Отбора на народа написа:dunavfc написа:Отбора на народа написа:Какво лошо има да има симпатии към Русия ? Разбира се не трябва, да им сервилничем, но ако трябва, да ги сравнявам с американците, са много по-малкото зло

Доста,абсурдно твърдение

Най-малкото,американските управляващи не са избили 20 млн. от сънародниците си,само,защото са с различно мнение

Американците са избили повече българи, за конфликтите в Русия не ми дреме особено, аз гледам отношението на другите държави към нас.
Американците са избили повече българи от руснаците ? Само,споменаването на 45 год. комунистически строй е достатъчен аргумент в противното
Отбора на народа написа:dunavfc написа:Отбора на народа написа:Какво значение има дали били 5 или 10 000 срам за шопите. Като гледам по ТВ и снимки 10 000 малоумника

Никога няма, да се унижа, да протестирам, до тия чалга идиоти с ******и гащи, ходещи пениси и разни чалга кифли със стрелки по корема. Пълен смях. Явно трябва да идваме от Варна, да ви учим как да протестирате

Първо,успокой,малко комплексите си към София и наистина,мястото ти не е на протестите,защото нямаш моралното и интелектуално право да си там

Хора,като теб,само биха навредили на имиджът на протеста
Нямам комплекси, защото живея в най-хубавия град в България. Не е позволено, да ги иронизирам ли ? Второ, да твърде умен съм, за да се маскирам на пенис или да нося посрани гащи на въже, тък съм съгласен с теб. За финал имиджа на протеста е достатъчно пропаднал с тия простотии. В кулоарите на парламенти протестиращите отнасят единствено подигравки и правителството няма да падне, а и вече има отлив на нормалните протестиращи, ще останат накрая само пуберите и олигофрените да замръкват на по-бира

Ти не ги иронизираш,ти директно си ги храниш,а това е твоята и моята столица,малко повече уважение

Имиджът на протестите е на много високо ниво,затова ти казвам,че нещата които пишеш тук не се припокриват с хората,които са на улицата

Ти можеш да си умен,но се държиш,като простак. А заключенията ти,как щели да останат само пубери,олигофрени,посрани и т.н. е нелеп. И това правителство ще падне,въпросът е кога.Очаквам да е до края на Юни,те нарочно,за да ми направят мръсно и да сложа подписа,сигурно ще го направят 1-2 седмици след юли.