Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот pampi » 27 юли 2012 12:58

GOLEADOR написа:
Е какво значение има като който и да дойде Титан ще го накара да играе без нападател или няма да картотекира всички футболисти и ще го оставят без вариант за смени или тактически варианти.
Истината е една:Вън боклуците от ЦСКА!

Титан си носят вината, но Стойчо трябва да понесе своята! Той е голям цесекар, но лимитиран треньор с разбирания за футбола от преди 25-30 години. Още помня мача с Левски на "Армията" от времето на Лупи, когато ЦСКА водеше с 16 точки. Стойчо се беше наакал от страх да не загуби и ЦСКА вместо да попилее милиционерите, едвам се добра до равен с гол от дузпа.
Шивач, нека да сме реалисти! Много стана! Мина мача с Левски - мълчиш, мача с Миньор - пак, Лудогорец - както и да е, но тази, тактически неграмотна игра от двете срещи с Мура - време е вече някой да каже "Царят е гол". Само оправдания и декларации...Ми те като събрани от махалата бе! Слаби играчите - ОК, ама поне някаква идея в играта да има. За последните 5 минути юруш, в създалия се хаос имаше повече и по- чисти положения от останалите близо 90 минути "тактическо надиграване". Цяла пролет е така, само дето сега го няма Мораеш да спасява положението.
Последна промяна от pampi на 27 юли 2012 13:05, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юли 2012 13:02

Стойчо не го барайте бе, не разбрахте ли че него ако го няма сега и не знам кво щеше да стане, направи щеше да се разпадне тоя клуб ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 27 юли 2012 13:04

Стойчо носи същата вина като Титаните за вчера, ака не и по-голяма. Няма и не може да има оправдание за отпадане от МУРА :idea: :idea: :idea: :idea: Нямал бил нападатели и резерви. Идиот та дрънка. Ами да беше картотекирал юноши. УЕФА дава право на неограничен брой такива картотеки. Онова момче, което вкара петия гол на Враца защо не го картотекира по спешност. Също така защо ми преотстъпва Костов като не знае дали ще получи нападател навреме? Къде е Кристиян Петров?
Стига до там да пуска Грънчов ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ да обръща мача :shock: :shock: :shock: :shock:
Това ако не е идиотия здраве му кажи.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2012 13:11

pampi написа:Титан са носят вината, но Стойчо трябва да понесе своята! Той е голям цесекар, но лимитиран треньор с разбирания за футбола от преди 25-30 години. Още помня мача с Левски на "Армията" от времето на Лупи, когато ЦСКА водеше с 16 точки. Стойчо се беше наакал от страх да не загуби и ЦСКА вместо да попилее милиционерите, едвам се добра до равен с гол от дузпа.
Шивач, нека да сме реалисти! Много стана! Мина мача с Левски - мълчиш, мача с Миньор - пак, Лудогорец - както и да е, но тази, тактически неграмотна игра от двете срещи с Мура - време е вече някой да каже "Царят е гол". Само оправдания и декларации...Ми те като събрани от махалата бе! Слаби играчите - ОК, ама поне някаква идея в играта да има. За последните 5 минути юруш, в създалия се хаос имаше повече и по- чисти положения от останалите близо 90 минути "тактическо надиграване". Цяла пролет е така, само дето сега го няма Мораеш да спасява положението.

Е за каква тактика да говорим,когато трябва да вкараш,а нямаш нападатели?
И да кажеш,че Стойчо си е мълчал за проблема,напротив,постоянно за това говори!Няма опции в офанзива.Та Титан да му бяха оставили отбора от пролетта сега щяхме да сме още в ЕКТ.А за това,че не картотекираха всички футболисти за мачовете в Европа просто нямам думи.Това не е професионализъм и Венци Живков трябва да си поеме вината!А с него да си ходят и Титан!Вън боклуците от ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2012 13:17

TheOnly1 написа:Стойчо носи същата вина като Титаните за вчера, ака не и по-голяма. Няма и не може да има оправдание за отпадане от МУРА :idea: :idea: :idea: :idea: Нямал бил нападатели и резерви. Идиот та дрънка. Ами да беше картотекирал юноши. УЕФА дава право на неограничен брой такива картотеки. Онова момче, което вкара петия гол на Враца защо не го картотекира по спешност. Също така защо ми преотстъпва Костов като не знае дали ще получи нападател навреме? Къде е Кристиян Петров?
Стига до там да пуска Грънчов ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ да обръща мача :shock: :shock: :shock: :shock:

