Маями и Оклахома поведоха с 3-0.
Довечера ТВ+ ще предават мач номер 3 от серията Бостън-Атланта от 02:30
НБА 2011-2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НБА 2011-2012
А виждате ли какво става в НХЛ? ЛА Кингс, които едвам додрапаха до плейофи са на път да отстранят 2 от трите най-добри отбора в редовния сезон-вече изхвърлиха Ванкувър и водят 3:0 на Сейнт Лиус.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:А виждате ли какво става в НХЛ? ЛА Кингс, които едвам додрапаха до плейофи са на път да отстранят 2 от трите най-добри отбора в редовния сезон-вече изхвърлиха Ванкувър и водят 3:0 на Сейнт Лиус.
В НХЛ е доста по-равностойнно,докато тука ще е чудо ако Оклахома и Маями не играят финала.Шампиона Далас и те едвам хванаха плейофите и сега не могат да запишат и една победа.
В официалния сайт пише,че Лекърс играят днес от 10:30p.Какво ще рече това тук,в БГ
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
kirchaka написа:В официалния сайт пише,че Лекърс играят днес от 10:30p.Какво ще рече това тук,в БГ
Мисля че е 05:30ч но не съм 100% сигурен

- boston celtics
- Контакти:
Мача на Бостън започва...Който иска - тв плюс...Ама надали има толкова запалени като мен...

Последна промяна от boston celtics на 05 май 2012 15:16, променено общо 1 път.
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
boston celtics написа:Мача на Бостън започва...Който иста - тв плюс...Ама надали има толкова запалени като мен...![]()
Гледах до почивката и после съня ме победи,тия таймаутите в НБА ми взимат здравето

- boston celtics
- Контакти:
Да наистина..и аз се дразня много на таймаутите - 3 минути е един,а 20 секундните са 1 минута.. :DLIMASSOL написа:boston celtics написа:Мача на Бостън започва...Който иста - тв плюс...Ама надали има толкова запалени като мен...![]()
Гледах до почивката и после съня ме победи,тия таймаутите в НБА ми взимат здраветоГледам взели сте го след ОТ,ама без пейка ще ви е трудно по-нататък.Рондо с трипъл-дабъл
Фили отново са изненадали Чикаго.
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Лейкърс са паднали

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]