Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

smashing pumpkins

Re: Боримиров по Канал 1: С този собственик Левски е обречен

Мнениеот smashing pumpkins » 27 сеп 2009 18:56

имам чувството, че във форума пишат хора които са на заплата при баткофф. това което казва Боримиров е 10000% истина и лошото е, че ние феновете почти нищо не правим по въпроса. една от причините баткофф да уволни Дани е точно защото вторият тръгна да търси сметка от първия, така че заеб*** ги тия "кюфтета! силно съм разочарован от Гонзо - едно, че прие поста и второ, че остана след този резил.
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/new/uploads/news/2009_38/images/00195415.jpg[/wrapimg]

моля модераторатора да прати едно лично съобщение, преди отново да махнете снимката по долу от подписа ми!

[wrapimg=]http://www.sportline.bg/data/gallery/2009/10/p2_28534.JPG[/wrapimg]

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Re: защо не Домовчийски?

Мнениеот omegga megadeath » 27 сеп 2009 18:59

3-0 за Хофенхайм с хетрик на Ибишевич-26 мин.....утре нов тренер :mrgreen:

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 27 сеп 2009 19:07

Браво на Боримиров.. Някой трябва да си отвори устата и да каже цялата истина за това, което става в Левски през последните 3 години. За този период баткофф успя да съсипе всичко, което постигнаха Мъри и Сираков и благодарение на послушни медии накара феновете да мразят доскорошни любимци. Според мен Гонзо също адски много рискува да загуби ореола си на клубна легенда със сегашната си длъжност.. което ще бъде жалко :(

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Re: защо не Домовчийски?

Мнениеот Vailo » 27 сеп 2009 19:11

ако домо се върне сега на герена тва значи че си зачерква кариерата.. по добре да се откаже от футбола

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 27 сеп 2009 19:12

Всички левскари сме съгласни ,ама защо говори чак сега.Ако беше още в управата щеше ли да се изказва така?

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 27 сеп 2009 19:13

Най-накрая се намери човек, който да излезе и да каже какво става в Левски. Браво на Борето. Надявам се след него още хора да почнат да обясняват защо отборът стигна до това дередже.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 27 сеп 2009 19:16

Трябва сериозно да си изкуфял, за да си помислиш че Паткоф е човек с морал, принципи и мъжка дума. Аз незнам какъв олигофрен трябва да си,че след идиотията с "трансфера" да вярваш на бай Ганя. Комуниста употреби Сираков, Мъри и Боримиров, сега ще направи същото и с Гонзо. Вярвам на Боримиров 100%. Патков няма пари, това е видно от самолет. Истина е че не се взеха качествени играчи само и само заради парите, заради нищо друго, Патока няма и 200 000 да извади за трансфер.
В момента Ратко и Гонзо са на тези постове защото са почти без пари, единия работи за слава другия за сърцето си.

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Мнениеот gacobacov2 » 27 сеп 2009 19:17

Истина или не (че е истина съм съгласен) - МОЛЯ ХОРА ИЗВЪН КЛУБА ДА НЕ ДАВАТ МНЕНИЯ! Очакват ни 2 сложни мача следващите 5 дни - Черноморец и Лацио. На отбора му трябва СПОКОЙСТВИЕ. Освен това реалната разлика с турките е само 4 точки и нищо не е загубено, а ЛЕ тепърва започват да се играят 5 от 6-те мача. И от тук нататък всеки недоволен от Батков да излиза с 15-те млн евро които струва отбора и след това да говори за смяна на собственика. Иначе е само БЛА-БЛА.
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

Coldplaya
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот Coldplaya » 27 сеп 2009 19:19

0:1 с автогол на Генев

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 сеп 2009 19:20

Vailo написа:Браво на Боримиров.. Някой трябва да си отвори устата и да каже цялата истина за това, което става в Левски през последните 3 години. За този период баткофф успя да съсипе всичко, което постигнаха Мъри и Сираков и благодарение на послушни медии накара феновете да мразят доскорошни любимци. Според мен Гонзо също адски много рискува да загуби ореола си на клубна легенда със сегашната си длъжност.. което ще бъде жалко :(

Забравяш,че Батков е собственик на Левски и може да си прави каквото реши. Боримиров е на заплата към Батков и трябва да работи,за да печели и Батков дивиденти. Щом плюете по Батков,значи Борето не си е свършил работа. Забравяте,че Левски е не на народа за да тече някакво управленченско съревнование.Не, той е собственост на Батков и както мустактият реши,така ще бъде... Не виждам какво има да се обсъжда повече рева на Борето. Като е толкова добър и разбира да е спортен мениджер,да го вземе някой друг отбор на работа. Ето Бончев го изгониха от Литекс и се премести в Своге,дори постига някакви успехи. Борето реве по медиите,щото няма къде да пере парите на Таки. Батков си е прав,защото си управлява собствеността. Кажете един футболист доведен от Борето,де. Нали нямало нападател, нямало халф..... Ами поне да беше въвел немска дисциплина в данъците и осигуровката върху заплатите на играчите, на бас,че и това не е свършил. Аз откога предлагам да го поканят в Голлиния и него и кокала да си кажат мнението, като са толкова велики...

Върни се в “Архив”