Е,това го каза и Стойчо:"Преди няколко дни ме попитахте защо резервите са по-добри от титулярите. Да видяхте днес някой от резервите? Не, защото нямат картотеки."
Или ти си мислише,че той картотекира играчите?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 юли 2012 13:19

TheOnly1 написа:Стойчо носи същата вина като Титаните за вчера, ака не и по-голяма. Няма и не може да има оправдание за отпадане от МУРА :idea: :idea: :idea: :idea: Нямал бил нападатели и резерви. Идиот та дрънка. Ами да беше картотекирал юноши. УЕФА дава право на неограничен брой такива картотеки. Онова момче, което вкара петия гол на Враца защо не го картотекира по спешност. Също така защо ми преотстъпва Костов като не знае дали ще получи нападател навреме? Къде е Кристиян Петров?

Не знам, идиотията е пълна! Бълват се декларация след декларация и така оакаха и замазаха нещата, че не може да се разбере кой крив, кой прав. Грънчов също го бяха натирили, та докараха онова менте, май Спрокел му беше името...
GOLEADOR, пролетта отборът нищо не игра, но имахме Мораес! Ако го нямаше това момче, Стойчо отдавна щеше да е аут, а ЦСКА въобще нямаше да се класира за участие в евротурнирите.
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2012 13:24

pampi написа:GOLEADOR, пролетта отборът нищо не игра, но имахме Мораес! Ако го нямаше това момче, Стойчо отдавна щеше да е аут, а ЦСКА въобще нямаше да се класира за участие в евротурнирите.

Ако пролетта не бе дошъл Стойчо,ЦСКА въобще нямаше да се класира за участие в евротурнирите.За Мораес си прав,аз за това писах,че Титан ако бяха оставили оглозгания отбор от първенството,сега да сме напред в турнирите,но те не!Продадоха Мораес и не картотекираха Платини.Какво да говоря,пълни безхаберници!Да си ходят.С тях само ще вървим надолу!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 юли 2012 13:35

GOLEADOR написа:
pampi написа:GOLEADOR, пролетта отборът нищо не игра, но имахме Мораес! Ако го нямаше това момче, Стойчо отдавна щеше да е аут, а ЦСКА въобще нямаше да се класира за участие в евротурнирите.

Ако пролетта не бе дошъл Стойчо,ЦСКА въобще нямаше да се класира за участие в евротурнирите.За Мораес си прав,аз за това писах,че Титан ако бяха оставили оглозгания отбор от първенството,сега да сме напред в турнирите,но те не!Продадоха Мораес и не картотекираха Платини.Какво да говоря,пълни безхаберници!Да си ходят.С тях само ще вървим надолу!

А бе за Титан никой не спори, тяхната е ясна, но треньорските качества на Стойчо са отделен въпрос.
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 27 юли 2012 13:46

GOLEADOR написа:

И като се класирахме за евротурнирите че голям кеф :)

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 27 юли 2012 13:52

GOLEADOR написа:Е,това го каза и Стойчо:"Преди няколко дни ме попитахте защо резервите са по-добри от титулярите. Да видяхте днес някой от резервите? Не, защото нямат картотеки."

Аз това обяснявам. Собствени юноши могат да се картотекират неограничено до 24 часа преди мача. Специално си направих труда да говоря с човек от клуба за това. Да питам дали знаят. Казаха ми, че знаят и че Стойчо не е искал. Точка по темата. Не говоря за Платини, а за момчета като Кр.Петров, Милен дето вкара последния гол на Враца в събота и подобни. Ясно е, че не са някакви терминатори, но е по-сериозно да пуснеш човек, който поне е учен за нападател вместо централен защитник.
Да не говорим, че Стойчо направи епична глупост с тия гонения. Гърнето вчера си го каза: В ЦСКА има 37 (тридесет и седем) футболисти на щат. Първо си купи новите и после преотстъпвай. Ботев все едно нямаше да го вземат Костов и на 10 август :idea:

Върни се в “Архив”