец готови ли сте за поредното кино ?

Готови сми, пристигнахми на Софията с автобусити преди малко.Въй много топлу тука ва, друго си е на Варната :mrgreen:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 юли 2012 20:55

Eminem написа:Семкарите от Арена Армеец готови ли сте за поредното кино ?

Чакам да изпишат на табелките: APPLAUSE :)

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 07 юли 2012 21:24

Мисля, че трябва да си върнете думите назад. В момента доста добра атмосфера като за волейболен мач има в залата, при все че има и празни места.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 юли 2012 21:35

Защо има толкова празни места? Играем полуфинал все пак. Всъщност, каква е цената на билетите?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 07 юли 2012 22:25

Пак ще го напиша, тази зала заради Боко е зала недоносче, била е проектирана да има лекоатлетическа писта, пожарникаря нарежда да няма...това за залата.
Тук един говори БВП, Варна и Бургас чрез туризма са единственните градове и областти , които вкарват свежи пари в България.Когато БМФ беше в силата си той докарваше милиарди долари уважаеми столичани.
И пак за залата, тази зала е построена с данъците на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, тя не е просто на София.
Преди 10-години имаше идея Варна да се отдели икономически , по подобие както искаха Милано и Торино да се отделят от Италия.Варна е това дередже именно заради малкото пари които се отпускат от София Затова мисля, че пак трябва да се повдигне въпроса отпреди 10-години
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 08 юли 2012 00:25

brat domingo написа:
fraport написа:[Страхотна логика вадиш, пич. Направо "къртиш мивки". Обясни ми я, ако обичаш, че нещо се обърках: Добрич е провинция на Варна...Варна обаче не е провинция на София....Албена провинция ли е тогава на Добрич? А Кранево на Албена какво е?

Къртя ли Батенце ...епа по убаву да къртиш оки теб да те къртят :) :) Отвори си речника и виж какво е провинция .
[/quote]
Не ми трябва да отварям речник, ти вече си свършил тая работа. Сам си написал, че провинция "е населеното място (или места) в определена адм. област извън най-големия град" Така че, ако приемем, че София е административен център на България, останалите населени места в страната отговарят на определението.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 08 юли 2012 00:31

fraport написа:Престани да лъжеш бе, 2000-ата въобще ни нямаше в световната лига. От 1998-а до 2003-а въобще не участвахме.

Кой ти говори за лигата бе . Говоряти за всякакви кфалификации- европейско, олимпияда . Кой лъже я провери . искаш ли да ти изкарам архивни кадри от Зимния дворец на мач с Италия пред 500 човека . Половината роднини на националите. Цялата атмосфера около Волейболистите се създаде във Варна . От там тръгна всичко[/quote]
Пак плещиш глупости. Аз съм ходил на мачове на националите в лигата още през 1994 г. в зала Универсиада. Беше винаги претъпкана и атмосферата си беше супер. И капацитета на Универсиада не е 1,500, както внушаваш, а е 3,000. Така че аргумента ти за "историческата импотентност" на софийската публика издиша. Причината за преместването във Варна не знам каква е, но не е публиката.[/quote]
Универсиада ако 3000 ,то Конгресна във Варна колко е . При условие ,че разликите в размерите им са меко казано ОЧЕВАДНИ :) пРЕДИ МАЛКО МИ ТВЪРДЯХТЕ ,ЧЕ ЗАЛАТ ВЪВ вАРНА БИЛА ЗА 30000 ДУШИ. Сега изкарахте че универсиада е е толкова . Е тя още малко ще излезе по голяма бе . А относно за преместването на националният отбор защо мислиш е станало .Не била публиката ами какво ???? Може би някой СВЕТОВЕН ЗАГОВОР срещу София ли :) :)[/quote]
Очевадна е комплексарщината ти. Много си зле наистина. Как ги изчисляваш на око размерите на залите?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юли 2012 00:31

Отново срам и позор за публиката. Една зала от 13 000 не можем да напълним в полуфинален мач, срамота.

Върни се в “Архив”