Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: защо не Домовчийски?

Мнениеот pomiqrat » 27 сеп 2009 16:31

omegga megadeath написа:
pomiqrat написа:
kenta25 написа:аз мосля че може да се пробва Батков да си върне Валери Домовчийски.Нали виждате какво прави във Германия когато и да влезне на терена вкарва гол след гол?Много ме е яд за него изтървах ме един наистина класен нападател.

Мъка, мъка. Той, ако се върне преди края на кариерата си трябва да е най-големия тъпак на света или просто не става. Привържениците на ПФК Левски, които мислят по този начин са много зле.
Защо изписваш "отбора на народа" винаги с ПФК отпред? Иначе за Домо-си прав,едва ли ще иска да се върне особенно в сегашния батак на Герена

[offtopic]Защото са ПФК Левски и нямат нищо общо с човека Васил Левски[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 сеп 2009 16:35

pomiqrat написа:[offtopic]Защото са ПФК Левски и нямат нищо общо с човека Васил Левски[/offtopic]

[offtopic]Но са кръстени на Апостола.И с това заяждане си просиш псувни,но няма да запълвам форума с простотии. :!: :!: :!:[/offtopic]
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 27 сеп 2009 16:38

0007 написа:
pomiqrat написа:[offtopic]Защото са ПФК Левски и нямат нищо общо с човека Васил Левски[/offtopic]

[offtopic]Но са кръстени на Апостола.И с това заяждане си просиш псувни,но няма да запълвам форума с простотии. :!: :!: :!:[/offtopic]

Мани го ;) За първи път виждам ник-а да пасва толкова точно на притежателя си.Евала за избора,уцелил си 10-ката ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Склонни ли сме да жертваме сезона в името на следващия?

Мнениеот delqnski47 » 27 сеп 2009 16:44

DukeUnv написа:
delqnski47 написа:[offtopic]И кои са ни сателитните клубчета ако мога да попитам?Ще съм ти благодарен ако ми отговориш![/offtopic]

Перник,Ботев и както повечето отбори в "А" Група, правят срещу вас играят ако паднем - нищо, ако победим - браво, а срещу нас са на живот и смърт, например Локо сф.. ;)

[offtopic]И кво са ние ли сме виновни че сте девети???Тва че Локото си ви бие редовно е нещо съвсем нормално!А пък аз видях че Берое и един Монтана играха на 100% срещу нас както и Пирин!Подпирания та подпирания....просто толкова си можете[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

plamak
Контакти:

Re: Склонни ли сме да жертваме сезона в името на следващия?

Мнениеот plamak » 27 сеп 2009 16:49

Много е жалко един чорбар да коментира и нарича отбора на народа комунисти. Абе свиньо не виждаш ли,че още носите сатанинските комунистически символи, а си позволяваш отбора носещ винаги духа на демокрацията да наричаш комунисти. Защо не споменаваш оня неизвестният Унгарски отбор от който паднахте, а забрави ли анонимният Сръбски и как се измъчихте. Сега направихте равен с юношите на Фулъм и се помислихте за голям отбор. Наричате Левски Евроидиоти, а Вие какви сте бе. Колко години играхте в Европа с националният отбор на България и какво подтигнахте бе освен това,че един слаб Френски отбор Ви се изпика на стадиона. Ако Левски са Евроидиоти, то Вие сте Европростаци и Евробоклуци.
За темата ще кажа,че няма нищо страшно от това да не сме шампиони една година стига през това време да се подготвят няколко поредни титли и успешни участия в шампионската лига. Това е моето мнение.

Потребителски аватар
Монк
Контакти:

Мнениеот Монк » 27 сеп 2009 16:51

Да, Домо играе в Германия, но средно не повече от 30 минути на мач. Рядко излиза титуляр, като например срещу "Бохум" (провал) или "Вентспилс". Друг е въпросът, дали ще иска да се върне в "Левски", особено при сегашната ситуация в отбора.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 27 сеп 2009 16:57

SAMP написа:
0007 написа:

Мани го ;) За първи път виждам ник-а да пасва толкова точно на притежателя си.Евала за избора,уцелил си 10-ката ;)

[offtopic]И на мене ми направи впечатление, че добре му се е получило.[/offtopic]
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 27 сеп 2009 17:00

kenta25 написа:аз мосля че може да се пробва Батков да си върне Валери Домовчийски.Нали виждате какво прави във Германия когато и да влезне на терена вкарва гол след гол?Много ме е яд за него изтървах ме един наистина класен нападател.

Дано не се върне, че който не излезе до 22, 23-та си година, забива в БГ-блатото...
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Боримиров по Канал 1: С този собственик Левски е обречен

Мнениеот moriente » 27 сеп 2009 17:20

"Бъдещето на Левски не е розово предвид това как собственика управлява отбора. Смея да твърдя, че тимът не го чака нищо добро с такъв президент"
Мисля, че смяната на собствеността е единственият вариант, при който Левски може да тръгне отново нагоре"
"Иначе докато този адвокат е на Герена, аз няма да се върна никога на "Георги Аспарухов"
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Боримиров по Канал 1: С този собственик Левски е обречен

Мнениеот metodito » 27 сеп 2009 17:30

Най-после някой да излезе и да каже нещо открито. Дядо Боре беше първи, дано и други последват примера му. Вижда се, че му е тежко на човека, а не злобееше, както Вили например.

Върни се в “Архив”