Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Re: Боримиров по Канал 1: С този собственик Левски е обречен

Мнениеот comandosa1 » 27 сеп 2009 19:22

gacobacov2 написа:... И от тук нататък всеки недоволен от Батков да излиза с 15-те млн евро които струва отбора и след това да говори за смяна на собственика. Иначе е само БЛА-БЛА.

По-голяма простотия не можеше да кажеш нали. Значи миналия сезон никой от феновете на Реал Мадрид не е трябвало да плюе по предишния им президент, ако е нямал 200 000 000 евро ли? Айде без идиотии.

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Re: защо не Домовчийски?

Мнениеот ig10 » 27 сеп 2009 19:23

Ти добре ли си?Един млад футболист ,който иска да се развива да дойде в Левски.Това е невъзможно!Все пак момчето играе в Херта,един не лош отбор,и сега да дойде в Левски само защото нямате футболисти?Я пак си помисли дали това може да стане :lol:
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Склонни ли сме да жертваме сезона в името на следващия?

Мнениеот love_hurts » 27 сеп 2009 19:26

Някви смешничета като почнат да разправят къде сме имали право да пишем ми става много смешно. Айде жертвайте какво искате. Щом искате Насето да се връща, нека идва. Нека и Гонзо ви се върне на терена. Всеки знае как нещата ставаха при Насето. Има ли шанс мача се урежда. Върти винаги далавера, която изобщо не е в полза на клуба. Мисля, че и повечето левскари знаят, че той е един смешен наемник. Вземете си и Мъри, ако искате. Така и не разбрахте, че ви трябва човек, който милее за футбола и за името ви, не някакви смешници, който ги интересуват колко кинти ще ударят от поредната далавера. Всичките ви провали, които насякъде ги изхвърлят вие си ги пребирате ...
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Мнениеот gacobacov2 » 27 сеп 2009 19:27

comandosa1 написа:
gacobacov2 написа:... И от тук нататък всеки недоволен от Батков да излиза с 15-те млн евро които струва отбора и след това да говори за смяна на собственика. Иначе е само БЛА-БЛА.

По-голяма простотия не можеше да кажеш нали. Значи миналия сезон никой от феновете на Реал Мадрид не е трябвало да плюе по предишния им президент, ако е нямал 200 000 000 евро ли? Айде без идиотии.

Само казах че е БЛА-БЛА. България не е и няма да бъде Испания, освен това сега трябва спокойствие
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 27 сеп 2009 19:28

gacobacov2 написа:Истина или не (че е истина съм съгласен) - МОЛЯ ХОРА ИЗВЪН КЛУБА ДА НЕ ДАВАТ МНЕНИЯ! Очакват ни 2 сложни мача следващите 5 дни - Черноморец и Лацио. На отбора му трябва СПОКОЙСТВИЕ. Освен това реалната разлика с турките е само 4 точки и нищо не е загубено, а ЛЕ тепърва започват да се играят 5 от 6-те мача. И от тук нататък всеки недоволен от Батков да излиза с 15-те млн евро които струва отбора и след това да говори за смяна на собственика. Иначе е само БЛА-БЛА.
Ти пък откога си в КЛУБА,че да казваш кой може и кой не да дава мнение?? Правило 9-"Забранено е „раздаването на правосъдие" от хора, които не са членове на екипа" ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот ЕМИЛ » 27 сеп 2009 19:31

Coldplaya написа:0:1 с автогол на Генев

:lol: :lol: :lol: Генев не е в групата.Айде Левски.Бием 3-1

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Статията на Томислав Русев

Мнениеот love_hurts » 27 сеп 2009 19:33

СВОБОДЕН написа:
love_hurts написа:Лично за мене името на отбора ви трябва да се смени, както и на Ботев !

А аз си мислех, че Милко Балев отдавна е покойник. Но май е възкръснал.

Специално си направи акаунта да го кажеш това ли. Направо ми пълниш душата. Я ми разкажи какви са ми приликите с Милко Балев. Щом си на мнение, че е възкръснал в мене или си говориш така приказки на кило, или си някой напикан, който ми се прави на интересен.

Carpy написа: Употребата на национални герои и светини за лични, политически или клубни цели е просташко, показва ниска култура и липса на какъвто и да е морал.

Най-добре го е казал човека.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 сеп 2009 19:38

Е.. бива ли поне отбора от град Айтос да не бием?....

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 27 сеп 2009 19:39

Много силни първи минути на Левски, определено си личи, че са крайно мотивирани да вземат 3 точки тази вечер.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 27 сеп 2009 19:46

Имам отговор... Достанич треньор ли е или подлога, докато пуска мършата Йовов всеки мач титуляр!!! :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Архив”