Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Склонни ли сме да жертваме сезона в името на следващия?

Мнениеот LoveAndPeace » 27 сеп 2009 10:53

Red_champions написа:Гонзо бързо да се връща,че сте куци коне.Не е ли така?

Ходи си коментирай снощната паника в отбрана след левашкия гол на вратаря пидираст.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 27 сеп 2009 11:05

точнотака трябва, да се работи за развитието на отбор, а не да се закърпва положението с евтини залязващи звезди, както е в момента!
Предния сезон изревахте за титла на всяка цена, спечелихте я на магия, и пак се видя че нямате отбор за пред Европа, и се получи че имате титла, но без никакво футболно покритие!
Титлата в България за мен не е вече нещо престижно, аз искам успехи на европейската сцена и вервайте че когато дойдат тея успехи, то спечелването на титлата ще е по-сладко!
Трябват пари за изграждането на отбор, а сега се говори че Левски бил на загуба!!! Къде са парите заработени от Левски през последните 3-4 годи в Европа? Всички знаем че УЕФА добре плаща за участията в турнирите си! Къде се стопиха тея пари?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 сеп 2009 11:14

Да има логика да бъде жертван сезона но ако Сираков е в Левски,иначе просто няма смисъл,просто няма да излезе нищо.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 сеп 2009 11:23

vesodoc написа:Пускам тази тема, защото смятам, че именно това е ключовият въпрос, който трябва да се зададе. И то не помежду нас феновете, а ръководството на Левски!
Титла на всяка цена е излишен и рискови приоритет. Справка: този наш сезон - да, станахме шампиони, обаче отборът е разградена двор.
Не е ли по-добре да се ориентираме честно към челната тройка?
Да обиграем юношите, да ги подготвим добре физически, да ги превърнем в сплотен, тактически грамотен отбор. Ако ще и с цената на загуба на точки.
Но после, догодина ще сме най-добрите.
Не ни интересуват Чорбите, сателитните им клубчета и другите мъждукащи и крачещи с Левски тимчета разни!!!!!!

[offtopic]И кои са ни сателитните клубчета ако мога да попитам?Ще съм ти благодарен ако ми отговориш![/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 27 сеп 2009 11:55

delqnski47 написа:[offtopic]И кои са ни сателитните клубчета ако мога да попитам?Ще съм ти благодарен ако ми отговориш![/offtopic]

Перник,Ботев и както повечето отбори в "А" Група, правят срещу вас играят ако паднем - нищо, ако победим - браво, а срещу нас са на живот и смърт, например Локо сф.. ;)
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Къде ще ни настанят в неделя в Ловеч?

Мнениеот DukeUnv » 27 сеп 2009 11:56

ЕМИЛ написа:В клетката ще сме.Къде да сме? :? :?

В клетката би трябвало да са феновете на черноморец, а до колкото разбрах ние ще сме в "А" и "В" сектор.. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот Бижутера » 27 сеп 2009 12:42

много искам Жоро Христов да се отпуши тая вечер!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Къде ще ни настанят в неделя в Ловеч?

Мнениеот Бижутера » 27 сеп 2009 12:43

дано дойдат повече хора,та да се почувстваме наистина домакини :( :(
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 сеп 2009 13:03

Забравяш нещо важно. Не ние редим отбора, а Ратко. Наистина ли, vesodoc, вярваш, че ще има подмладяване и младите ще са на първа линия? Аз виждам например, че Ратко харесва Симонович и не харесва Тасевски. Някой ще ми каже ли по-добър, и доказал се халф на сините от Тасевски. Владо Гаджев заради контузията не можа да разгърне потенциала си, за съжаление. Страх ме е, че след връщането му в игра, той ще бъде "замразен" от треньора. На мен ми се струва, че има тенденция да се реди състава напук на тактиката на Кокалеску (ако приемем, че имаше такава :mrgreen: ). За мен отбора трябва да се гради около Тасевски, Христов и Жоазиньо. Ратко ще ни провали. Ще изгони и най-добрите ни играчи. Не мисля, че ще го направи нарочно, а от чиста некадърност. И докога така, да попитам. Някой си решава, че Бардон е свършен - махаме Бардон. С Топчо същата работа. С Гонзо същата работа. Сега се чува за Попов (не го вярвам много-много, просто Баткоoff никога няма да извади милион, за да купи бг футболист). Симонович, да продължавам ли. Не става работата да се върши от днес за утре. Това е най-малкото несериозно. Аз лично съм склонен да "жертвам" и два сезона, за да видя тоя отбор за който говориш, но от нас нищо отдавна не зависи. За да перифразирам една реклама: "Очаквайте само най-лошото". Иначе е хубаво, че има оптимисти сред феновете. Без вяра нищо не става. Ако ще и да си Меси(я).

radko piratko
Контакти:

Мнениеот radko piratko » 27 сеп 2009 13:06

Момчета, момчета какви шампиони бе, да сте чували умрял кон да рита

Върни се в “Архив”